IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
    Името ми е Асен, интерес към имотната тема нямам, а що се отнася до това да зарадвам някого - ограничавам го до семейството си.
    извинявай, колега
    моя грешка
    Last edited by X_Y; 30.09.2024, 10:25.
    препоръка е

Коментар

• Името ми е Асен, интерес към имотната тема нямам, а що се отнася до това да зарадвам някого - ограничавам го до семейството си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
        Тези предлагат тролей като фонд. Според мен една Тесла ще ти свърши по-добра работа.

https://kraneshares.com/how-to-inves...-next-decade/#

Мисля си за малка китайска авантюра та ми попаднаха през уикенда когато ровичках. Интересн фонд за луксозния сегмент имат. За Китай обаче още се чудя дали през фонда на Пиктет или през ЕТФ на тези.
        асенко, ти ли влачеше куфарите на туристи по вегас
        имаш много последоварели в имотната тема
        няма ли да намериш време да ги зарадваш
        препоръка е

Коментар

• Тези предлагат тролей като фонд. Според мен една Тесла ще ти свърши по-добра работа.

https://kraneshares.com/how-to-inves...-next-decade/#

Мисля си за малка китайска авантюра та ми попаднаха през уикенда когато ровичках. Интересн фонд за луксозния сегмент имат. За Китай обаче още се чудя дали през фонда на Пиктет или през ЕТФ на тези.

Коментар

• Пак да попитам, че повторението е майка на нещо си.

Как да спечеля от тролеите? Аз съм напълно убеден, че там е не бъдещето, а буквално настоящето.

Китай е центърът, но те са в другия лагер и срязването на финансовите връзки е въпрос на време. Европа - абсолютно не. Какво остава? Уран, лиитий, Тесла...?

И съм все по-сигурен, че нафтата е за купуване. Няма противоречие.

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
              https://www.investor.bg/a/538-pazari...a-s-nov-rekord

Нов рекорд за S&Pто, danetha е истински феномен в обратните прогнози
              няма грешка при него
              само, че всичко му е наобратно
              като се започне от усещането за полова принадлежност
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
                Николайчо ,стига си лъгал,ами кажи ако обичаш,ще е полезно за новобранците като теб с две седмици опит в инвестирането ,в кои форуми пита какви акции да купуваш?
                Чуждестранни или български?

Коментар

• Някой има ли Draft Kings

Коментар

• csiq / voxx

Шампионската лига достига до вас благодарение на безсрамен самоизтъкващ се измамник

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Пич, ако разбираше малко от техника нямаше да се чудиш, а щеше да знаеш
                      Прав си. Ако разбирах от техника нямаше на АЕМ средната да ми е 41, а щях хубаво да се ушия на 80.

Пич, буквално заковах дъното, а ти изтърва най-бързият отскок в историята на борсите евър. Обясняваш се като момиче, презобало с икономикс и затова те гавря. https://forum.investor.bg/forum/%D1%...8F%D1%82%D0%B0

Коментар

• https://www.investor.bg/a/538-pazari...a-s-nov-rekord

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                          [ATTACH=CONFIG]n4212842[/ATTACH]

Знаех, си, мамка му. Урочаса ги. Световен шампоан по пазаруване на връх.

[ATTACH=CONFIG]n4212843[/ATTACH]
                          Пич, ако разбираше малко от техника нямаше да се чудиш, а щеше да знаеш

Коментар

• едно момче, оракулче от жп гарата в пловдив
                            се е развихрило с прогнози
                            който има комън сенс да си записва
                            и да прави обратното

поради интелектуалната котва, която държи,
                            не очаквам оракула да вдене смисъла на поста
                            препоръка е

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Screenshot 2024-09-27 214505.jpg
Views:	1
Size:	53.4 КБ
ID:	4212842

Знаех си, мамка му. Урочаса ги. Световен шампоан по пазаруване на връх.

Click image for larger version

Name:	i?id=0349fefc83c75c1bb40282f1b529155fd4261577-8184802-images-thumbs&n=13.jpg
Views:	1
Size:	11.7 КБ
ID:	4212843

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...-da-e-za-dalgo

Китай събуди пазара на индустриални метали, но няма да е за дълго Димитър Георгиев, ръководител "Финансови пазари" в "ЕЛАНА Трейдинг", "Бизнес старт", 26.09.2024 г.

Не смятам, че това съживяване ще трае много дълго - пазарът отново ще се сблъска с реалността, че пазарът на имоти в Китай и все по-високата задлъжнялост на общини и компании ще се окаже решаващият фактор. Не очаквам в следващите няколко месеца някакво силно рали на пазара на металите - в момента виждаме една възходяща корекция на негативния тренд.
                                Ахам. Световната война естествено ще доведе до по-слабо търсене на железо и нафта. Може. Всичко може. Шансът според блондинките е 50/50.

Коментар

Working...
                                X