Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеПетролни компании UP! Който го мързи да подбира има XLE. Не е препоръка, може и да греша напълно
80% от портмонето ми е нафтозависима. Останалите 20% гледам да ги разкарвам при всяко лъжливо движение нагоре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекриза имало . пълна измама . късо на дау жонс сипа и насдака
Юдри, бай Архитекте!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Аз съм купил отдавна.И графики съм постнал кое и как.А ти ? Поне прогноза дай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеНе съм, купувай смело.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ти купи ли ? Ако не си ,сме нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеpetrg5s, стана ли време за купуване? Ще излита ли ракетата?
Коментар
-
криза имало . пълна измама . късо на дау жонс сипа и насдакаLast edited by the architect; 19.10.2022, 07:12.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеСамо таз фъшкия lumn можах да натоваря неска. Да я разкарам на едно 10% до седмица две ми е идеята.
Като цяло днеш беше ден за купуване. Просто не слязоха нещата до моите поръчки и леко ме е яд даже.
... мисля днес да ловна pdbc и евентуално да държа до дивидент. На 16.69 го чакам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКъсно май евробанките да скъсяваш в евро. Бая слязоха. Иначе напълно съгласен, че са умрели. И аз внимавам с късите и затова залагам почти изцяло на къси etf-и тип psq + малък залог срещу appl.Има още накъде да слизат. :-)) Ама човек трябва през цялото време да е на полусъединител, а аз нямам това време да ги следя постоянно, затова и не се занимавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе се занимавам с къси, иначе бих шортил целия банков сектор!
Особено европейския.
От нафтата кои си хванал?
Нафтата главно през тръби (към 1/2 от цялото ми портмоне) и танкери; големи позиции в добивачи Котера (още от Кабот ги държа), Петробраз и Ексон. Малки позиции в канадци - Сънкур, Сеновус. Чист газ малко Комсток и Антеро остана само - държа от под 6 и под 4.Last edited by terziеv; 18.10.2022, 20:53.
- 1 like
Коментар
Коментар