If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
след корекцията днес индекса Дов образува двоен връх и започва спад... образува се мечо флагче и аз му влизам от върха ..като на шега позицията даде 100 пипса https://ibb.co/f4xpFmK
за това бая време, щом не разбра, че не е до късмет, значи си тежък случай Късметът е до 1,2...10,20 клика, но нататък са закономерности. Ако това не се го разбрала - по-добре е да спреш докато не си се набълбукала
Интересното е ти как още не си разбрал, че нямаш никакво влияние нито върху самите компании нито върху цените на акциите им нито пък някой ще ти даде информация от кухнята и понеже всичко е манипулация от такива, които могат да го правят ти нямаш никакъв шанс да предвидиш каквото и да било. Колкото е по-глупав човек толкова е по-самонадеян. Аз може да съм икономически невежа, ама поне здрав разум не ми липсва. Излагаш се.
аз съм така от бая време. И дори да нацеля нещо да отмъкна тлъст профит после моментално купувам друго и занулявам профита. Но това не са умения или неумения, а късмет и карък
за това бая време, щом не разбра, че не е до късмет, значи си тежък случай Късметът е до 1,2...10,20 клика, но нататък са закономерности. Ако това не се го разбрала - по-добре е да спреш докато не си се набълбукала
не виждам какво се е променило в пазара...или кой да е от пазарите ... от години са си едни и същи ... имат две посоки
купи и продай ..да не би да са добавили трети бутон .? .. без да знам
Ако някой каже че прави пари от трейдове в момента значи има сериозни умения. Почти всичко, което пипнах последните 3-4 седмици беше грешка. Но ще се утеша с факта че портфолиото ми е на all-time high и ако не бях реивестирал малко печалби от Газпром за да подиверцифицирам щеше да е още по-добре. За последно такъв карък съм имал преди 5-6 години,
аз съм така от бая време. И дори да нацеля нещо да отмъкна тлъст профит после моментално купувам друго и занулявам профита. Но това не са умения или неумения, а късмет и карък
Ако някой каже че прави пари от трейдове в момента значи има сериозни умения. Почти всичко, което пипнах последните 3-4 седмици беше грешка. Но ще се утеша с факта че портфолиото ми е на all-time high и ако не бях реивестирал малко печалби от Газпром за да подиверцифицирам щеше да е още по-добре. За последно такъв карък съм имал преди 5-6 години,
Такова е времето сега.Слабичка е спекулата.Добре че продадох десетина хиляди бройки от една много мазна акцийка с голям потенциал та тя естествено по закона на Мърфи дръпна с едни бързи 100 %.Основния пакет от обаче го пазя.Убеден съм,че до нова година ще изкарам още поне едни 100-120 к .
Много са факторите които са необходими за успешна търговия ливъридja е само един от компонентите които изграждат системата която ползва търговеца ... преспокойно може да си загубиш парите и без мaрджин със търговия с акциии или с търговия на каквото щеш без маржин ако болшинството от входовете са с погрешен вход ,добавяне ,вър6ене на глупости ,нетърпение , кога да си sтоиш на ръцете и да не бараш нищо,стремеж за избиване на загуба ....въобще .... и още и още и още
забележете господа ...още след отварянето към 1.00 сутринта индекса DJIA zапочва down trend ... към 9.00 и 13.00 бг време цената образува двойно дъно и покачва нагоре .започва корекция на низходящото движение но цената стига само до предходният връх които играе роля на съпротива и след отварянето на американците цената си поема по тренда на часовата графика надолу .. аз селвам от връхчето на съпротивата и цената образува мечо флагче .... захлебвам с около 120 пипса ... аз смятам че всички фондове и мениджери ...американски са ме дебнали да заема къса позиция във фючерса на Дов за да срутят ниндекса и да ми помогнат да спечеля ....vie как смятате [ATTACH=CONFIG]n3793534[/ATTACH] https://ibb.co/mBFmRtL
щом питаш - внимавай с трейдингът! Опасен е както финансовo, така и за ментално нестабилните може да ги увреди
забележете господа ...още след отварянето към 1.00 сутринта индекса DJIA zапочва down trend ... към 9.00 и 13.00 бг време цената образува двойно дъно и покачва нагоре .започва корекция на низходящото движение но цената стига само до предходният връх които играе роля на съпротива и след отварянето на американците цената си поема по тренда на часовата графика надолу .. аз селвам от връхчето на съпротивата и цената образува мечо флагче .... захлебвам с около 120 пипса ... аз смятам че всички фондове и мениджери ...американски са ме дебнали да заема къса позиция във фючерса на Дов за да срутят ниндекса и да ми помогнат да спечеля ....vie как смятате
Да, да, внимавай. Повечето, които разбират само мислят, че разбират. А дори и тези дето разбират и те се зануляват понякога. Ливъридж, бе, ливъридж. Общо взето - много риск за да постигнеш дългосрочен underperformance. Не ми се нрави, а и е много работа и цъкане
М-не. Един тик на Дау Джонс е 0.01 пункт
Много са факторите които са необходими за успешна търговия ливъридja е само един от компонентите които изграждат системата която ползва търговеца ... преспокойно може да си загубиш парите и без мaрджин със търговия с акциии или с търговия на каквото щеш без маржин ако болшинството от входовете са с погрешен вход ,добавяне ,вър6ене на глупости ,нетърпение , кога да си sтоиш на ръцете и да не бараш нищо,стремеж за избиване на загуба ....въобще .... и още и още и още
Да, да, внимавай. Повечето, които разбират само мислят, че разбират. А дори и тези дето разбират и те се зануляват понякога. Ливъридж, бе, ливъридж. Общо взето - много риск за да постигнеш дългосрочен underperformance. Не ми се нрави, а и е много работа и цъкане
всички фючерсни брокери а също ЦФД Брокери предлагат маржин ...маржин търговията е ноj с две остриета и не е подходящ за начинаещи независимо дали става въпрос за форекс ,акции фючерси и абсолютно всякаква търговия... маржин търговията донася ползи но ако знаеш какво правиш ...ако ли не се зануляваш ...
Коментар