IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ми аз отдавна ти се чудя, че се обясняваш тук.

Коментар

• Притесняват ме. Но само донякъде. Едно, защото РФ е в силната позиция и сериозни мерки не са вероятни, второ защото държа далеч повече добивачи на суровини извън РФ:

- всякакви въглищари (това въглищата какви пари докараха, още не мога да повярвам)... половината са руски де. През Евраз натоварих голяма позиция в RASP на борсата в Москва.
      - бразилско и аржентинско агро (стават още за купуване)
      - метали и металурзи
      - gdx и отделни малки златари
      - най-паче американски газ и ТРЪБИ ТРЪБИ ТРЪБИ
      - добра позиция в Петробраз

Всички изброени би трябвало страшно да спечелят (и аз покрай тях), ако се случи невероятното и Русия бъде изключена от световната търговия. Ще съм на сериозен нетен плюс. Ако RSX дръпне, тогава ще съм направил наистина чудна сделка.

Единственото, което наистина ме притеснява и което реално може да ми докара загуби не е свързано с Русия. Това са позициите ми във Фейсбук, QQQ и дори HOOD. Не ми е работа там по принцип, но ми се сториха бая подценени. Oще са подценени. Там обаче реално няма дъно за разлика от суровините.

Добре е в момента човек да заложи поне с някаква част от парите на Русия и на рублата.

Честно казано мисля да го зарязвам този форум. То самият сайт е тролски и няма чудно, че по форумите вършеят Мунчовци и сие.

===

добавка: сега видях, че щели да санкционират и руските каруцари. Т.е. повече работа за dht, повече дивидент без данък.
      Last edited by terziеv; 23.02.2022, 14:36.

Коментар

• terzo, не те ли притесняват финансовите санкции срещу Русия? Кво ще ги правиш тия руски активи?

Коментар

• Малеее, HCC утепа рибата. Черното няма спирка!

Коментар

• Това е несериозно. Евраз 6% нагоре, а уж в Лондон щяха да наказват олигарси. Не е болка за умиране, ама се надявах да пласирам няколко дълбоки пута.

Коментар

• Добре се държи пазара, след новините за признаването на републиките. Като че ли ще има временно облекчаване от съществуващата неизвестност. Да си отдъхнат малко играчите. Но не изглежда това да е окончателно решение.

Коментар

• Кво да купиш, ве. Минитата пак отиват на зелено. Аз си викам, че можем един март 2020 да направим пак, ама нанайс такова насред хиперинфлация.

Коментар

• АБЕ ТАШУНКО СЪС САПА И ХАХОТО ДАЛИ КУПУВАТ ДИПОВЕТЕ . НЕЩО ИЗЧЕЗНАХА ТИЯ ХОРА . СПОРЕД МЕН АКО КУПЯТ СЕГА ДИПОВЕТЕ СКОРО ЩЕ БЪДАТ АДСКИ БОГАТИ АШКЕНАЗЕТА

ИМАШЕ И ЕДИН ВАРНЕНСКИ ...JAYZI ЛИ БЕШЕ КЪВ БЕШЕ АМА ТИПИЧЕН ВАРНЕСКИ ....

И ТОЙ СЕ ПРАВЕШЕ НА ТРЕЙДЪРЧЕ . ПРАВЕШЕ СЕ НА СКАЛПЕР . ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯ
                  Last edited by RUBLA; 22.02.2022, 14:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                    3M слезе до момент да връща >4%. €130,10 във Франкфурт. Няма проблем да се допълва при спад.
                    Според мен това би било грешка особено преди да се разбере размера на глобата която трябва да платят (заради която всъщност падат акциите).

Коментар

• 3M слезе до момент да връща >4%. €130,10 във Франкфурт. Няма проблем да се допълва при спад.

Коментар

• Не, на NYSE.

Първоначално изпратено от jujo_si Разгледай мнение
                        Значи твоите Google акции си ги взел 2015 в франкфурт така ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                          Да, освен за дивидентите, за които пак дължиш.

Значи твоите Google акции си ги взел 2015 в франкфурт така ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Аз съм дългосрочен инвеститор, но се уча на трейдинг и затова питам...
                            Муни, приветствам ученето през целия живот. Няма лошо да опиташ да надскочиш себе си. Цял живот трол и дребно чиновниче не е работа.

НО ЗАЩО, МАМКА МУ, ЛЪЖЕШ?

Коментар

• Да, освен за дивидентите, за които пак дължиш.

Първоначално изпратено от jujo_si Разгледай мнение
                              Какви са разликите дали ще купиш акции от Европейска или от Американска борса
                              Например Google в Франкфурт FRA: ABEA (2,301.50 EUR) или от Nasdaq NASDAQ: GOOG (2,609.35 USD)
                              Ако е купено от Франкфурт значи ли че не дължиш данъци?

Коментар

• А, приятелю от ЛГБТ обществото и мразещ сам себе си

Кой орева орталъка, че трябва да се купува BABA на $270, на $250 и на $200. И изобщо "китайките". Просто задавам въпроси, кога ги продаваш тези.

А за Сибане те поздравявам за нервите, ако все още стискаш, че почти успя да излезеш почти на нулата.

От архивите се вижда, че това са ти били двете най-големи позициив началото и средата на 2021.

А CWCO какво ще ги правим? Глътнахме ли вода там или още стискаме? И ако стискаме колко е като процент от портфейла.

Аз съм дългосрочен инвеститор, но се уча на трейдинг и затова питам...

Коментар

Working...
                                X