Първоначално изпратено от Haho333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАре Бернанке дай още една доза QE за мечетата
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеФед-а май пак трябва да спасява положението в 2;00pm ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеФед-а май пак трябва да спасява положението в 2;00pm ...
Коментар
-
Абе ако трябва да сме честни и за крашване няма налични индикации. Нека първо пазарите направят една корекция( индексите да тестват юлските нива) пък после я камилата я камиларя. Голямото раздаване на картите ще е там.... дали ще има сили за нов щурм към върхове или ще излезе сериозна причина играчите да се кансърнат...
засега лайтмотива е, че ФЕД ще спира да печати щото много хубаво станало в хамериканската икономика и живнали, но нито е хубаво нито мафията (банковата) е склонна да пуска кокала.
Ако лихвата по 10 годишните (американските) бие 3.5% ще има предпоставки за паника..
поздрави и успех
ПП аз лично ако успея да хвана корекцията през индекси или някой ЕТФ ще съм доволен и ще се ослушвам за вход в позиции които ме кефят, но не бих купил точно сега.
а ако корекцията се окаже началото на по-сериозен мечи пазар...тогава ще му мислим...но при всички положения няма да е хубаво за никой.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
няма интересно 5 години сеч има да се връща , храната в коремчето се развали вече и идва време за разстройство . някой да иска стоперанчета . тука имаше един дето викаше че дау не бил балон забравих му името
инак цели надолу да искаш , най притегателна е 8444Last edited by the architect; 21.08.2013, 13:10.
Коментар
Коментар