Equity markets in Israel remained resilient, with benchmark indices hitting record highs despite continued deadly missile strikes exchanged with Iran for the fourth straight day.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Терзиев е прав за петрола , късничко е и да спайкне още на горе . Не е оправдано Ратиото риск печалба
Писах за възможно дъно в темата на 18. 04.
18.04.2025, 18:44
[ATTACH=CONFIG]n4264896[/ATTACH]
Като чели Петрола удари дъно и в случая чукна точно диагоналната съпротива,
Въпроса е дали при по сериозна корекция при златото , няма да продължи да пълзи на долу по диагоналната съпротива.
https://x.com/EDMONDDANTES618
Last edited by Майстора233; 18.04.2025, 18:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеЗащо не петрол?
2. Щото за същата възвръщаемост с нафтовите фючърси е по-скъпо.
3. Щото при панически разпродажби дори нафта и златото ще слизат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Вече е 100%, че тия изроди американусите ще бомбят Иран. Поне да го направят преди падежа, че да има файда за портфейла. Почвам да си мисля, че ще го направят минутка след като ми изтекат спредченценцата.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
20 парчета виксче 22/26 за 18ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКолеги, смятам че пазарчето е неоправдано, направо неприлично оптимистично. Ако след 10 минути при отваряне СиП-а рипне, а нафтата и злато слязат, заслужава си един залог на късо и на дълго на виксче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКолеги, смятам че пазарчето е неоправдано, направо неприлично оптимистично. Ако след 10 минути при отваряне СиП-а рипне, а нафтата и злато слязат, заслужава си един залог на късо и на дълго на виксче.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Diskesuper Разгледай мнениеКолеги как играете покачващи се цени на нефта/ то беше ясно че Израел ще удари Иран/ купих GUSH но той се покачи процентно по-малко от цената на нефта /не мога да купувам опции и фючърси и разни други екзотики/.
Коментар
-
Да, Торото е фъшкия. Не може да прехвърлиш акциите. Но зависи колко ти е голям акаунта. Ако играеш с малки суми, отвори си направо нов в Trading 212 и полека избирателно разкарвай акциите в etoro-то. Ако продаваш на -, няма данък. Но най-чист и бърз вариант е продаваш всичко и прехвърляш парите
Благодаря за отделеното време !
Коментар
-
Първоначално изпратено от go6ko0o Разгледай мнениеЗдравейте , колеги! Имам няколко въпроса като начинаещ инвеститор към по опитни хора като Вас. В момента инвестирам в платформата на Еторо предимно в дивидентни акции , като за сега само купувам без да продавам. Не съм от типа инвеститори които купуват и продават , а и не мисля че все още съм достатъчно подготвен за това. Та на въпросите , мисля да сменя платформата на Еторо и да започна да инвестирам в Интерактив брокърс , но не съм сигурен как да започна. Доколкото разбрах не мога да прехвърля акциите си от Еторо в ИБ , някой по запознат може ли да потвърди дали това е така? Ако със сигурност не мога , да продам ли всичко в еторо , да изтегля парите и с тези пари да купя същите акции в ИБ? Освен , че най вероятно ще трябва да се плати данък има ли нещо друго ?
Другото което обмислям като вариант е да си оставя каквото имам в Еторо и да започна от 0 в ИБ. Какво мислите Вие? Всеки съвет и мнение е добре дошло
Благодаря!
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Алфата като цяло съква, повечето анализи са посредствени и почти не я чета напоследъкLast edited by terziеv; 14.06.2025, 20:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Панда къде рисърчваш Европейските компании? Има ли подобен на Алфата сайт за Европейските компании? Как ги скрийнваш, откъде черпиш данните?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Здравейте , колеги! Имам няколко въпроса като начинаещ инвеститор към по опитни хора като Вас. В момента инвестирам в платформата на Еторо предимно в дивидентни акции , като за сега само купувам без да продавам. Не съм от типа инвеститори които купуват и продават , а и не мисля че все още съм достатъчно подготвен за това. Та на въпросите , мисля да сменя платформата на Еторо и да започна да инвестирам в Интерактив брокърс , но не съм сигурен как да започна. Доколкото разбрах не мога да прехвърля акциите си от Еторо в ИБ , някой по запознат може ли да потвърди дали това е така? Ако със сигурност не мога , да продам ли всичко в еторо , да изтегля парите и с тези пари да купя същите акции в ИБ? Освен , че най вероятно ще трябва да се плати данък има ли нещо друго ?
Другото което обмислям като вариант е да си оставя каквото имам в Еторо и да започна от 0 в ИБ. Какво мислите Вие? Всеки съвет и мнение е добре дошло
Благодаря!
Коментар
Коментар