Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Ако един ритейл инвеститор не обръща внимание на тази GME-ж, това е сигнал, че има хляб в него
Сега гледам LLY, еми аз от тях съм направил повече пари от печалбата на едно ламерче, купило 4 акцийки на GME на $50 и продало на $500. Което е малко хипотетично защото злобното и неграмотно ламерче нищо не е продало и щяло да чака $1000, до колкото разбах
Първоначално изпратено от representjahГледах и продължавам да гледам отстрани цялата тая драма с GME. Научил съм уроците от хазарта - никога да не учавствам в уговорен мач, освен ако аз не го уговарям. Доволно понапълних златните последните дни, предстоят чудесни новини от тях. За среброто, купувал съм когато съм смятал за изгодно, чаках го под 20ЕУР/унция пак, здраве да е.
Къде го чукаш, къде се пука. Чудно нещо са финансовите пазара, да живее КЕШовицата!Last edited by Money; 29.01.2021, 20:00.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеГледам как датчаните, които много бързо надушиха далаверата и се включиха и в последствие побързаха да се изнижат с профита.
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеПросто за мен пазара в момента е луд.
Аве, трябва вярно да си направим един фонд. Бая груха на доста хора във форума. Мен лично обаче ме е страх от скъсяване, а напоследък съм 120% вътре и ми е трудно да рискувам >хилядарка. При такъв обем обаче, печалби от по няколко процента не стигат, защото ме дере брокера.Last edited by terziеv; 29.01.2021, 17:33.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Прав си, ама по някое време дай фъндък какво що. Сигурно много неща си напипал. Гледам бая народ тука не ще да схване, че 10 години "инвеститорски опит", като държач на хартии (еле пък индекси), не е никакъв опит. Съвсем различно е, когато търгуваш активно - човек усеща пазара, учи се, вижда резултатите...
KNDI (най-много), PSAC( последните няколко дена няма спиране), VITL , SUNW , SPWR , SNDL ( и тя е страшна) ,QS , SHIP ( невероятни са
мерси !) , големите спадове на следборсовата където писах онзи ден за FB, Tesla, Nvidia , BKNG беше много спаднала ... ама там дебело и малко е зор.
Направих и малко по-големи влизания в TQQQ на спада в Сряда ама еднократно. Същото и за GOLD. Но изчаках само да върнат 3-5% и ги продадох, понеже нямам идея на къде ще вървят нещата.
Пак да кажа преди да бъда нападнат, това не са позиции които държа дълго и като цяло са ми малък процент от портфолиото. И на ден не знам по колко пъти ги превъртам. Обаче успяват без проблем да компенсират загуби от по-сериозните ми позиции и спадовете, които имаше тези дни.
Просто за мен пазара в момента е луд.Last edited by pantaleev; 29.01.2021, 17:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеYes,Yes, Yes пипнах я Модерна!!! До тук портфейла ми скочи от нея с 40к мазни доларчета. На премаркета от 160 $ скочи на 214 $. Чудесна артия.
Коментар
-
С извинение , но справедливата стойност уж я определяше пазарът. Според търсенето и предлагането уж. Що оня смешник с унгарския английски не спре продажбите на айфони, че не се продават на "справедлива цена ".
В интерес на истината никога не се вързах на твоята оценка за gme... НО сега компанията се сдоби с невероятна реклама и с невероятно вярна клиентела. Реалната и стойност със сигурност е над 100. Как е гудвил на български, дееба?
пп. Игнорирай ги тия. ЧАК толкова да са зле наистина не го вярвам.
Наблюдавам и AMC и се опитвам да си отговоря в крайна сметка емисията на нови акции ще прецака ли каузата (шорт скуиза) или феновете нямат нищо против да спасят хубавата компания от банкрут и ще продължат да си я надуват. Там бая народ се включи щото самата акция е по-евтина и достъпна за купуване от децата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjahГледах и продължавам да гледам отстрани цялата тая драма с GME. Научил съм уроците от хазарта - никога да не учавствам в уговорен мач, освен ако аз не го уговарям. Доволно понапълних златните последните дни, предстоят чудесни новини от тях. За среброто, купувал съм когато съм смятал за изгодно, чаках го под 20ЕУР/унция пак, здраве да е.
Къде го чукаш, къде се пука. Чудно нещо са финансовите пазара, да живее КЕШовицата!
Иначе си абсолютно прав да пълниш. Сума чудесни компании са на далавера, защото "умните" си продадоха на пожар дяловете. Мелвин например си разкара всичкото Alibaba. Просто с GME можеш почти безрисково да направиш x10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
Ами какво да я правим тази воатилност. А пък и на война като на война. Тея големите и политиците разказват играта на пазара. Вече не знам колко пъти ме ... таковат. Сега си го връщам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМалеев, 200 на ден си е вече истински трейдър. 51 на 49 шанс да докарваш, пак си напред. Не ти ли гръмва главата?. Тея големите и политиците разказват играта на пазара. Вече не знам колко пъти ме ... таковат. Сега си го връщам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Този пе... нежен мъж, ще опере пешкира. Далеч не е най-виновният, но да е мислил, когато е станал бушон и си е продавал д-то. Добре че американците не са злобни. Ако беше в Германия или Франция, постоянно щеше да се напомня, че е с български произход.
Разбивка на ITM опции, които имат падеж днес. Продължавам да не разбирам хората, които продадоха вчера. А за хората, които изобщо не купиха... нямам думи просто.
$200 - 69 105
$300 - 82 793
$400 - 95,415
$500 - 98 006
$600 - 104 310
НЯМА ТОЛКОВА АКЦИИ!!! НЯМА ИЗМЪКВАНЕ!!! ШАХ И МАТ!!! ПОБЕДЕНИ СА!!!
Единственият въпрос е дали ще бутнат фигурите и ще развалят играта и как точно ще го направят. Ако не издържаха толкова лакеи по цял свят, които лъжат и мажат 24/7, можеше и да съберат парите някак. Иначе нямам против да спрат цялата борса и да обявят, че изкупуват дяловете от GME на твърда цена от 2000.
Тука не става въпрос просто за едни пари. Иначе нямаше да вдигат толкова шум.
Два камъка, голям и малък, стояли насред пътя. Задала се една пълна каруца и големият камък казал на малкия:
- Гледай сега, как ще обърна колата!
Малкият камък се засмял.
Коларят видял големия камък и го заобиколил, но като минало едно от колелета през малкия и каруцата се обърнала.
Затова казват хората: "Малките камъни обръщат колата!"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеYes,Yes, Yes пипнах я Модерна!!! До тук портфейла ми скочи от нея с 40к мазни доларчета. На премаркета от 160 $ скочи на 214 $. Чудесна артия.
to
the
moon
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Абсолютно. Когато дребния човек плати масрафа през 2008г. беше ОК, а днес като контрата е у някой хедж фонд........ рев до небесата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеЕто го нашето момче.. дали ще го огрее Бай Ставри?
Разбивка на ITM опции, които имат падеж днес. Продължавам да не разбирам хората, които продадоха вчера. А за хората, които изобщо не купиха... нямам думи просто.
$200 - 69 105
$300 - 82 793
$400 - 95,415
$500 - 98 006
$600 - 104 310
НЯМА ТОЛКОВА АКЦИИ!!! НЯМА ИЗМЪКВАНЕ!!! ШАХ И МАТ!!! ПОБЕДЕНИ СА!!!
Единственият въпрос е дали ще бутнат фигурите и ще развалят играта и как точно ще го направят. Ако не издържаха толкова лакеи по цял свят, които лъжат и мажат 24/7, можеше и да съберат парите някак. Иначе нямам против да спрат цялата борса и да обявят, че изкупуват дяловете от GME на твърда цена от 2000.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар