ТОЗИ ПЪТ ТАЗИ ТЕМА НАИСТИНА ЩЕ ЗАГЛЪХНЕ ВО ВЕКИ ВЕКОВ . ТРОЛЧЕТА МАЛКИ СЛАДКИ НА БАТЯ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Силно ме съмнява средната им цена да е под 20. Този изключително голям оборот последните дни е от къси със сигурност. Или къси които покриват късите си, или къси които си вдигат средната.
... точно де, мисля че са достатъчно нагли да скъсяват наново, усредняват. buy the spikes един вид
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеterziev, не ми суревай бреговете с безсмислени философии, а кажи да продаваме ли, да купуваме ли кво да праим с тия пишамн ракети
...
ся... ще ти кажа нещо, но МНОГО внимавай. Набухал съм се (продал съм) путове падеж 12-ти, страйк 5, на цена 0,19; Ако не разбираш какво пиша, не прави нищо.Last edited by terziеv; 02.02.2021, 22:33.
Коментар
-
terziev, не ми суревай бреговете с безсмислени философии, а кажи да продаваме ли, да купуваме ли кво да праим с тия пишман ракетиLast edited by IvelinaJensen; 02.02.2021, 22:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
И друго... късите са влизали на <20. Според теб биха ли покрили на 150-100... Дори на 50 да покрият е чутовна загуба. Като ги знам колко са тъпи, нищо чудно да натискат надолу... прекалено надолу и да събудят някой друг играч, но с противоположен интерес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеGME пада защото неофициалните данни за шорт интерес показва доста бърз спад. Официалните данни излизат някъде през тази седмица, те или ще потвърдят че късите са успели да се измъкнат или не. Единствения вариант пак да тръгне нагоре е ако неофициалните данни за късия интерес силно подценяват реалния такъв
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Липсата на къси, също е бичи сигнал. Схемата е същата като при наличие на къси. Държиш акциите и не ги пускаш. Като няма къси с малки обеми ще може да се качва здраво цената.
VIAC, LUMN, IRM, TR... тези следя отблизо. Едва ли са някакво изключениеLast edited by terziеv; 02.02.2021, 21:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеGME пада защото неофициалните данни за шорт интерес показва доста бърз спад. Официалните данни излизат някъде през тази седмица, те или ще потвърдят че късите са успели да се измъкнат или не. Единствения вариант пак да тръгне нагоре е ако неофициалните данни за късия интерес силно подценяват реалния такъв
- 1 like
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Вчера още бяха затворени, но днес вече се измъкнаха. Виж обемите. Ако имах по-големи топки, бих скъсил.
...друго, което ми прави впечатление - останалите, които бяха скъсени и изригнаха при разпродажбите, днес са яко надолу. По-яко отколкото при едно нормално връщане. Ще падна направо, ако пак тръгват да натискат надолу. Честно казано замислям се да продавам 1-2 компании, които съм взел като подценени. И да са, може с години да ги натискат. Явно под 20-30 млрд капитализация са уязвими на тези трикове.Last edited by terziеv; 02.02.2021, 21:32.
Коментар
-
GME пада защото неофициалните данни за шорт интерес показва доста бърз спад. Официалните данни излизат някъде през тази седмица, те или ще потвърдят че късите са успели да се измъкнат или не. Единствения вариант пак да тръгне нагоре е ако неофициалните данни за късия интерес силно подценяват реалния такъв
- 1 like
Коментар
-
Тука дадохте линк с "романтичната" история на наш Влад-ко.... Там много красиво се говори как двамцата завладели Уолстриита... Обаче леееко са пропуснали да споменат, че на наш Влад-ко майка му и баща му работят в Световната банка. Случайна случаеност....
https://bg.wikipedia.org/wiki/Владим...несмен)Last edited by d333; 02.02.2021, 21:05.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар