IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нещо не ми се получи хеджирането. Ще го мисля къде сбърках, но такъв срив на нафтовите и почти никакво движение нагоре на златодобивните ме слисват. Най-много се страхувах за QQQ позицията, a пък тя излезе на зелено. Най-лесното обяснение са сбърканите ботове, но май много народ тръгна да прибира печалби и стана мазало.

Руските се държат изненадващо добре.

...

добавка - преди началото на борсовия ден преместих профит тейкърите много нагоре, защото очаквах страшни шипове на злато и нафта. На доста места е стигнато старото ми ниво за прибиране на печалби и може би сбърках, че не кеширах.
    Last edited by terziеv; 24.02.2022, 19:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      ЮХУУУУУУУУУУУУ ФЕЙСБУКА НА АШКЕНАЗЕТО ЦУКЪРБЪРГОВ ВЕЧЕ ПОД 200 - 199 ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯ
      Да Архи те ще допълнят още на този дип.
      пет трилиона пазарна капитализация я чака Фейсазбуката.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

коя поръчка
        норилский никел

Коментар

• Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
          много тъпа работа, явно не е имало ликвидност, щом при гапчето не ми е изпълнило поръчката, въпреки че уж цената е била дори по-надолу дано следобяд има хубаво гапче надолю
          коя поръчка

Коментар

• много тъпа работа, явно не е имало ликвидност, щом при гапчето не ми е изпълнило поръчката, въпреки че уж цената е била дори по-надолу дано следобяд има хубаво гапче надолю

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Скоро ще спрат много неща в Москва и народа ще изгони джуджето и ще събори двореца му
              Това не стана ли още 2014 г.? И после Русия нали фалира. Давай още, не се притеснявай. Лайбниц ще се гордее с теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Търговията в Москва е спряна.
                Скоро ще спрат много неща в Москва и народа ще изгони джуджето и ще събори двореца му

Коментар

можеш ли изобщо да търгуваш руски активи в момента. Не са ли суспендирани
                  Търговията в Москва е спряна.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Сега е моментът викаш. Кой да предположи. Имаше една приказка на Пушкин за дъждове и качулки.
                    можеш ли изобщо да търгуваш руски активи в момента. Не са ли суспендирани

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

долари и суровини - злато, петрол ......
                      Сега е моментът викаш. Кой да предположи. Имаше една приказка на Пушкин за дъждове и качулки.

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Било каквото било, оттука нататък ко прайм ?
                        долари и суровини - злато, петрол ......
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Ти още ли си къси на дъртия от 20 к
                          ИМАМ КЪСИ ОТ 358 . ПУСНАХ ГИ 1929 ГОДИНА И СЕГА ЩЕ СИ ГИ ВЗЕМА С ЛИХВИТЕ . ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯ

Коментар

Можело и още по-надолу. Казаха си, че ще сриват пазарите ама не вярвах. Не вярвах че и война ще има ама ето ни я
                            Било каквото било, оттука нататък ко прайм ?

Коментар

• Можело и още по-надолу. Казаха си, че ще сриват пазарите ама не вярвах. Не вярвах че и война ще има ама ето ни я

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                ЮХУУУУУУУУУУУУ ФЕЙСБУКА НА АШКЕНАЗЕТО ЦУКЪРБЪРГОВ ВЕЧЕ ПОД 200 - 199 ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯ
                                Ти още ли си къси на дъртия от 20 к

Коментар

Working...
                                X