Пазара е идиотски. Ако изкараме и юли без корекция тогава ще викаме ура. . Професионалистите на уолстрийт са много учудении озадачени от пазара. Според мен За да има солидно рали трябва силен ден в Азия и Европа. Китайците правят страхотна фигура на многогодишна графика - falling wedge и опитват да задържат трендлинията обаче мисля че начало на силно рали може да е ден с 2-3% ръст в Китай а този ден ако се случи, ще е след 1-2 седмици.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениее нали следващите 10 години щяхме да растем
наблюдавай злото , следващите са сините жетончета
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеКъде ще се спрем е трудно да се каже.Ти гледай да не те хване второто движение надолу, че тогава става лошо...
Ако се вдигне до 1,612 ще ликвидирам следващата дълга позиция, щото някак си не ми се вярвя да вдигнем до 1,615.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеДнес сигурно ще тестваме 1600.Не бих се надявал да пробием.Ако все пак успеем следващият таргет е 50 day moving average-a.Мисля че движението надолу още не е свършило,в скоро време мисля че ще видим 1530.
Имам още 3 да видим къде ще се спре 1,615 може би до края на седмицата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеBull Trap
Коментар
Коментар