НАСДАКА Е НА СВЕЩЕНОТО 18531 НО СКОРО И ТО НЯМА ДА УДЪРЖИ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv
Хмм... А за последните четири години, ако видиш, ум ще ти зайде. [ATTACH=CONFIG]n4185147[/ATTACH]
Last edited by X_Y; 30.05.2024, 20:52.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеако трябва така да обобщаваме 20-24 година стратегията "ловене" на падащи ножове е изключително печеливша. Да кажеш обратното трябва да си пълен гьонсурат, чиято единствена цел е да троли.
Ножа се взима в ръце ЕДВА когато падне на земята,ясно ли е? А не 1 метър във въздуха и после да се чудиш и маеш защо си целия разкрачен и наакан.Last edited by danetha; 30.05.2024, 15:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеЛюбимата стратегия в този форум е "ловене" на падащи ножове и после ходене разкрачен с месеци и години
Някаква мания е.
Поне "минувач" е от малкото признали си,за което получава адмирации.
Tая шитня не е била за купуване март.Скоро ще направи отскок и се спасявайте щото има път към 20 ,дългосрочен (дъната от 2002-2010)
Първоначално изпратено от минувач Разгледай мнение
По рисунките в края на март много народ накупихме - имаше големи обеми , големи надежди.
Но после го оставиха в режим свободно падане , без ясна голяма причина за това.
Ако подмине 39 , отиваме на 32-31 . Не греда , а голяма яма става.
Според мен има потенциал да възтанови , остава да чакаме...
не е препоръка за нищо !
В момента BMY е умерено асиметричен залог и залогът си струва.
А картинката и аз я разгледах и звездите казват 42,5, дори 45 отскок още този месец, след което сур. Но това да купуваш по картинка си е за виенски художници, не за мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениепп поздравления за Агрия, добре го отигра
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеЛюбимата стратегия в този форум е "ловене" на падащи ножове и после ходене разкрачен с месеци и години
Някаква мания е.
Tая шитня не е била за купуване март.Скоро ще направи отскок и се спасявайте щото има път към 20 ,дългосрочен (дъната от 2002-2010)destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАрхи, нарисувай ми BMY, че там ударих греда към момента.
Danetha е прав за падащите ножове. Много ги обичаме Ей това Hawaiian industries копа дъно от месеци, ама аз да зема....
Коментар
-
Любимата стратегия в този форум е "ловене" на падащи ножове и после ходене разкрачен с месеци и години
Някаква мания е.
Tая шитня не е била за купуване март.Скоро ще направи отскок и се спасявайте щото има път към 20 ,дългосрочен (дъната от 2002-2010)Last edited by danetha; 30.05.2024, 10:34.
Коментар
-
Архи, нарисувай ми BMY ...
Но после го оставиха в режим свободно падане , без ясна голяма причина за това.
Ако подмине 39 , отиваме на 32-31 . Не греда , а голяма яма става.
Според мен има потенциал да възтанови , остава да чакаме...
не е препоръка за нищо !
Коментар
-
интересно, движенията на насдак ги определих аз
мислех си че само папата знае дъната и върховете .
нали е наместник на израелчето ИИИсус .
хяхяяяхяхяхххяххяхя
Last edited by the architect; 30.05.2024, 01:37.
Коментар
-
няма са притеснявате
вие продавате даун жонс.
аз го купувам за бомбата / Е ХУБАВ БЕШЕ ПЕТЪЧНИЯ ОПТИМИЗЪМ НО ОЩЕ ТОГАВА ВИ ЗАПЛАШИХ ЧЕ Е ИЗМАМЕН / важното е че накрая паричките влизат в жоба на Архитекта
АМА МНОГО Е ИЗВРАТЕН ТОЯ СВЯТ НЕ МИСЛИТЕ ЛИ
Last edited by the architect; 30.05.2024, 05:44.
Коментар
Коментар