IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

А що се отнася до страха и алчността - всеки поел по пътя на инвестициите, преди това е поел по пътя на спестяването, което по дефолт гарантира, че този човек няма да умре беден и друг ще харчи спечеленото и спестеното. Това не значи да спрем да играем играта на живота, заради самата игра. Аз поне, засега не съм намерил по интересна от нея
    Това е най-якото съждение, което съм прочел от български инвеститор до момента!!!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!

Коментар

• Още мааалко ще си поиграете на
      Last edited by mibova; 24.05.2024, 22:06. Причина: неуместен език

Коментар

• Днес много силен бай сигнал - Петърчо почна да поства картинки. Вярно че за сега са само вторични - я самосвалче, я скиорче, но може скоро да видим нарисувано чукче. Видите ли чукчето значи момента е дошъл.

Интересно колко "ника" ще отидат в пенсия от този тренд - до момента само един, "мечкан" като гледам как го попиля Шели скоро сигурно и той ще е в пенсия.

Отвъд шегата /и не съвсем/, ако минем над върха от вчера ще си излезе добър тест на преден връх. Това в комбо с очета на Нвидия според мен ще е достатъчно за катализатор.

Идва лято обаче от тези с повече харчове - дето се вика кеф ти Олимпиада, кеф ти Европейско, кеф ти Тейлър Суифт.

Коментар

• Вашя пошъл СИП се напъва над 5000 но 5358 и ще го изрина бе момченца и момиченца
          те с някви 300 точки и щели стопове да ми трепят. Я марш в израел хохоохохох

Коментар

• Доста балъци от вас накупиха злата и Петроли нали. Хяхяхяхяхя я

Коментар

• Бай бай сте съвсем скоро момченца и момиченца. Еврейското въртолене и кратунки скоро приключват. Бай баййййй хяхяхяххяхяхх

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                колко малка беше тази бомба

на 1 минута ПРЕЦАКАНА

но такава мощ такъв заряд

НА ДВА ПЪТИ ИЗРАЕЛЧЕТО СЕ ОПИТА ДА МИ ИЗБЯГА . НО УВИ . ТУК АЗ ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛЯ ТАЗИ ИГРА

размаза цял един насдак за един ден

скоро ще размажа всичко

ПАЗЕТЕ СЕ ДОКОЛКОТО МОЖЕТЕ

Размазал си онова дето излиза от сфинктера

Коментар

• Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение

ситуацията май е бай бай надолу
                  Е нека коригира едни 12-15%

Коментар

• АБЕ ДАУН ЖОНСА ЩО ДИГНА НА СЕКУНДАТА

ПОДКРЕПКИ СЪПРОТИВКИ НЕЩО

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Твърде много въпроси!
                      Ако тръгна да търся отговор, ще забравя коя съм и накъде съм тръгнала... Не си струва!

Пък и си ми харесва в Лигата на аматьорите!!! Верно че правя грешки, обаче резултатите ми като цяло са положителни. Не ми трябва съвършенство, и лукса не ме блазни. Всяко нещо си има цена. Ще поостана още двайсетина години в Лигата на аматьорите, пък после ще му мисля по-сериозно...

И сега, като всички се радват... дали не е добра идея да се поогледаме за интересни дълги путове???

Честит празник на просветителите, и специално благодарности на теб, Д.Петков, Black and white cat-foot, Assen123, terziеv и другите колеги за ценните мнения и анализи!!!
                      Смятам, че всеки който се нарича професионалист в тази среда на минимални правила, съчетани с масимален хаос, дълбоко се самозблуждава. Така, че всички сме аматьори. Но все пак аматьори с различни вярвания и разсъждения по горните въпроси, които различни разсъждения и вярвания ни карат да откриваме и закриваме позиции, както и да купуваме или продаваме краткосрточни или дългосрочни путове или колове и кой каквото друго се сети да направи
                      А що се отнася до страха и алчността - всеки поел по пътя на инвестициите, преди това е поел по пътя на спестяването, което по дефолт гарантира, че този човек няма да умре беден и друг ще харчи спечеленото и спестеното. Това не значи да спрем да играем играта на живота, заради самата игра. Аз поне, засега не съм намерил по интересна от нея
                      Last edited by Alonso; 24.05.2024, 16:05.
                      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                        Каква е парадигмата ти относно тази компания? Краткосрточна или дългосрочна позиция мислиш да откриваш? Дивиденти или капиталова ще гониш? какви са рисковете? Колко си склонна да загубиш? От отговорите на тези въпроси ще ти изкочи и подходящата дтрастегия с опциите.
                        Опциите са просто инструмент да си повишиш доходността и да си намалиш риска. Ключовото си е посоката на движение на даденият актив. Ако не върви в нашата посока, просто загубите ще са по-малки, но пак ще ги има.
                        Твърде много въпроси!
                        Ако тръгна да търся отговор, ще забравя коя съм и накъде съм тръгнала... Не си струва!

Пък и си ми харесва в Лигата на аматьорите!!! Верно че правя грешки, обаче резултатите ми като цяло са положителни. Не ми трябва съвършенство, и лукса не ме блазни. Всяко нещо си има цена. Ще поостана още двайсетина години в Лигата на аматьорите, пък после ще му мисля по-сериозно...

И сега, като всички се радват... дали не е добра идея да се поогледаме за интересни дълги путове???

Честит празник на просветителите, и специално благодарности на теб, Д.Петков, Black and white cat-foot, Assen123, terziеv и другите колеги за ценните мнения и анализи!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Хехе, то си е бай дъ дип ситуацията. Не мисля, че важи за среброто обаче.
                          ситуацията май е бай бай надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

А де,а.
                            Пак хванаха масовика по бели гащи.
                            Хехе, то си е бай дъ дип ситуацията. Не мисля, че важи за среброто обаче.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              що пада даун жонс
                              А де,а.
                              Пак хванаха масовика по бели гащи.

Коментар

• колко малка беше тази бомба

на 1 минута ПРЕЦАКАНА

но такава мощ такъв заряд

НА ДВА ПЪТИ ИЗРАЕЛЧЕТО СЕ ОПИТА ДА МИ ИЗБЯГА . НО УВИ . ТУК АЗ ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛЯ ТАЗИ ИГРА

размаза цял един насдак за един ден

скоро ще размажа всичко

ПАЗЕТЕ СЕ ДОКОЛКОТО МОЖЕТЕ

Last edited by the architect; 24.05.2024, 00:30.

Коментар

Working...
                                X