Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Я, какво виждат очите ми ! - Николайчо - заклет тухладжия и хардлайнер на маломерки и панелки, се явил в темата за акции да пита за инвестиции на фодовата борса... Какъв обрат само !
Що така бе другари-тухладжии дъните и предавате собствения си актив, в който до вчера се кълнете и превъзнасяхте?!
Явно положението при свръх-набалончените тухларници в момента е много, ама много спечено !
Николайчо, от толкова висене на перона с тухлите, изпуснахте всички влакове и при акциите.
Нищо не съм предавал, просто генерирам много кеш и диверсифицирам.
Както обясних и на другия, нямам намерение да спекулира, а да купувам всеки месец.
Докато САЩ е водеща световна сила, тази стратегия ще е непробиваема
ПС: нямам маломерки и панелки, друг тип са ми имотите.Last edited by X_Y; 13.06.2024, 19:14.
Коментар
-
Я, какво виждат очите ми ! - Николайчо - заклет тухладжия и хардлайнер на маломерки и панелки, се явил в темата за акции да пита за инвестиции на фодовата борса... Какъв обрат само !
Що така бе другари-тухладжии дъните и предавате собствения си актив, в който до вчера се кълнете и превъзнасяхте?!
Явно положението при свръх-набалончените тухларници в момента е много, ама много спечено !
Николайчо, от толкова висене на перона с тухлите, изпуснахте всички влакове и при акциите.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеБезработицата тръгна да расте,петрола +8% последните 7 дена,но всичко е цветя и рози и инфлацията "пада".
Ще има много изненадани.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеИЗМАМА НА ФЕДЧЕТА И ИНФЛАЦИИКИ НЕ ПОДЕЙСТВА ПИР ДАУН ЖОНС
ПАК СТЕ ВАЛАТ
Коментар
-
ИЗМАМА НА ФЕДЧЕТА И ИНФЛАЦИИКИ НЕ ПОДЕЙСТВА ПИР ДАУН ЖОНС
ПАК СТЕ ВАЛАТ
Last edited by the architect; 12.06.2024, 18:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеТраша е перфектния индикатор къде е върха в СП
Момчето пълни ЕТФ.Нека
Дали ще падне или ще се вдигне, оставам на вас с Кавръка да умувате.
Аз съм зает да правя пари
Last edited by kinyalo; 12.06.2024, 08:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеТраша е перфектния индикатор къде е върха в СП
Момчето пълни ЕТФ.Нека
Коментар
-
ДНЕС ИЗРАЕЛЧЕТО ИЗМАМНО МАЛКО ЩЕ СЕ ПОНАПЪНЕ И ПОСЛЕ СТЕ МОИ
Last edited by the architect; 12.06.2024, 04:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнениеЗа да не отварям нова тема, ще попитам тук.
Има ли изобщо някаква разлика между тези ETFи за следене на S&P500 - iShares Core S&P 500 UCITS ETF (CSPX) и Vanguard S&P 500 UCITS ETF (VUSA)?
Таксата за управление е еднаква, и двете са в евро и имат обеми.
Кой от двата бихте препоръчали?
Много хора се смяха на Епъл но днес Епъл доказа че е Епъл това е ..
Коментар
Коментар