If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ПичовИ, днес бе един от най-славните ми дни в търговията . Само на 3 точки S&P от дъното го хванах и изтъргувах сертификати с грандиозна за мен печалба. Ако реша, една година ще мога да лежа и пърдя!!! Да се свети името на Ави!
Кога ще е най-големият оптимизъм-
Отговорът когато изтърбушат Тайван.
Тогава Наско ще хвръкне като ракета на Илон Мъск до луната-
Може да ни огрее тази година знае ли човек-
Ако успеят в начинанието да предизвикат паника, разумът вече не играе.
Да му мислят насдакчиите. Бразилците и аржентинките ще отидат на p/e 1 ли? Газпром ще слезе ли под 4 евро? Тръбите ще ги сгънат да връщат >20%? Избързах една седмица и ме е яд за неща като Полиметал и Евраз, ама кот такова.
В интерес на истината е железарите са в умопомрачителнра разпродажба. CLFите на 16 са подарък за децата.
в този пазарт Macy's (M) e много нагоре. Има оферта за покупка на Kohl's от някакъв хедж фонд и покрай тази новина. Защо само му се канех миналата седмица!
петролът досто добре се държи, дано да не съжалявам че продадах вчера PetroChina, сега съм се заложил на 45,4.
Съветът ми за следващите дни е да не се подлъжете да пускате къси или да си ги оставите ако имате. Положението с Украйна отдавна е ясно, руснаци и американци са се разбрали, това са циркове за зрелища.
Няма смисъл да седите пред мониторите да се морите. Няма да има отсега още големи движения. Залагайте лимитирани поръчки където мислите че ви е добре и чакайте. Аз затворих почти всички къси на SP500 днес но освен Газпром нищо друго не ме огрява досега.
Коментар