If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
в социалките потребители казват че прекратяват абонамента защото в условията за ползване сложили че всичко направено с програмите е собственост на адобе.
Ама каква лудница е тази седмица при акциите - тази сутрин си отварям акаунта и гледам целия ми портфейл скочил с нови +4% ~ +5%.
Надявам се този темп да продължава до края на годината !
Тия над 70% дългосрочно колко са ?,по добре напиши след корекцията колко ще останат ако не продадеш
Я, какво виждат очите ми ! - Николайчо - заклет тухладжия и хардлайнер на маломерки и панелки, се явил в темата за акции да пита за инвестиции на фодовата борса... Какъв обрат само !
Що така бе другари-тухладжии дъните и предавате собствения си актив, в който до вчера се кълнете и превъзнасяхте?!
Явно положението при свръх-набалончените тухларници в момента е много, ама много спечено !
Николайчо, от толкова висене на перона с тухлите, изпуснахте всички влакове и при акциите.
Имам акции на Епъл които са с над 20% доходност вече ,не виждам проблем ?
Ама каква лудница е тази седмица при акциите - тази сутрин си отварям акаунта и гледам целия ми портфейл скочил с нови +4% ~ +5%.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Я, какво виждат очите ми ! - Николайчо - заклет тухладжия и хардлайнер на маломерки и панелки, се явил в темата за акции да пита за инвестиции на фодовата борса... Какъв обрат само !
Що така бе другари-тухладжии дъните и предавате собствения си актив, в който до вчера се кълнете и превъзнасяхте?!
Явно положението при свръх-набалончените тухларници в момента е много, ама много спечено !
Николайчо, от толкова висене на перона с тухлите, изпуснахте всички влакове и при акциите.
Благодаря за вниманието, Снежинке.
Нищо не съм предавал, просто генерирам много кеш и диверсифицирам.
Както обясних и на другия, нямам намерение да спекулира, а да купувам всеки месец.
Докато САЩ е водеща световна сила, тази стратегия ще е непробиваема
ПС: нямам маломерки и панелки, друг тип са ми имотите.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар