Днес американците показават на Европа колко е евтин газа при тях. Ами дайте го насам докато втория паток не работи още че след това ръка не може да хванате за вечни времена. Американските приятели са едни истински приятели на Европа и на Газпром
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
От последните четири сесии три завършиха с разпродажби и нови дъна и една с умрело покачване. Сега картинката е по - различна.Last edited by Майстора233; 03.12.2021, 00:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениекви са тия разпродажби на китайските шитни
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениекви са тия разпродажби на китайските шитниPip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеИ сега да видим ще има ли едно разпродаване на Епъл преди затварянето и съответно индексчета надолу или не
Вашите стъклени кълба какво ви говорят ? Моето предсказва че е доста вероятно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКупувайте, бре балъци! Промоцията почти свършва.
Ама какъв беше този шип надолу в началото, мамамустара. Изтръска ми половината suz на 9.99. Съвсем без стопове ме е шубе, но в случая голяма тъпотия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Позволи си да обиждаш... твои избор, но не говори добре за човек регистрирал се преди по-малко от месец. Обикновено това е реакцията на човек с наистина малки топки. А за моето бъркане не се кахъри, за мен няма да е лошо бъркането да продължи по-дълго. DWAC в момента е 50. .... редакция, още пада и вече е 47...
Коментар
Коментар