Иначе тези дни разсъждавам над темата, колко ли време му трябва на един ИИ, за да натрупа моят 15 годишен опит. Чудя се дали ще му стигнат секунди или ще трябват минути. Колко ли време ще му трябва за да извади всички компании подобни на WJG и тяхната история, за да може много точно да изчисли вероятността на печалба/загуба и да открие съответната позиция. Колко ли секунди са му трябвали за да "прочете" съобщението на страницата и да вземе решение на база комбинацията от използвани думи да открие къса позиция и т.н...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
WJG
Уж си старо куче , пък новобрански работи.
Компанията в сериозен мечи тренд от февруари 2020. Индекси технологични и крипто сериозни нови върхове. Тук не може да пробиеме дори сме паднали на от 290 на 29. Може и да удвоиш при рали , но може и при една нова корекция покрай изборите да закара цената на 15.
Ако е сурвинна компания разбирам да пълниш и да чакаш нов цикъл при суровините, но тук още не е налазил мечия пазар и е мазало.
Кво кът всичко е наред на хартия и хима си бачка без проблем , а цената центове.
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
WJG
Компанията в сериозен мечи тренд от февруари 2020. Индекси технологични и крипто сериозни нови върхове. Тук не може да пробиеме дори сме паднали на от 290 на 29. Може и да удвоиш при рали , но може и при една нова корекция покрай изборите да закара цената на 15.
Ако е сурвинна компания разбирам да пълниш и да чакаш нов цикъл при суровините, но тук още не е налазил мечия пазар и е мазало.
Кво кът всичко е наред на хартия и хима си бачка без проблем , а цената центове.
... и според мен сме далеч от върха на цикъла и затова слагам малък залог на lvs - Las Vegas Sands. Казина в Китай и Сингапур и разни имоти в САЩ.Last edited by terziеv; 26.08.2024, 23:05.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
И аз така разсъждавам за тази компания. Няма как да фалира и все по някое време ще видим поне двойни на сегашните цени. Може и няколко години да минат разбира се.... Предният път имахме късмет и стана бързо, дано и сега да стане така.Днес и аз се наредих да почвам да пълня пак лека-полека. То пък борсата им не работела.....
WJG
Last edited by Майстора233; 26.08.2024, 20:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Под 30 може да почваш да пълниш торбата. Ако не друго, поне от фалит няма абсолютно никаква опасност. В момента пазарната оценка е точно колкото им е кеша. А колкото и да е без хич, общежитията струват някаква пара.
Ако направи един шип нагоре Водафон, ще завъртя половината тук във WJG.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНатегнахме марджина за csiq - 12,23
Подобно на гамбита с BMY и тук имаме още много мръвка по кокала, но предвид, че не мога да спя спокойно с толкова надут марджин, се налага да редуцирам. Който вземе под 14 изобщо няма да сбърка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНатегнахме марджина за csiq - 12,23
Виждам че играеш доста агресивно, което е оправдано само ако биеш индексите..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MarkoVanBasten Разгледай мнение
На мен ми изглежда като подходящо време за взлизане тук. Може би малко трябва да се изчака още....
Ако направи един шип нагоре Водафон, ще завъртя половината тук във WJG.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНещо не е наред. Не може да държиш 80 млн. кеш при пазарна капитализация 90 млн., да си но дъно и да търсиш още капитал. Ако е заем, ще ти го дадат на >10%, ако са нови акции, ще си утепеш инвеститорите.
Лъжат и мажат нещо. Изключително лош сигнал тип mpw.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар