Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Днес много силен бай сигнал - Петърчо почна да поства картинки. Вярно че за сега са само вторични - я самосвалче, я скиорче, но може скоро да видим нарисувано чукче. Видите ли чукчето значи момента е дошъл.
Интересно колко "ника" ще отидат в пенсия от този тренд - до момента само един, "мечкан" като гледам как го попиля Шели скоро сигурно и той ще е в пенсия.
Отвъд шегата /и не съвсем/, ако минем над върха от вчера ще си излезе добър тест на преден връх. Това в комбо с очета на Нвидия според мен ще е достатъчно за катализатор.
Идва лято обаче от тези с повече харчове - дето се вика кеф ти Олимпиада, кеф ти Европейско, кеф ти Тейлър Суифт.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеколко малка беше тази бомба
на 1 минута ПРЕЦАКАНА
но такава мощ такъв заряд
НА ДВА ПЪТИ ИЗРАЕЛЧЕТО СЕ ОПИТА ДА МИ ИЗБЯГА . НО УВИ . ТУК АЗ ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛЯ ТАЗИ ИГРА
размаза цял един насдак за един ден
скоро ще размажа всичко
ПАЗЕТЕ СЕ ДОКОЛКОТО МОЖЕТЕ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение
ситуацията май е бай бай надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Твърде много въпроси!
Ако тръгна да търся отговор, ще забравя коя съм и накъде съм тръгнала... Не си струва!
Пък и си ми харесва в Лигата на аматьорите!!! Верно че правя грешки, обаче резултатите ми като цяло са положителни. Не ми трябва съвършенство, и лукса не ме блазни. Всяко нещо си има цена. Ще поостана още двайсетина години в Лигата на аматьорите, пък после ще му мисля по-сериозно...
И сега, като всички се радват... дали не е добра идея да се поогледаме за интересни дълги путове???
Честит празник на просветителите, и специално благодарности на теб, Д.Петков, Black and white cat-foot, Assen123, terziеv и другите колеги за ценните мнения и анализи!!!
А що се отнася до страха и алчността - всеки поел по пътя на инвестициите, преди това е поел по пътя на спестяването, което по дефолт гарантира, че този човек няма да умре беден и друг ще харчи спечеленото и спестеното. Това не значи да спрем да играем играта на живота, заради самата игра. Аз поне, засега не съм намерил по интересна от неяLast edited by Alonso; 24.05.2024, 16:05.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеКаква е парадигмата ти относно тази компания? Краткосрточна или дългосрочна позиция мислиш да откриваш? Дивиденти или капиталова ще гониш? какви са рисковете? Колко си склонна да загубиш? От отговорите на тези въпроси ще ти изкочи и подходящата дтрастегия с опциите.
Опциите са просто инструмент да си повишиш доходността и да си намалиш риска. Ключовото си е посоката на движение на даденият актив. Ако не върви в нашата посока, просто загубите ще са по-малки, но пак ще ги има.
Ако тръгна да търся отговор, ще забравя коя съм и накъде съм тръгнала... Не си струва!
Пък и си ми харесва в Лигата на аматьорите!!! Верно че правя грешки, обаче резултатите ми като цяло са положителни. Не ми трябва съвършенство, и лукса не ме блазни. Всяко нещо си има цена. Ще поостана още двайсетина години в Лигата на аматьорите, пък после ще му мисля по-сериозно...
И сега, като всички се радват... дали не е добра идея да се поогледаме за интересни дълги путове???
Честит празник на просветителите, и специално благодарности на теб, Д.Петков, Black and white cat-foot, Assen123, terziеv и другите колеги за ценните мнения и анализи!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Хехе, то си е бай дъ дип ситуацията. Не мисля, че важи за среброто обаче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
А де,а.
Пак хванаха масовика по бели гащи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениещо пада даун жонс
Пак хванаха масовика по бели гащи.
Коментар
-
колко малка беше тази бомба
на 1 минута ПРЕЦАКАНА
но такава мощ такъв заряд
НА ДВА ПЪТИ ИЗРАЕЛЧЕТО СЕ ОПИТА ДА МИ ИЗБЯГА . НО УВИ . ТУК АЗ ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛЯ ТАЗИ ИГРА
размаза цял един насдак за един ден
скоро ще размажа всичко
ПАЗЕТЕ СЕ ДОКОЛКОТО МОЖЕТЕ
Last edited by the architect; 24.05.2024, 00:30.
- 1 like
Коментар
Коментар