IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
    Много вероятно да удари съпротива в 200МА т.е на 75. Бих продал 1/2 позиция ,а останалата част според ситуацията
    Има резон в думите ти,но Ганъо не е казал каква му е позицията(дългосрочна или някъв скалп) и каква му е целта.Тея неща се мислят,още преди да влезе.....
    Не е казал има ли стоп или поне мисловен такъв, за да се определи и R/R
    Отделно ме съмнява да е влезнал на 60, точно на 3 годишно дъно ,като му знам скила
    Той и оня клоун Шестака,влизат на някви шитни които са дропили много ,60-70% и се опитват да ловят падащи ножове,но в повечето случай когато съм ги проверявал носят надолу още 20-50% и не казват

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
      Акъл за Пейпал? Взех го за бърза спекулация, но нещо заалчнях. Купен на 60, изход на 74 или да чакам да катери още.
      Много вероятно да удари съпротива в 200МА т.е на 75. Бих продал 1/2 позиция ,а останалата част според ситуацията

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
        Луи Вютона вчера умря с близо 4% спад за 1 ден.Абе европейски акции им кажи и повече няма какво
        Казах ти 5 пъти,че е дирижабъл,ти не.
        И изобщо не е започнал спада още,това нищо не е.
        А ябълката и нвидиа са 3 пъти по-големи дирижабли и от тая шитня

Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
        Кавръков, ти ли събори тия!?
        Докато ги купиш и..........
        ... я Насдак, я...
        Верно,кой даваше "акъли" за това да се купува? Не беше Кавръка
        Last edited by petrg5s; 18.07.2023, 08:56.

Коментар

• Луи Вютона вчера умря с близо 4% спад за 1 ден.Абе европейски акции им кажи и повече няма какво

Коментар

Акъл за Пейпал? Взех го за бърза спекулация, но нещо заалчнях. Купен на 60, изход на 74 или да чакам да катери още.
            Около 90 долара и излизай така ми казаха боговете

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
              Кавръков, ти ли събори тия!?

... я Насдак, я...

Тия не ме кефят

Коментар

• Акъл за Пейпал? Взех го за бърза спекулация, но нещо заалчнях. Купен на 60, изход на 74 или да чакам да катери още.

Коментар

• Кавръков, ти ли събори тия!?

... я Насдак, я...

Коментар

Пич, ти си буквално за комикс. Изобщо не се бъзикам. Знам че ще се обидищ, но то е защото не мога предам интонация и настроение с два реда.

....а оня турския хотел, дето го предложи в другата тема. Може да е хубав, ама 7 хил. за седмица ми е над възможностите. Точно наполовина съм си намерил.
                    За кой хотел говориш?Ако е за Батихан в Кушадасъ,там съм бил края на Май 2022 година за 560 лева на човек за 1 седмица тогава беше с автобус,и на отиване беше ок водача на връщане изтеглихме късата клечка с някакъв идиот.Хотела е супер,сега вече вдигнаха цените и в Турция ,хубави цени има по в началото на сезона и ако запазиш по рабичко до края на Януари,нач.на Февруари...сега ако търсиш в сезон...не знам със сигурност е доста солено

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Това, което мнозинството от хората, които искат да инвестират, съответно да забогатеят, не разбират е, че това е малко вероятно да се случи с трейдинг и/или ровене в някакви финансови отчети, та евентуално да се влезе при ниска цена и да се излезе при висока. .
                      Викаш историята не познава такива хора. Спри да говориш глупости и пак ти казвам недей да даваш съвети за неща които никога не си правил. Ти си като онези фермери в Небраска, които са си дали парите на Бъфет 1968 и са чакали да ги направи богати. Все едно те да ти дават съвет кога и защо да купуваш Кока Кола.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
                        . Напротив, доста вероятно е да станеш богат, когато търсиш и намериш disruptive technology и правилно прецениш, че в кратък период съотвената компания може да нарастне в геометрична прогресия.
                        Подкрепям колегата ,макар и да не е наясно с крипто материята
                        И аз съм фен на технологиите и на Мъск.До каквото се е докоснал всичко расте в геометрична прогресия
                        Всичко свързано с него ще носи големи пари,разбира се след като мине резета сега 2024-2026 ,а може и повече да е

Ябълки или коли на бензин/дизел може и да няма след години,но Тесла и Доджкойн ще има.Както ще има и полети до Марс
                        Last edited by petrg5s; 18.07.2023, 06:45.

Коментар

Най-простото разграничение между сляп късмет и умение/природна дарба е ПОВТОРЯЕМОСТТА.
                          Абсолютно вярно

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Зависи който е купувал акции на кило ,ще страда който е купил малко но скъпи топ компании ще мине леко и ще продължи напред
                            Пич, ти си буквално за комикс. Изобщо не се бъзикам. Знам че ще се обидищ, но то е защото не мога предам интонация и настроение с два реда.

....а оня турския хотел, дето го предложи в другата тема. Може да е хубав, ама 7 хил. за седмица ми е над възможностите. Точно наполовина съм си намерил.

Коментар

• На мен лично ми е леко тъжно, когато ножицата между съвкупността от способности, умения, интелект, положени усилия и постигнати резултати е толкова широко отворена. Буквално като във вицовете за мутри, дето се сопват на някой, дето опитва да ги насоли: "като си толкова умен, що не си милионер".

От друга страна познавам един, дето направи пачка от иманярство без да е от археологическата мафия. Та без да пуснеш фиш, няма как да спечелиш.

Най-простото разграничение между сляп късмет и умение/природна дарба е ПОВТОРЯЕМОСТТА.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Щом си толкова надъхан близо сме до ПУК
                                Мислех ,че ще нещо голямо като Леман но вече си мисля че ще започне като уж корекция
                                Зависи който е купувал акции на кило ,ще страда който е купил малко но скъпи топ компании ще мине леко и ще продължи напред

Коментар

Working...
                                X