IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Kak я виждате сесията в Америка до края - продавачите изпродадоха ли каквото имат и сега идва време за растеж до края на сесията ?
    American airlines group също подскочи 10-11% което е изненадващо ?
    Ограничете коментарите за Game stop - ясно е, че вече не може да се влиза където движенията само в рамките на деня са убийствени - двойно нагоре, двойно надолу
    Last edited by ПИЧ; 27.01.2021, 19:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

При положение, че може да се качиш и на gme e глупаво.
      GME съм го отписала. Просто толкова ме е яд че слязох от него, че вече не искам да го виждам. Сърдита съм му

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
        да скоча ли в AMC ?
        При положение, че може да се качиш и на gme e глупаво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение

Добре. Може да са хубави, но са много скъпи бе Ивелина.
          А дойдоха в последните години добре образовани и добре платени хора, които също имат нужда да помислят за спестяванията си.
          И Уолстрийт, добре разбирайки това, наду оценките им и потри ръце, поставяйки ги в тази кофти ситуация.
          Най-рациалното решение, ако питаш Мъни, е да продължат да купуват същото.
          Но животът не търпи такива конфликти дълго време и намира начин.
          Глей ся, аз съм инвестирала във Vestas и Ørsted. За мен са хубави. Освен това не мога да имам контрол и върху шортери, които също са си ги закупили и сега ги продават за да покриват загуби от шортовете си. Shit happens

Коментар

• да скоча ли в AMC ?

Коментар

Така....

1. голям четвъртит слонски за изпълнения тип Мунчо. Или пиши чаршафи с обяснения или пусни линк с цялата статия.

2. Статията е пълна лъжа. Късите не са покрили. Не е възможно просто. Егати гнусната манипулация.

3. Лъвове или мухльовци!
              Нямам линк - това го полкучих на маила и затова го копирах. Друго няма - това е всичкото.
              GME запецна или само на мен така ми се струва?

Я кажи честно, ти наистина ли на демо с GME. Трудно ми е да повярвам, че толкова се вживяваш ако си на демо. Пък и лъвове на демо къде се е чуло и видяло

Коментар

в какво са дълги не разбрах? В хубави компании
                В компании ти Едко - лайна, които се пробутват с фалшименто анализи за първокласни, за да рипат нагоре. Най-добър пример от "моите" - ABBV.

Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение

А дойдоха в последните години добре образовани и добре платени хора, които също имат нужда да помислят за спестяванията си.
                И Уолстрийт, добре разбирайки това, наду оценките им и потри ръце, поставяйки ги в тази кофти ситуация.
                Сега го видях - точно. Всичко си има точната цена, дори скрапът струва пари и си заслужава, ако е евтин. Само не е заради "добре образовани и добре платени хора", а заради де факто задължителното пасивно инвестиране + войната срещу спестителите.
                Last edited by terziеv; 27.01.2021, 18:06.

Коментар

• Днес използвах хубавия дроп при PSTH и си удвоих позицията на около 25.40. Стана вече много голяма част от портфейла и се надяваме на Бил Акман да деливърне. Има доста косвени улики, за Страйп и дано да се случи.
                  Letter of intent се очаква Q1, като на 18.02 има среща на акционерите на PSH, и няма да се учудя ако по това време се обяви сделка.

Въпреки това не рискувам с къси колове, а всичките ми са за Юни.
                  Better safe than sorry

Коментар

Коментар

Дори с junk компания като IRM. Последната е в дългосрочния портфейл, който не пипам, но се замислям да разкарам позицията.
                      Пфуу, за секунди изпуснах шипа! Докато се логна и върна яко.

Коментар

• Архивите говорят:

17.01.2021, 12:43

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Като цяло в момента най-интересни са ми ТR (стабилни, стари, дивидентни, добър баланс, почти сигурна 15% капиталова за година) и PPC - подценена, проблемна, спрян дивидент, но почти невероятно да фалира.
                        цена 17.01 - 30
                        цена 27.01 - 58

Това при риск по-нисък от доста ДЦК

Коментар

Ами ето ти обратната (моята) гледна точка. Благодарение на шортенето пазара най-после има шанс да погледне по-рационално на пазарните оценки.
                          Може да ти звучи парадоксално, но само докато погледнеш в какво са дълги фондовете, които шортят Game Stop. И което вероятно сега им се налага да продават.

Коментар

Ами ето ти обратната (моята) гледна точка. Благодарение на шортенето пазара най-после има шанс да погледне по-рационално на пазарните оценки.
                            Може да ти звучи парадоксално, но само докато погледнеш в какво са дълги фондовете, които шортят Game Stop. И което вероятно сега им се налага да продават.
                            Не, извинявай, не си разбрал какво точно става. В момента покриват останалите си къси позиции. Гледай какво става с TR! Дори с junk компания като IRM. Последната е в дългосрочния портфейл, който не пипам, но се замислям да разкарам позицията.

---

Коригирам - прав си, дееба. Извинявам се.
                            Last edited by terziеv; 27.01.2021, 17:55.

Коментар

невероятно как по съвсем легален начин ламерите обраха парите на дебелите риби. Мисля че е назрял моментът да се забрани шортенето. Чудя се с къв акъл са го измисли и разрешили. Но сметките им излязоха криви.

Коментар

• Така....

1. голям четвъртит слонски за изпълнения тип Мунчо. Или пиши чаршафи с обяснения или пусни линк с цялата статия.

2. Статията е пълна лъжа. Късите не са покрили. Не е възможно просто. Егати гнусната манипулация.

3. Лъвове или мухльовци!

Коментар

Working...
                                X