IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• има ли бикове за стригане? Dov Jones ...buy 40467
    Click image for larger version

Name:	MYMM25M1       korekciq.png
Views:	1
Size:	38.0 КБ
ID:	4263816

https://ibb.co/TZh6475

40 580 затворено
    Last edited by trade; 14.04.2025, 19:47.
    Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Rumbata Разгледай мнение

Не , полезен е ! Поне за мен...
      и кво викаш - продаваш скъпо и купуваш евтино... уцелвайки винаги върховете и дъната. ти си мелеонер бе момче!
      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Дааа, следва рали нагоре...
        Само за да може после движението надолу да е по-зрелищно... Нов шанс за бърз изход...

Нова звезда изгря!

Wait and hope!

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
          Тръмп изплиска легена… Не се прави така мумчета и мумичита. УСА не са все едно управлвваш на баща ти ЕТ-то. Тоя волатилитет е вреден за пазара…
          Не , полезен е ! Поне за мен...

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Майсторе233, за мен няма съмнение че ще има рали нагоре, биткойн вече показва сигнали. Въпросът е докъде ще стигне. Мисля си, че този страх на пазарите може да доведе до параболичен връх тип 2000г /ако сега сме в аналог на 1998 срив/. По-балансираната прогноза е да стигнем предишните върхове на индексите и оттам да влезем в един бавен и продължителен мечи пазар с дъно 2027-28 и оттам странично движение. Какво мислиш?
            Трябва да се следят алтовете и алкойн сезона той последните години точно съвпада с върхът при Насдак.
            Което точно винаги съвпада с 18 месец от халвинга, което в случая е втората половина на октомври. Октомври е хубав месец за обръщане на пазара по традиция.
            Не знам дали ще има еуфоричен пик при Биткойн или дистрибуция , която ще приспи пазарните участници докато чака 200 000.

Тук качвам по някога анализи

https://x.com/edmonddantes618

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
              Сега с Тръмп митата същата работа. По нагоре също обясних защо пазара ще обърне на горе. Да поясня и в двата случая 2020 и сега индексите прават нови дъна спрямо големи такива , докато биткойн не пробива преишните дъна.
              [ATTACH=CONFIG]n4263451[/ATTACH]

Биткойн

[ATTACH=CONFIG]n4263452[/ATTACH]

ДАУ
              Майсторе233, за мен няма съмнение че ще има рали нагоре, биткойн вече показва сигнали. Въпросът е докъде ще стигне. Мисля си, че този страх на пазарите може да доведе до параболичен връх тип 2000г /ако сега сме в аналог на 1998 срив/. По-балансираната прогноза е да стигнем предишните върхове на индексите и оттам да влезем в един бавен и продължителен мечи пазар с дъно 2027-28 и оттам странично движение. Какво мислиш?

Коментар

• According to the disclosure report, Greene invested in several leading tech and semiconductor firms
                е хубава работа, затриха ми поста. и сега това няма контекст.

Коментар

• Сега с Тръмп митата същата работа. По нагоре също обясних защо пазара ще обърне на горе. Да поясня и в двата случая 2020 и сега индексите прават нови дъна спрямо големи такива , докато биткойн не пробива преишните дъна.

Name:	BITCOIN DIVERGENCIA 2024-2025.png
Size:	9.3 КБ
ID:	4263451

Биткойн

Name:	DJIA - DIVERGENCIA 2024-2025.png
Size:	9.4 КБ
ID:	4263452

ДАУ

Коментар

• Четвърти постулат на Чарлс Дау индексите трябва да се потвърждават взаймно . При такова непотвърждение следва обръне на тренда.
                    В случая обръщане на низходящият тренд.

При ковид краша как стояха нещата.

Name:	BTC -DIVERGENCIA 2020.png
Size:	8.4 КБ
ID:	4263448

Биткойн

Name:	DJIA - DIVERGENCIA 2018-2020.png
Size:	8.4 КБ
ID:	4263449

ДАУ

Коментар

• Не знам защо търсите под вола теле и се чудите как да изтървете алфата. Ситуацията е брутално елементарна - разпродажби. Значителна част от които принудителни. Те тука един колега ви обясни, че извънредно е покривал дълга в IBKR. А ГОЛЕМИТЕ играят с дълг за доста милиарди. Естествено разпродават се предимно американски ДЦК. Причината е, че всеки има американски ДЦК, а не че е решил да бяга от долара. Тези, които наистина се отказват / ги отказват от ДЦК-то, минават на злато. Те тука можем вече да спорим. Според мен такива са останали сравнително малко. Разумните го направиха отдавна, още след кражбата на руските активи.

В този ред на мисли разпродадох цялата позиция в един от златните ми миньори Kinross - KGC. На 14,20 изтече. Няма да ви пиша на колко съм го купил, че пак ще има късане на ризи. Продължавам да съм бик на златото, но за някои от по-малките миньори, с покачването на цената на златото се покачва и рискът.
                      Last edited by terziеv; 12.04.2025, 12:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                        лодката се наклони рязко - отлив от всякакви доларови активи, повиши се доходността в ценните книжа, доходността в акции(потенциална), доходността на долара(поевтиня и може да купиш повечко от предходните с едно евро). Какво следва? - Ще стигне в точка, когато лодката ще се преобърне(краш!) или ще се люшне в обратна посока. Как мислите?
                        Аз мисля, че ще се люшнем наобратно, защото дефакто няма някакъв реален проблем, а само истерия следствие на глупавите изпълнения на изкуфелия надут смешник - как щял да наказва света и бла,бла! Само трябваше кротко да се въведе 20% ДДС както е по света или ако не искат да облагат американските потребители или по-трудно се администрира ДДСто, да се обясни КРОТКО как трябва вместо ДДС да сложат 20% мита на всички, така че да се намали дефицита и търговския дисбаланс и "принтирането на долари", което си е съвсем разумно нещо и ще засили долара.
                        Last edited by petyob; 12.04.2025, 11:19.

Коментар

• Заформя се бича дивергенция на голяма врамева база , между Биткойн и американските индекси.
                          Ще кача чартове .
                          От гледна точка на анализа , Тръмп и кликата на около него все още не са овладяли държавата и немогат да,си позволят да продължът са сриват пазарите на този етап и за това ще натиснат сериозно спирачка което също е бичо .
                          Качил сам някой връзки в темата за войната в Украйна , който имат връзка към събитията на пазарите.

Коментар

• лодката се наклони рязко - отлив от всякакви доларови активи, повиши се доходността в ценните книжа, доходността в акции(потенциална), доходността на долара(поевтиня и може да купиш повечко от предходните с едно евро). Какво следва? - Ще стигне в точка, когато лодката ще се преобърне(краш!) или ще се люшне в обратна посока. Как мислите?
                            Last edited by petyob; 12.04.2025, 10:34.

Коментар

• Short VXX stop loss 91. Корицата на Economist много често е хубав контраиндикатор + Щатите и Китай скоро ще се споразумеят някакси, в плановете и на двете не влиза Глобална световна депресия

Коментар

• NYSE= "тука има, тука нема"

Коментар

Working...
                                X