Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Last edited by petyob; 22.01.2021, 12:54.
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Нещо явно не разбираш какво пиша. Прочети по-внимателно! Да, написах, че са били добри отчетите и хората продължаваха здраво да купуват лаптопи и др. Значи не е толкова сложно да се сетиш, че ще скочи при годишният отчет. Сега видях, че Септември съм ти писал в този форум да купуваш
- 1 like
Коментар
-
освен всичко друго трябва да имаш и търпение...и да уцелиш момента. Когато вадят добри отчети и хората купуват като луди техните продукти(в лаптопите поне 70% процесорите са интел) е ясно, че трябва да купуваш, беше си подценена да фона на другите и беше въпрос на време ... Перспективите не са много светли обаче
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Абсолютно безполезен форум
- 1 like
Коментар
-
Нещо май не си в течение. Последните 3 отчета на Интел бяха добри ако не помниш. Но на първите 2 акжцията се срина, а на последния - скочки. Попитах защо, но както винаги ми суревате брчеговете и конкретни отговори никой не дава. Отдавна се каня да спирам да пиша тук щото простотията е отчайваща. В чужбинките форуми никой никого не напада - или ти отговарят на конкретния въпрос или си мълчат. А тук се скъсахте да избивате компекси и да се праскате с късмета си, но на ни един въпрос не можете или не искате да отговорите. Абсолютно безполезен форум
- 1 like
Коментар
-
Нещо май не си в течение. Последните 3 отчета на Интел бяха добри ако не помниш. Но на първите 2 акжцията се срина, а на последния - скочки. Попитах защо, но както винаги ми суревате брчеговете и конкретни отговори никой не дава. Отдавна се каня да спирам да пиша тук щото простотията е отчайваща. В чужбинките форуми никой никого не напада - или ти отговарят на конкретния въпрос или си мълчат. А тук се скъсахте да избивате компекси и да се праскате с късмета си, но на ни един въпрос не можете или не искате да отговорите. Абсолютно безполезен форум
Коментар
-
освен всичко друго трябва да имаш и търпение...и да уцелиш момента. Когато вадят добри отчети и хората купуват като луди техните продукти(в лаптопите поне 70% процесорите са интел) е ясно, че трябва да купуваш, беше си подценена да фона на другите и беше въпрос на време ... Перспективите не са много светли обачеLast edited by IvelinaJensen; 22.01.2021, 12:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Чакай сега, ти искаш да прибереш нечии чужди пари чрез спекулации и да потънеш в богатство и разкош, или събираш портфейл от акции, за да защитиш спестяванията си от инфлация, примерно?
Липсата на стратегия и визия води точно до такива загуби като примера ти с Интел. А предположението, че можеш да бъдеш на отсрещната страна - да купуваш винаги от дъното и да продаваш на ламерите едва ли не над върха, не се основава на никакви аргументи. Нито имаш зад себе си 500-600 човека рисърч екип, нито технологии за високочестотна търговия, нито дори ясна идея какво можеш да постигнеш със знанията, опита и времето, с които разполагаш.Last edited by IvelinaJensen; 22.01.2021, 12:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
В интерес на истината, ако вярно ги беряхте от дърветата, бая по- малко щяхте да имате. Барем поне някакво усилие трябва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеЛипсата на стратегия и визия води точно до такива загуби...
Очевидно и ти ги разбираш нещата, ама не казваш една хартия, от която човек да докара добра алфа. Не помня дори сектор да се споделил. Кажи ми, ама честно, за чий ти е тогава това разбиране. За чий изпълзя? Да размахаш пръстче и така да се почувстваш по-добре. Един вид - тя изкарва пари, ама пък аз съм мноу умен. Те и пенсионерите пред стадион "Локомотив" много я разбират играта.
Коментар
-
За Интел тогава ти казах, че е време за купуване. Беше ясно, че ще направят големи печалби тази година, за напред не знам дали ще се качва. Аз специално излязох на 61, защото съм с ДЗР, х5, така че направих 100% за няколко месеци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНякой разбра ли защо тоя път при хубав отчет Интел се изстреля, а при предните 2 пак хубави отчета - се срина. Уж задади забавения процесор, ама той май все още си се бави доколкото разбрах. Бесна съм на простите инвеститори - държах 5 месеца за да продам на минус, а сега баш като ги нямам реши да расте. Явно не съм достатъчно проста за да печеля от тази акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Чакай сега, ти искаш да прибереш нечии чужди пари чрез спекулации и да потънеш в богатство и разкош, или събираш портфейл от акции, за да защитиш спестяванията си от инфлация, примерно?
Липсата на стратегия и визия води точно до такива загуби като примера ти с Интел. А предположението, че можеш да бъдеш на отсрещната страна - да купуваш винаги от дъното и да продаваш на ламерите едва ли не над върха, не се основава на никакви аргументи. Нито имаш зад себе си 500-600 човека рисърч екип, нито технологии за високочестотна търговия, нито дори ясна идея какво можеш да постигнеш със знанията, опита и времето, с които разполагаш.
Спестяването и защитата от инфлация не ме привличат..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНякой разбра ли защо тоя път при хубав отчет Интел се изстреля, а при предните 2 пак хубави отчета - се срина. Уж задади забавения процесор, ама той май все още си се бави доколкото разбрах. Бесна съм на простите инвеститори - държах 5 месеца за да продам на минус, а сега баш като ги нямам реши да расте. Явно не съм достатъчно проста за да печеля от тази акция.
Липсата на стратегия и визия води точно до такива загуби като примера ти с Интел. А предположението, че можеш да бъдеш на отсрещната страна - да купуваш винаги от дъното и да продаваш на ламерите едва ли не над върха, не се основава на никакви аргументи. Нито имаш зад себе си 500-600 човека рисърч екип, нито технологии за високочестотна търговия, нито дори ясна идея какво можеш да постигнеш със знанията, опита и времето, с които разполагаш.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар