Нормално ли е да е пендинг толкова време?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Пробвай пазарна тогава... може да си попаднал точно, когато спряха пазара за минути.
Изобщо колко пъти ще я спират!!!
Коментар
-
Няма как да се повтори. 1. Наистина се получи уникално, калейдоскопът се подреди, като по конец 2. Мръсните похвати ще ги облекат в чисти закони, за да са сигурни, че са защитени
както каза Ivetka
увеличават капитала и гейм овър
тесла също се възползва от високата си оценка за да увеличава капитала? пак след шорт скуизове като гейм стопския
няма нужда някой да обръща таблата (намек че някой Регулатор или законодател ще защити фондовете от заслужен фалит след моралната акция на самоорганизираните гаврошовци (новите давид срещу голиат))
лафим си
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениетия от Револют ми отказаха поръчката.
Изобщо колко пъти ще я спират!!!
Коментар
-
шортенето на отделни акции, особено неликвидни, е най безумната стратегия
преди бях писал и дори предупредих Ташунко, защото той се похвали че шортил нещо
шанса за печалба е до 99.99% а за загуба безкрайност тоест например 1 500 000%
не се струва
не ми се търси сега, но има статия за един който си ляга с акаунт за 50 000 долара и шортил нещо биотехнологично и се събужда с акаунт за минус 1 млн. долара
овърнайт!
човека е с дългове до гроб (е някакъв частен фалит след като му вземат ризата от гърба)
когато инвеститорите се научат че шорта не е стратегия и че продажбата на голи колове не е стратегия ще спрат такива ексцесии
ако искаш да шортиш купи си путове
или шорти нещо ликвидно като ес енд пи
но пак трябва да се внимава
по добре не шорти
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнениеСпоред мен GME феноменът ще се повтаря непрекъснато и на други места, докато не завлече цялата борса или не принуди Уолстрийт тиранозаврите да заиграят с разни мръсни похвати - блокиране на търговията, авария в сървърите, авария на тока и т.н. Не мисля, че печалбата е ръководната мотивираща сила тук.
Коментар
-
Нека аз
- 2 Харесвания
Коментар
-
Според мен GME феноменът ще се повтаря непрекъснато и на други места, докато не завлече цялата борса или не принуди Уолстрийт тиранозаврите да заиграят с разни мръсни похвати - блокиране на търговията, авария в сървърите, авария на тока и т.н. Не мисля, че печалбата е ръководната мотивираща сила тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
ти верно голям късмет извади с тази GME - баш нея да надуят
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеСпоред мен това което се опитва да ви обясни Terziev, не е свързано въобще с цената на акцията. Тя няма нищо общо с компанията. Това което има общо е, че в момента се води борба между нормалните инвеститори и тези с 'белязаните карти'. И сега тези с белязаните карти са хванати в крачка и някой ще трябва да плати сметката за да има мир и спокойствие, защото иначе играта ще стане много груба. Та колкото по-отлагат някой да плати текущата сметка толкова по-голяма ще става, но рано или късно ще трябва да я платят, защото иначе ще развалят цялата игра в която залозите не са в милиарди ами в трилиони.
Коментар
-
AAL - Short Interest 28.34% UAL - Short Interest 4.42%
Явно проблемът е, че имам много нечетлив почерк. Извинявам се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
Виж ми поста отново. Обясних малко по-подробно.
Прочети COI могат да издадат до 300млн акции. Няма никакъв проблем това да се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
Не. Не предвидих gamma squeeze.
Таргетът ми си беше $200 и селнах coverеd calls strike $60, при цена на акцията $40. Не очаквах толкова бързо да се изстреля, мислех че някъде след Q1 и Q2.
Така че ще трябва да уцеля пакLast edited by petyob; 28.01.2021, 15:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
браво
лайф чейнджър постигна ли?
тоест да се махнеш от работа и т.н., вклю фак ю мъней
или ще трябва пак да уцелиш ?
Таргетът ми си беше $200 и селнах coverеd calls strike $60, при цена на акцията $40. Не очаквах толкова бързо да се изстреля, мислех че някъде след Q1 и Q2.
Така че ще трябва да уцеля пак
- 1 like
Коментар
Коментар