IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аууууууу Курито се подхлъзнало.
    Ония дни взех тютютн. ЦЦЦ дали не се прецаках.
    Ми ако стане 5 евро с дивиднт 50процента, ще си изям килотите.
    Мъни шампионе къде си??

Коментар

• Пълните ли самосвала?!?!

Коментар

• Остави се... на мене поне ми се изяснява как е възможно това... някой да пише бабини деветини в захлас и другите като ... да му се водят по акъла, дет го няма. Но да не задълбаваме в това

Все пак браво, че от фармата взе Модерна, че други държатели на Пфайзер разни, много "пичелят" Ама знам, че и това няма да се сетиш защо го казвам

Здраве да има

Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
        проверих ги. И?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
          някакво логично обяснение защо при инфлация доларът расте?
          Кондратиев цикъл Есен.
          Last edited by Майстора233; 17.06.2021, 16:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
            някакво логично обяснение защо при инфлация доларът расте?
            https://www.marketwatch.com/story/fe...onomy-politics
            "might hike interest rates earlier than it had previously expected" и 10Y treasuries скочиха.

"In a technical adjustment, the Fed raised the interest rate it pays on excess reserves, to 0.15% from 0.10%. "
            ЕЦБ еквивалента май е -0.5%, бнб -0.7%, а бг банки за фирмени сметки вземат такса наличност -1.5%.
            Last edited by jori; 17.06.2021, 13:22.

Коментар

• някакво логично обяснение защо при инфлация доларът расте?

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                Провери COG и HCC, например. Не само за деня ами последните седмици. Мани индексите

проверих ги. И?

Коментар

• Провери COG и HCC, например. Не само за деня ами последните седмици. Мани индексите

Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                  дай направo - тръгнаха ли надолу индексите ?
                  Last edited by Money; 17.06.2021, 01:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                    В началото на сесията опитаха да натиснат надолу, но има прекалено много чакащи на гюме и не се получи. Предвид опциите в петък, ще го повторят и утре. Правилно им усетих играта, но за съжаление нищо не ми влезе в заложените капани. Индийците обаче са неоправдано надолу и там има хляб - както за бърза игра, така и за дългосрочно.

При geo също е много любопитно, но ще си стискам leaps-овете
                    дай направo - тръгнаха ли надолу индексите ?

Коментар

• В началото на сесията опитаха да натиснат надолу, но има прекалено много чакащи на гюме и не се получи. Предвид опциите в петък, ще го повторят и утре. Правилно им усетих играта, но за съжаление нищо не ми влезе в заложените капани. Индийците обаче са неоправдано надолу и там има хляб - както за бърза игра, така и за дългосрочно.

При geo също е много любопитно, но ще си стискам leaps-овете

Коментар

• Рик Сантели е средностатистическия форумец, бих казал

Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                        Няма страшно. Помниш ли в края на 2015 какви картини рисуваха апокалиптиците във форума, когато Федът почна да вдига? Очакваше се края на света... пък не дойде...

Коментар

• В ZH цитират изследване, че 72% от шефовете на Уолстрийт смятат инфлацията за преходно явление... Жална ни майка.

Коментар

• Историята си е важна, но Зайко няма абсолютна никаква представа от историята (и изобщо от нищо, което е коментирал до сега, освен че е назубрил условията за търговия при различните брокери - това май е еднистеното нещо, в което има експертиза )

Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
                            Историята ми е скучна защото знам какво ще стане - един ще прецака друг.
                            Всичко останало са документирани методи за прецакване. Но щом са документирани значи всеки ги знае и не работят.
                            Това при компютрите се нарича zero day exploit - метод за прецакване открит днес, все още непознат и работещ.
                            Утре няма да работи. Затова начинът за оцеляване е да мислиш, не да четеш.
                            Не се шашкай от историята, няма да оставиш следа в нея, нито пък аз

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Жорка, симпатичен си, опитваш да излезеш от ролята на радиоточка. Ама пък много мислиш и се вкарваш в анимационни филми. Според мен ти куца историческото познание и се опитваш да запълваш празнините с "логика".

Иначе и да мушна и аз едно цитат:

С уговорката, че крипто и злато не купувам.

.... а Sibanye-то е под 18.

====

Винаги покрай "много умните" се сещам за оня пич, който разкри Вирекард... Още 8-9 години преди да се срути. Та той се благодари на Бога, че не е скъсявал. Иначе щеше да спи под някой мост, нищо че беше 100% прав.
                              Историята ми е скучна защото знам какво ще стане - един ще прецака друг.
                              Всичко останало са документирани методи за прецакване. Но щом са документирани значи всеки ги знае и не работят.
                              Това при компютрите се нарича zero day exploit - метод за прецакване открит днес, все още непознат и работещ.
                              Утре няма да работи. Затова начинът за оцеляване е да мислиш, не да четеш.
                              Не се шашкай от историята, няма да оставиш следа в нея, нито пък аз

Коментар

• Жорка, силно надценяваш Резерва. На този етап могат само гаргите да плаша. Изказванията им са важни единствено ако искаш да отиграеш някаква моментна волатилност, причинена от тях. Мислиш ли, че след тоновете пари, които изляха, имат някакви останали лостове за сериозно влияние. Идеята за истинско увеличение на лихвите я оставяме за раздел "Бисери и вицове".

Коментар

Working...
                                X