Какво стана с краха предречен от danetha?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Съни HERMES като напишеш ще ти излезе. Френска фирма, луксозни стоки. Не съм сигурен за какви сайтове питаш но примерно този дава добра представа по маркет кап и сектори, Не мога да кажа дали са идеално точни не съм засичал.
https://companiesmarketcap.com/assets-by-market-cap/
Терзо преди време писа за МЛП и нещо че се променило от дивидентна гледна точка или че ИБ ги е махнало? Можеш ли да се повториш ако ти е удобно и да дадеш име за нещо с въглища пак такова МЛП. Не знам правилно ли съм запомнил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Акцията е вече в мечи тренд , бегай далече.
Иначе гледам 10 години напред и не виждам подобни перспективи за disruption на много други места.
Дългата корекция от балона покрай първите мега фабрики не ме притеснява.
Реално очаквам, ако продължава така, да се превърне в най-голямата компания на света, и то с добра преднина.
Last edited by direkto4eto2; 31.07.2024, 15:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнениеФенове на Тесла тук?
Преоткрих ги последните месеци и съм запленен от перпективите на различните продуктови линии. Всяка едно представлява технологична революция.
Има ли отделна тема във форума за ТЕСЛА?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
Да, затвори си лаптопа за августОтвъд че е един смотан като цяло месец ще е и ретрограден почти до края
Аз си купих малко Хермес след отчета и Тотал.
Иначе ако си тех нърд Нвидия на -25% не звучи зле. Лично аз очаквам пазара да е под натиск август и септември - като визирам досегашните лидери. В този ред на мисли фармата /без Ели и Ново/ би трябвало да стой солидно в следващите 2 месеца.
А да и с риск Петърчо да ме наплюе златото на 2400 е евтино, както и когато беше на 1600.
Весело лято.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеИдеи за август? Аз съм леко беден откът такива и ще чакам развитие на досегашните залози.Отвъд че е един смотан като цяло месец ще е и ретрограден почти до края
Аз си купих малко Хермес след отчета и Тотал.
Иначе ако си тех нърд Нвидия на -25% не звучи зле. Лично аз очаквам пазара да е под натиск август и септември - като визирам досегашните лидери. В този ред на мисли фармата /без Ели и Ново/ би трябвало да стой солидно в следващите 2 месеца.
А да и с риск Петърчо да ме наплюе златото на 2400 е евтино, както и когато беше на 1600.
Весело лято.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеИдеи за август? Аз съм леко беден откът такива и ще чакам развитие на досегашните залози.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
Коментар