Днес е ден за продаване. Препоръка е.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеТова Adaro излиза като A64 в Мюнхен май, но и като ADOOY в NY. Pink. ADR . При мен и двете са търгуеми, ако съм разбрал правилно проблема ви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
Излиза с тикер А64, аз обаче се чудя за ЕТФ на Рейндж - на мен ми го дава с едно червено кръгче маркирано с НД и ограничение което ако го разбирам правилно това може да се търгува само ако си резидент или гражданин на няколко държави в Западна Европа?
Аз ли нещо не се ориентирам правилно - ако някой се е сблъсквал с подобен проблем и има решение ще съм благодарен да сподели.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
Излиза с тикер А64, аз обаче се чудя за ЕТФ на Рейндж - на мен ми го дава с едно червено кръгче маркирано с НД и ограничение което ако го разбирам правилно това може да се търгува само ако си резидент или гражданин на няколко държави в Западна Европа?
Аз ли нещо не се ориентирам правилно - ако някой се е сблъсквал с подобен проблем и има решение ще съм благодарен да сподели.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Чудесно, но къде го пазаруваш това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Чудесно, но къде го пазаруваш това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
От типичните ти демо сделки.Пазара отваря с гап 5% и още с отварянето пада още 13%.....но лиричния герой е безстрашен и решава,че точно сега е момента и "купува" само на 1.5% от дъното хахахИ след виртуалната покупка ,в която няма грам конкретика и се обявява след ден ,два,веднага всичко тръгва нагоре.
Защо го правиш?Само това не мога да разбера? Един ли,два ли са примерите вече
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЗнам, че с прасе в калта няма смисъл да се бори човек, ама това бахти "няма конкретика", дето сделката е обявена в реално време ме тригърна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
От типичните ти демо сделки.Пазара отваря с гап 5% и още с отварянето пада още 13%.....но лиричния герой е безстрашен и решава,че точно сега е момента и "купува" само на 1.5% от дъното хахахИ след виртуалната покупка ,в която няма грам конкретика и се обявява след ден ,два,веднага всичко тръгва нагоре.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЕдна лопата BTG на 2,40 гребнах ас. .И след виртуалната покупка ,в която няма грам конкретика и се обявява след ден ,два,веднага всичко тръгва нагоре.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MarkoVanBasten Разгледай мнение
Няма нужда да търсиш ETFи. Аз си взех ADARO ENERGY INDONESIA. Копат в Индонезия (там има много въглища) и ги продват на Китай. Всичко се случва далеч от зелените талибани. Докато има сметка, ще го правят. Имат и дивидент. Разбира се не е препоръка. Сам си решаваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеТерзиев а да знаеш дали има такова животно като ЕТФ с фокус въглища листнат в Европа?
- 2 Харесвания
Коментар
-
9 август:
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЕдна лопата BTG на 2,40 гребнах ас. Не е AEM естествено, но е добър златар, а те имат още много нагоре да бягат.
Коментар
Коментар