IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кое беше Курито?

При мене е скука... цели 0.5% надолу ми е портфейла от скорошния връх, а сравнение с вчера сигурно и 0.15%...

Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
    Аууууууу Курито се подхлъзнало.
    Ония дни взех тютютн. ЦЦЦ дали не се прецаках.
    Ми ако стане 5 евро с дивиднт 50процента, ще си изям килотите.
    Мъни шампионе къде си??

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
      идиотска ситуация Dow - минус 300 точки, Nasdaq +100
      преди 3 месеца беше обратното

Коментар

• идиотска ситуация Dow - минус 300 точки, Nasdaq +100

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
          Пълните ли самосвала?!?!
          С к'во, аз дебна Газпром ама той не пада.

Коментар

• от къв зор па ADM се срива. То ОК да падне ама това пропадна

Коментар

• Vix-a гледате ли? Не ви ли се струва "странно", че е надолу по време на такива "сериозни" новини.

Коментар

• Аууууууу Курито се подхлъзнало.
                Ония дни взех тютютн. ЦЦЦ дали не се прецаках.
                Ми ако стане 5 евро с дивиднт 50процента, ще си изям килотите.
                Мъни шампионе къде си??

Коментар

• Пълните ли самосвала?!?!

Коментар

• Остави се... на мене поне ми се изяснява как е възможно това... някой да пише бабини деветини в захлас и другите като ... да му се водят по акъла, дет го няма. Но да не задълбаваме в това

Все пак браво, че от фармата взе Модерна, че други държатели на Пфайзер разни, много "пичелят" Ама знам, че и това няма да се сетиш защо го казвам

Здраве да има

Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                    проверих ги. И?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                      някакво логично обяснение защо при инфлация доларът расте?
                      Кондратиев цикъл Есен.
                      Last edited by Майстора233; 17.06.2021, 16:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                        някакво логично обяснение защо при инфлация доларът расте?
                        https://www.marketwatch.com/story/fe...onomy-politics
                        "might hike interest rates earlier than it had previously expected" и 10Y treasuries скочиха.

"In a technical adjustment, the Fed raised the interest rate it pays on excess reserves, to 0.15% from 0.10%. "
                        ЕЦБ еквивалента май е -0.5%, бнб -0.7%, а бг банки за фирмени сметки вземат такса наличност -1.5%.
                        Last edited by jori; 17.06.2021, 13:22.

Коментар

• някакво логично обяснение защо при инфлация доларът расте?

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                            Провери COG и HCC, например. Не само за деня ами последните седмици. Мани индексите

проверих ги. И?

Коментар

• Провери COG и HCC, например. Не само за деня ами последните седмици. Мани индексите

Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                              дай направo - тръгнаха ли надолу индексите ?
                              Last edited by Money; 17.06.2021, 01:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                                В началото на сесията опитаха да натиснат надолу, но има прекалено много чакащи на гюме и не се получи. Предвид опциите в петък, ще го повторят и утре. Правилно им усетих играта, но за съжаление нищо не ми влезе в заложените капани. Индийците обаче са неоправдано надолу и там има хляб - както за бърза игра, така и за дългосрочно.

При geo също е много любопитно, но ще си стискам leaps-овете
                                дай направo - тръгнаха ли надолу индексите ?

Коментар

X