Винаги ще се намерят примери и мнения в двете посоки. NVD направиха двойно в размер на има няма половин година. Мета преди време точно тук четохкак са монополист и изобщо само напреди нагоре.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
А никога?я виж Боинг,него съм го търгувал,търгувал навремето
Отделно,кога икономическите показатели са били толкова лоши? Кога кривата по доходноста е била такава?
Кога са воювали двете големи сили и някой да иска влиза дългосрочно ?
Винаги едно нещо има и край ! Както го виждаш AAPL,може да пада с десетилетия от 2024.И да си купил на билото ,както казва един участник тук
Отделно 2007/8 е имала 60% спад,а сега нещата с пъти по-зле !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Това НО го има във всеки един бизнес, просто ти дадох пример и опровергах мнението ти с факт ! Ако търсиш сигурност на борсата няма такава !
Все пак има доста фондове с добра доходност
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
"А спада може да е и 70% близките 4-5г,гаранция няма за нищо"
Кога топ 5 или 10 компании за имали 70% срив на акциите ,но говорим не за срив от седмица или месец ,а дългосрочен такъв ?
При коя криза и кога ?Не говоря за коя да е компания ,а за топ 5 или 10 по капитализации ?
Никога ,просто защото имат планини ликвидност .
Корекции имаше миналата година ,ще има и сега но аз даже и не говоря конкретно за дадената Епъл,при стабилни бизнеси корекцията ще е нещо краткотрайно ,после пак нагоре .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Съгласен съм,но виж бизнеса на Мета ,той е нестабилен като цяло ,социални мрежи реклама ,и други.Има голям процент на риск в самия тип бизнес неустойчив е .Не харесвам Мета.Риска за акциите да голям е напълно съм съгласен,даже най голям
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Извинявам се, че се намесвам в разговора ви, казвам ти веднага такава компания съвсем пресен пример от топ компаниите както ги наричаш. Виж спада на Мета от върха, който беше на 378 долара и дъното и на 90 долара. Та сигурност на капиталовите пазари не търси, човек трябва да е наясно с рисковете при всяка една инвестиция.
Коментар
-
А никога?я виж Боинг,него съм го търгувал,търгувал навремето
Отделно,кога икономическите показатели са били толкова лоши? Кога кривата по доходноста е била такава?
Винаги едно нещо има и край ! Както го виждаш AAPL,може да пада с десетилетия от 2024.И да си купил на билото ,както казва един участник тук
Коментар
-
"А спада може да е и 70% близките 4-5г,гаранция няма за нищо"
Кога топ 5 или 10 компании за имали 70% срив на акциите ,но говорим не за срив от седмица или месец ,а дългосрочен такъв ?
При коя криза и кога ?Не говоря за коя да е компания ,а за топ 5 или 10 по капитализации ?
Корекции имаше миналата година ,ще има и сега но аз даже и не говоря конкретно за дадената Епъл,при стабилни бизнеси корекцията ще е нещо краткотрайно ,после пак нагоре .
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеКога топ 5 или 10 компании за имали 70% срив на акциите ,но говорим не за срив от седмица или месец ,а дългосрочен такъв ?
Никога ,просто защото имат планини ликвидност .я виж Боинг,него съм го търгувал,търгувал навремето
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Хвърли едно око на NEM
Според мен сега AAPL сега е за продаване ,но парите са твои имаш си пари угаждаш си
Навремето Нокия замина защото нямаше софтуер.Докато в момента компании като Епъл развиват бизнеса в няколко посоки като вдигат процента на печалба през разришение на услугите през софтуерни разработки
И да допълня ,един от първите хора съм в България които бяха сертифицирани изобщо да продават Епъл навремето
Коментар
-
Всеки сам си преценя ,е доста непрофесионално изказване .
Когато купуваш акции ,гледаш бизнеса ,компания пълна с кеш ,може би една от малкото в света с такива възможности ,гледах им целевите нива ,за до 3 години почти дубъл,за до 5 трипъл,и най-важното гледаме ккак се държи при спад и периода-виж за последните няколко години ,срива да е с 20%, за месец два прави 40%.
Сега да купиш и какво след 3 месеца ще се срине с гокемите 10,%20%,е и ?
Ак прозореца ти е 5 години или 10?Това няма значение
Според мен сега AAPL сега е за продаване ,но парите са твои имаш си пари угаждаш си
- 1 like
Коментар
-
Непрофесионално е да питаш в анонимен форум какво да купуваш !
Непрофесионално е и да НЕ приемаш съветите на професионалистите !
Непрофесионално е и да не уважаваш техните мнения и това, че някой е си е отделил от времето да ти погледне акцията и да ти даде съвет.
Аз ти казах моето мнение,не те карам да се съгласяваш или каквото и да е
Като искаш, чупи си главата ,парите са си твой
А спада може да е и 70% близките 4-5г,гаранция няма за нищо
НЯМА вечно растящи или ВЕЧНО печеливши компании !
Отделно тайминга ти е гола вода отвсякъде
Кой купува дългосрочно когато лихвите са +5% ?
Кой купува нещо което е +50% без никаква корекция?
Повече съвети на теб няма да ти давам,нито ме питай (влизам в отбора на Юлката)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеВсеки сам си преценя ,е доста непрофесионално изказване .
Непрофесионално е и да НЕ приемаш съветите на професионалистите !
Непрофесионално е и да не уважаваш техните мнения и това, че някой е си е отделил от времето да ти погледне акцията и да ти даде съвет.
Аз ти казах моето мнение,не те карам да се съгласяваш или каквото и да е
Като искаш, чупи си главата ,парите са си твой
А спада може да е и 70% близките 4-5г,гаранция няма за нищо
НЯМА вечно растящи или ВЕЧНО печеливши компании !
Отделно тайминга ти е гола вода отвсякъде
Кой купува дългосрочно когато лихвите са +5% ?
Кой купува нещо което е +50% без никаква корекция?
Повече съвети на теб няма да ти давам,нито ме питай (влизам в отбора на Юлката)Last edited by petrg5s; 28.06.2023, 13:04.
- 1 like
Коментар
-
ВССП (всеки сам си преценя)
Аз не бих си вкарал парите там дългосрочно сега
Когато купуваш акции ,гледаш бизнеса ,компания пълна с кеш ,може би една от малкото в света с такива възможности ,гледах им целевите нива ,за до 3 години почти дубъл,за до 5 трипъл,и най-важното гледаме ккак се държи при спад и периода-виж за последните няколко години ,срива да е с 20%, за месец два прави 40%.
Сега да купиш и какво след 3 месеца ще се срине с гокемите 10,%20%,е и ?
Ак прозореца ти е 5 години или 10?Това няма значение
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеМисля да купя Епъл аз ,всичко там ще сложа
Аз не бих си вкарал парите там дългосрочно сега
Коментар
Коментар