IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Терзиев има ли хляб в идеята че ламбър цената е намерила дъни и прави рибаунд - дали има възможност да се затвори нещо през тимбър реитовете в щатите - потлат и уъурхаузър в комбо с договорите който сключват за СО2 улавяне с мейджър ойл?

Някой друг с мнение да сподели?

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Вие драги ми спекуланти сте много дребни мишки...
      Без коментар.

Bought KHC Kraft Heinz @33.68
      Last edited by Никола20; 30.10.2024, 19:08. Причина: KHC

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Е, аз получих обаждане от неназован, отговорен другар и затова продадох. В същият разговор се спомена и Мета.

Току-що продадох FVRR Fiverr @30.22. Микро позиция беше - 0,45 % от портфейла.

На почивка сме, последен ден и понеже пием повечко, се притеснявам, че някои решения не са съвсем адекватни. Притесняват ме тия роботи от вчера...

Махнах ги току-що на 12.22. Олекна ми и мога спокойно да пия 1-2 питиета преди басейна.

Коментар

• Не,няма и грам хелий
          И Николайчо брокеразина не е топ иникатор

Last edited by danetha; 30.10.2024, 18:42.

Коментар

Е, аз получих обаждане от неназован, отговорен другар и затова продадох. В същият разговор се спомена и Мета.
            Вие драги ми спекуланти сте много дребни мишки...
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
              Айдее, рашките фалираха Гуглю - нашиха им 2.5 децилиона глоба!

https://dariknews.bg/novini/sviat/ru...dolara-2399018

Руски съд глоби Google с 2,5 децилиона долара (2 500 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000) за предполагаемо блокиране на прокремълска пропаганда в YouTube, пише The Independent. Това са 2,5 трилиона трилиона трилиона долара.

Разпродавай........

Току-що продадох FVRR Fiverr @30.22. Микро позиция беше - 0,45 % от портфейла.

На почивка сме, последен ден и понеже пием повечко, се притеснявам, че някои решения не са съвсем адекватни. Притесняват ме тия роботи от вчера...
              Last edited by Никола20; 30.10.2024, 17:54.

Коментар

• Айдее, рашките фалираха Гуглю - нашиха им 2.5 децилиона глоба!

https://dariknews.bg/novini/sviat/ru...dolara-2399018

Руски съд глоби Google с 2,5 децилиона долара (2 500 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000) за предполагаемо блокиране на прокремълска пропаганда в YouTube, пише The Independent. Това са 2,5 трилиона трилиона трилиона долара.

Разпродавай........

Коментар

Смятам, че тази седмица GOOGL и META ще сцепят мрака. След отчета на GOOGL е 6% нагоре. Отчета на МЕТА е днес.
                  Представям си, ако някой беше казал преди седмици още да се товари tqqq. При това безплатно. Ама няма.

... Иначе за мета има си хас. Покрай тия избори, дето кампанията продължава година и нещо, да не са захлебили.

Коментар

• Смятам, че тази седмица GOOGL и META ще сцепят мрака. След отчета на GOOGL е 6% нагоре. Отчета на МЕТА е днес.
                    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Време е да поясня нещо. Цифрата 20 след името ми не са сантиметри, нито желан процент печалба. Това е годината, в която влязох на борсите и във форума.
                      Млад инвеститор си,но с по-голям опит и знания от 95% от списващите в темата.
                      Успех и бъди готов за катаклизми близките месеци

Коментар

какво смятате за HAFN? имат 25% дивидент ийлд. гледам и не вярвам на ушите си. мъкнат петрол с танкери. Къде е уловката, Терзиев?
                        Последните дни яко натискане в сектора. Без абсолютно никакво основание. Мисля, че вече стигнахме до изключително изгодно съотношение риск / печалба. При тия нива вече няма значение дали hafn, fro, trmd, dis... Ако утре слезе още, сам ще налазя по-дълбоко.

При все това, пак ще повторя, че % дивидент няма да е този.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	bezplatno.jpg
Views:	1
Size:	39.8 КБ
ID:	4220188

Гугле на 180.

Безплатно!

Коментар

• КАК Е ПЕТРОЛА ВЪРВИ ЛИ

ВСЕ ПАК ОТ 1939 ГОДИНА ЕВРЕЙЧЕТО И НЕГОВИТЕ БРАТЧЕДИ РОМИТЕ РАЗЧИТАТ САМО НА ПЕТРОЛА

А ТОЙ МИЛИЯ САМО ПАДА И ПАДА

ХЯХЯХЯХЯХЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                              Другите новини - разтоварих и последните csiq. Мислех до 19,69 да държа, ама не издържах на алармите вчера.
                              Безплатно!

Коментар

От тази вечер - чакаща за SERV Serve Robotics на 8,95$.

За космоса се сетих, а за роботите...Язък за "Аз, роботът" и другите на Азимов. Трите закона на роботиката предстои да ги видим на живо скоро.

По-скоро от ракетите отвъд луната.

Терзиев, не се кахъри за немците, бе! Заводи има.
                                За хубаво или за лошо, по-рано днес си редактирах чакащата на 12.50$. Минала е на 11.83.

Имам чувството, че все още има фондове, които са купили над 20$ и не са усреднили. Ако предположението ми е вярно, би трябвало скоро да видим цена около 15$.

Там мисля да освободя 75% от позицията и да продължа да следя.

Коментар

Working...
                                X