IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• НАСДАКА Е НА СВЕЩЕНОТО 18531 НО СКОРО И ТО НЯМА ДА УДЪРЖИ
    Last edited by the architect; 31.05.2024, 04:41.

Коментар

• Нещо стана с насдака много катереше а изведнъж пропадна. Фундамента е виновен. Нали съм Архитект. Хяхяяххяхяхях

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv

Хмм... А за последните четири години, ако видиш, ум ще ти зайде. [ATTACH=CONFIG]n4185147[/ATTACH]

Нифти фифти?! Хауърд Маркс дори признава че това е била тъпа идея
        Last edited by X_Y; 30.05.2024, 20:52.
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• HPQ избуши кочината днес. Дочаках най-накрая!
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• ИНДИКАТОРЧЕТО НА АРХИТЕКТА Е БРУТАЛНО

НОВИТЕ ДЪНА НА НАСДАКА СА ГАРАНТИРАНИ

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
              ако трябва така да обобщаваме 20-24 година стратегията "ловене" на падащи ножове е изключително печеливша. Да кажеш обратното трябва да си пълен гьонсурат, чиято единствена цел е да троли.
              Тази любима на новобранците "стратегия" никога не е била печеливша и няма и да бъде !
              Ножа се взима в ръце ЕДВА когато падне на земята,ясно ли е? А не 1 метър във въздуха и после да се чудиш и маеш защо си целия разкрачен и наакан.
              Last edited by danetha; 30.05.2024, 15:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                Любимата стратегия в този форум е "ловене" на падащи ножове и после ходене разкрачен с месеци и години
                Някаква мания е.
                Поне "минувач" е от малкото признали си,за което получава адмирации.
                Tая шитня не е била за купуване март.Скоро ще направи отскок и се спасявайте щото има път към 20 ,дългосрочен (дъната от 2002-2010)
                Всеки конкретен случай естествено си има специфики, но ако трябва така да обобщаваме 20-24 година стратегията "ловене" на падащи ножове е изключително печеливша. Да кажеш обратното трябва да си пълен гьонсурат, чиято единствена цел е да троли.

Първоначално изпратено от минувач Разгледай мнение

По рисунките в края на март много народ накупихме - имаше големи обеми , големи надежди.
                Но после го оставиха в режим свободно падане , без ясна голяма причина за това.
                Ако подмине 39 , отиваме на 32-31 . Не греда , а голяма яма става.
                Според мен има потенциал да възтанови , остава да чакаме...

не е препоръка за нищо !
                Причината е, че няма кой да купи. Изглежда елементарно, но не е точно така. Ще опитам да обясня - предполагам всички сме наясно, че огромната част от акциите са надценени и причината за нивата е главно в ликвидността. Обаче тази ликвидност е разпределена изключително неравномерно. Затова при голям обем акции в продажба, какъвто е случаят с BMY, тенденциите трудно се обръщат. ОБАЧЕ рискът е значително по-нисък. В наше село аналогичен случай - Гейпал. Няма да се повтарям, за 20-ти път. Който иска да чете назад.

В момента BMY е умерено асиметричен залог и залогът си струва.

А картинката и аз я разгледах и звездите казват 42,5, дори 45 отскок още този месец, след което сур. Но това да купуваш по картинка си е за виенски художници, не за мен.

Коментар

• BMY от началото на годината наистина е падащ нож , но не съм го оценил .
                  Експозицичта е много малка и затова не се впрягам. Ще има чакане...

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                    пп поздравления за Агрия, добре го отигра
                    Мерси.Там тепърва започва ръна.Не е късно за влизане..

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                      Любимата стратегия в този форум е "ловене" на падащи ножове и после ходене разкрачен с месеци и години
                      Някаква мания е.
                      Tая шитня не е била за купуване март.Скоро ще направи отскок и се спасявайте щото има път към 20 ,дългосрочен (дъната от 2002-2010)
                      Е как? Който и да питаш дори при крашващи акции не са губили пари. пп поздравления за Агрия, добре го отигра
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                        Архи, нарисувай ми BMY, че там ударих греда към момента.
                        Архи е писател, а не читател!
                        Danetha е прав за падащите ножове. Много ги обичаме Ей това Hawaiian industries копа дъно от месеци, ама аз да зема....

Коментар

• Любимата стратегия в този форум е "ловене" на падащи ножове и после ходене разкрачен с месеци и години
                          Някаква мания е.
                          Last edited by danetha; 30.05.2024, 10:34.

Коментар

• Архи, нарисувай ми BMY ...
                            По рисунките в края на март много народ накупихме - имаше големи обеми , големи надежди.
                            Но после го оставиха в режим свободно падане , без ясна голяма причина за това.
                            Ако подмине 39 , отиваме на 32-31 . Не греда , а голяма яма става.
                            Според мен има потенциал да възтанови , остава да чакаме...

не е препоръка за нищо !

Коментар

• интересно, движенията на насдак ги определих аз

мислех си че само папата знае дъната и върховете .

нали е наместник на израелчето ИИИсус .

хяхяяяхяхяхххяххяхя

Last edited by the architect; 30.05.2024, 01:37.

Коментар

• няма са притеснявате

вие продавате даун жонс.

аз го купувам за бомбата / Е ХУБАВ БЕШЕ ПЕТЪЧНИЯ ОПТИМИЗЪМ НО ОЩЕ ТОГАВА ВИ ЗАПЛАШИХ ЧЕ Е ИЗМАМЕН / важното е че накрая паричките влизат в жоба на Архитекта

АМА МНОГО Е ИЗВРАТЕН ТОЯ СВЯТ НЕ МИСЛИТЕ ЛИ

Last edited by the architect; 30.05.2024, 05:44.

Коментар

Working...
                                X