Първоначално изпратено от petyob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Last edited by IvelinaJensen; 22.01.2021, 12:27.
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Чакай сега, ти искаш да прибереш нечии чужди пари чрез спекулации и да потънеш в богатство и разкош, или събираш портфейл от акции, за да защитиш спестяванията си от инфлация, примерно?
Липсата на стратегия и визия води точно до такива загуби като примера ти с Интел. А предположението, че можеш да бъдеш на отсрещната страна - да купуваш винаги от дъното и да продаваш на ламерите едва ли не над върха, не се основава на никакви аргументи. Нито имаш зад себе си 500-600 човека рисърч екип, нито технологии за високочестотна търговия, нито дори ясна идея какво можеш да постигнеш със знанията, опита и времето, с които разполагаш.Last edited by IvelinaJensen; 22.01.2021, 12:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
В интерес на истината, ако вярно ги беряхте от дърветата, бая по- малко щяхте да имате. Барем поне някакво усилие трябва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеЛипсата на стратегия и визия води точно до такива загуби...
Очевидно и ти ги разбираш нещата, ама не казваш една хартия, от която човек да докара добра алфа. Не помня дори сектор да се споделил. Кажи ми, ама честно, за чий ти е тогава това разбиране. За чий изпълзя? Да размахаш пръстче и така да се почувстваш по-добре. Един вид - тя изкарва пари, ама пък аз съм мноу умен. Те и пенсионерите пред стадион "Локомотив" много я разбират играта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
За Интел тогава ти казах, че е време за купуване. Беше ясно, че ще направят големи печалби тази година, за напред не знам дали ще се качва. Аз специално излязох на 61, защото съм с ДЗР, х5, така че направих 100% за няколко месеци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНякой разбра ли защо тоя път при хубав отчет Интел се изстреля, а при предните 2 пак хубави отчета - се срина. Уж задади забавения процесор, ама той май все още си се бави доколкото разбрах. Бесна съм на простите инвеститори - държах 5 месеца за да продам на минус, а сега баш като ги нямам реши да расте. Явно не съм достатъчно проста за да печеля от тази акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Чакай сега, ти искаш да прибереш нечии чужди пари чрез спекулации и да потънеш в богатство и разкош, или събираш портфейл от акции, за да защитиш спестяванията си от инфлация, примерно?
Липсата на стратегия и визия води точно до такива загуби като примера ти с Интел. А предположението, че можеш да бъдеш на отсрещната страна - да купуваш винаги от дъното и да продаваш на ламерите едва ли не над върха, не се основава на никакви аргументи. Нито имаш зад себе си 500-600 човека рисърч екип, нито технологии за високочестотна търговия, нито дори ясна идея какво можеш да постигнеш със знанията, опита и времето, с които разполагаш.
Спестяването и защитата от инфлация не ме привличат..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНякой разбра ли защо тоя път при хубав отчет Интел се изстреля, а при предните 2 пак хубави отчета - се срина. Уж задади забавения процесор, ама той май все още си се бави доколкото разбрах. Бесна съм на простите инвеститори - държах 5 месеца за да продам на минус, а сега баш като ги нямам реши да расте. Явно не съм достатъчно проста за да печеля от тази акция.
Липсата на стратегия и визия води точно до такива загуби като примера ти с Интел. А предположението, че можеш да бъдеш на отсрещната страна - да купуваш винаги от дъното и да продаваш на ламерите едва ли не над върха, не се основава на никакви аргументи. Нито имаш зад себе си 500-600 човека рисърч екип, нито технологии за високочестотна търговия, нито дори ясна идея какво можеш да постигнеш със знанията, опита и времето, с които разполагаш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Вие там си мислите, че ние тук берем парите от дърветата и единственият ни проблем е да решим в коя точно акция да ги инвестираме.
- 1 like
Коментар
-
Просто купувай ти - аз без пари не знам как просто се купува. Имам само виртуални на демото, ама неам ни време ни желание да си играя наужким, защото съм заета да играя наистински. Вие там си мислите, че ние тук берем парите от дърветата и единственият ни проблем е да решим в коя точно акция да ги инвестираме.
Питах за Интел, а ти ми говориш некакви несвързани неща, дето само ти си ги разбирашLast edited by petyob; 22.01.2021, 09:50.
Коментар
-
Просто купувай ти - аз без пари не знам как просто се купува. Имам само виртуални на демото, ама неам ни време ни желание да си играя наужким, защото съм заета да играя наистински. Вие там си мислите, че ние тук берем парите от дърветата и единственият ни проблем е да решим в коя точно акция да ги инвестираме.
Питах за Интел, а ти ми говориш некакви несвързани неща, дето само ти си ги разбираш
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Нъц, просто не искаш да си признаеш, че аз съм доброто борсово духче и трябваше да ме послушаш.
А за другото - всичко е нагоре. Просто купувай.... най-добре GME и APT, че да се вдигат още
Питах за Интел, а ти ми говориш некакви несвързани неща, дето само ти си ги разбираш
Коментар
-
А за другото - всичко е нагоре. Просто купувай.... най-добре GME и APT, че да се вдигат още
.... jstock не може се оправи с днешния gme удар. Явно се бъгна от кеф
Last edited by terziеv; 22.01.2021, 02:04.
- 1 like
Коментар
-
Някой разбра ли защо тоя път при хубав отчет Интел се изстреля, а при предните 2 пак хубави отчета - се срина. Уж задади забавения процесор, ама той май все още си се бави доколкото разбрах. Бесна съм на простите инвеститори - държах 5 месеца за да продам на минус, а сега баш като ги нямам реши да расте. Явно не съм достатъчно проста за да печеля от тази акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеИзгледах "анализа" на Цитрон в youtube. Абсолютен joke, не мога да повярвам че тези хора управляват пари.
Коментар
Коментар