IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес американците показават на Европа колко е евтин газа при тях. Ами дайте го насам докато втория паток не работи още че след това ръка не може да хванате за вечни времена. Американските приятели са едни истински приятели на Европа и на Газпром

Коментар

• От последните четири сесии три завършиха с разпродажби и нови дъна и една с умрело покачване. Сега картинката е по - различна.
      Last edited by Майстора233; 03.12.2021, 00:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
        кви са тия разпродажби на китайските шитни
        Да, направиха ги на мармалад - чета че били хедж фондовете for Tax loss причини а също и за пробиране на печалби защото се отчаяли че изостават от пазара и решили да намалят риска. Не знам дали е така. Не бях на компа и като гледам Чак е било нерално как някои компании с консенсус strong buy и таргет много проценти даже пъти над цената ги бутнаха в силен пазар. Моето скромно мнение е че обаче купувачите запънаха пазара и поизкупиха.

Коментар

• тая шитня FUTU дали удари дъното ?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
            кви са тия разпродажби на китайските шитни
            дай някоя графика да ти разясня нещата..що се отнася до индекса US30 утре може и 35000 да стигне после ще гледаме днс беше бичи ден благодарение на таз трендлиния
            Click image for larger version

Name:	US30Daily.png
Views:	1
Size:	11.7 КБ
ID:	3839262
            Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
              И сега да видим ще има ли едно разпродаване на Епъл преди затварянето и съответно индексчета надолу или не

Вашите стъклени кълба какво ви говорят ? Моето предсказва че е доста вероятно.
              Вероятно - да, доста - не. Утре ще видим на джоб репорта

Коментар

• И сега да видим ще има ли едно разпродаване на Епъл преди затварянето и съответно индексчета надолу или не

Вашите стъклени кълба какво ви говорят ? Моето предсказва че е доста вероятно.

Коментар

• BABA, бабе, бабо…

Увеличаваш ли си най-голямата позиция? Всеки ден нови и нови промоции

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                    Купувайте, бре балъци! Промоцията почти свършва.

Ама какъв беше този шип надолу в началото, мамамустара. Изтръска ми половината suz на 9.99. Съвсем без стопове ме е шубе, но в случая голяма тъпотия.
                    шип хепънс.

Коментар

• кви са тия разпродажби на китайските шитни

Коментар

• Купувайте, бре балъци! Промоцията почти свършва.

Ама какъв беше този шип надолу в началото, мамамустара. Изтръска ми половината suz на 9.99. Съвсем без стопове ме е шубе, но в случая голяма тъпотия.

Коментар

• поиграх си с пайнtа да покажа какво е 1,2,3 формация ..това е фигура която дъното (точка 3 )и е по високо от предходното.(1)....120 пипса
                          Click image for larger version

Name:	US30H1.png
Size:	16.0 КБ
ID:	3839103

Pip master

Коментар

• Click image for larger version

Name:	US30M1.png
Size:	25.6 КБ
ID:	3839097
                            на 1 час графика Дов образува 1,2,3 формация ...това е фигура показваща че има слабост в низходящото двиожение и тренда вероятно е да обърне ..поне за моите цели
                            Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

Позволи си да обиждаш... твои избор, но не говори добре за човек регистрирал се преди по-малко от месец. Обикновено това е реакцията на човек с наистина малки топки. А за моето бъркане не се кахъри, за мен няма да е лошо бъркането да продължи по-дълго. DWAC в момента е 50. .... редакция, още пада и вече е 47...
                              Фокусираи се. Защо сбърка и какво не придвиди?

Коментар

• Ей тази борса не се спря, но явно с толкова маймуни на клона ще е така.

Коментар

Working...
                                X