Vaalco днес дава неоправдана промоция. Това и METC, където май ще ме упражнят. Бавно отивам към 99% нафта и въглища.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
И днес вероятността за червено изглежда малка.Поне към този час.
Моето обяснение е че масово вижданията за следващата седмица са положителни данни за инфлация и увеличение с 0,5 от федералните.Не знам друго важно има ли ?
Та вярвайки в написаното по-горе , масата вкарва кинти от сега ,вероятно за да не изтърве бруталното рали което ще отприщи тази блага вест.И това рали като нищо ще отиде до стойностите на Д.Петков.Дали ще спре и там,при този сценарий?Толкова много пари и алчност има , че нищо не изключвам.
Даже и златото гледам как находчиво наднича от сега над 1800$.А мислех че това ще се случи следващата седмица и то при точно горният вариант.
Сценарият ми със СИП около 3850 също става все по-малко вероятен.
Ами може при това развитие на нещата влакът вече да потегля ,дами и господа ?Нищо чудно.
Дайте вашите виждания и коментари по въпроса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Както написах в предишният ми пост до момента имаше 5 поредни дни на червено което е рядко срещано ( не че не се случват и по 6 дни) и че няма начин да не запише поне един ден на залено е така за очи
От ония дни четох един много готин лаф
- Никога преди не съм виждал толкова много инвеститори дето да са убедени че някой друг ще крепи пазара та да могат те да излезнат точно на време
Чисто семантически думата "инвестиция" не би трябвало да се използва на ангро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
Абсолютно съгласен.Този днешният оптимизъм въобще не ми се вързва.Верно,че сесията сега започна и нищо не се знае но аз чаках СИПа към то 3850 до края на седмицата, а той гледа към 4000.
От ония дни четох един много готин лаф
- Никога преди не съм виждал толкова много инвеститори дето да са убедени че някой друг ще крепи пазара та да могат те да излезнат точно на време
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеСпадът на индексите е даже изненадващо минимален. Голямата изненада за мен са евраците. 1,05 $ е неадекватен курс.
Коментар
-
Днес FTSE-то тръгна надолу все не ми се вярва че може да се излумбари предколедно ама то кога всички разчитат на коледно рали може и да няма
ДОУ 5 дни на минус което се случва доста рядко, днес или най късно утре сигурно ще отскочи по малкоLast edited by 6000; 08.12.2022, 02:27.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
Няма ластик ако трябва да се случи коледно рали,някакво.Прибира перките сега за да окрили инвеститорите коледно.Да кажем с варианта на Д.Петков.
И то в случай ,че Пауал не се изпусне.
Но това си е мое виждане и както обичаме да казваме - не е препоръка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеДоволно даде Сипа, но сега е момента за повишено внимание. За по къси трейдове от сорта на 30-40 фигури. Има вероятност да направи ластик обратно нагоре до 4050-60. Мечките да внимават.
И то в случай ,че Пауал не се изпусне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение. . .
А за S&P500 технически очаквам да направи фалшив пробив (нагоре) на 200-дневната МА до около 4'200 пункта, колкото да подлъже балъците да купуват и после пак да се забълбука надолу. 2023г я виждам силно меча, но се надявам да видим дъното най-накрая.
. . .
Съответно и на златото му липсва (технически) още едно скокче нагоре и после трябва да коригира.
- 1 like
Коментар
Коментар