IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
    Епъла ми е стабилно нагоре
    Не бих спал спокойно с ябълки
    Голямо брулене ще има

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Да не скъсат ластика ?
      напъват яко

Коментар

• Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение
        не пускат надолу
        Да не скъсат ластика ?

Коментар

Защо така? нали каза 500

............

За корекцията,възможен е вариант да задържат до лихвите на 26-и и след тях да изсипе.
          не пускат надолу

Коментар

Защо така? нали каза 500

............

За корекцията,възможен е вариант да задържат до лихвите на 26-и и след тях да изсипе.
            Америка е велика again,сета със евтиния долар всяко евро трябва да полети и да замине на американския фондов пазар .Това е.Европа е слаба и такава ще си остане ако имате пари наливайте само в американския пазар.Дивиденти без данъци и мощна възвръщаемост от акции Това е !!

Коментар

ми играй я късо
              Никви къси поне засега, не съм толкоз в час все още ,Епъла ми е стабилно нагоре ,чак ме е яд че не взех още акции Гугъла също го купих на 120 долара ,добра цена Банк ъф Америка та и тя не изневери мислех индекси на взимам ама май май ще се ориентирам само към скъпи компании ,ще си направя нещо като мини SP500 + Nasdaq само от влекачи и локомотиви

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                Какво да вдига като AI ,манията ще си замине по бързо отколкото дойде
                ми играй я късо

Коментар

• Какво да вдига като AI ,манията ще си замине по бързо отколкото дойде

Коментар

Защо така? нали каза 500
                    а де архитекта много скъсява затова

Коментар

нвидита не ще да вдига нещо
                      Защо така? нали каза 500

............

Last edited by petrg5s; 17.07.2023, 17:27.

Коментар

Много е пренавита пружината на СП500 на седмична база.Колкото повече забавят и колкото по-късно коригира ,толкова по-грозна и брутална ще е корекцията
                        Макс Пейн нагоре е 4670.Не мисля ,че може да качи по-нагоре преди голяма корекция
                        "Проракувам" , че ще излезе някаква лоша новина,с която ще бъде обяснен бъдещия спад,който ще почне тази седмица
                        нвидита не ще да вдига нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                          Дau по ще му приляга 37000 отколкот да пада
                          Много е пренавита пружината на СП500 на седмична база.Колкото повече забавят и колкото по-късно коригира ,толкова по-грозна и брутална ще е корекцията
                          Макс Пейн нагоре е 4670.Не мисля ,че може да качи по-нагоре преди голяма корекция
                          "Проракувам" , че ще излезе някаква лоша новина,с която ще бъде обяснен бъдещия спад,който ще почне тази седмица
                          Last edited by petrg5s; 17.07.2023, 17:09.

Коментар

• Дau по ще му приляга 37000 отколкот да пада
                            Pip master

Коментар

• Корекцията на американските индекси трябва да започне тази седмица
                              Или ще е дълбока,или ще е продъжителна

Коментар

• https://www.investor.bg/a/444-novini...-konkurentsiya

Относно Тесла..

1.Намаляващи маржове на печалба.

2.Абсолютно непредсказуем директор в лицето на Илън Мъск.
                                3.Нарастваща глобална конкуренция в сектора.
                                4.Акциите им са супер надути предвид всички по горе рискове на пазара и в компанията.

Коментар

Working...
                                X