IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес е ден за продаване. Препоръка е.

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
      Това Adaro излиза като A64 в Мюнхен май, но и като ADOOY в NY. Pink. ADR . При мен и двете са търгуеми, ако съм разбрал правилно проблема ви.
      дневни обеми хиляда бройки не са точно търговия. Твърдо нье. Ibkr не дава достъп до Джакарта

Коментар

• Това Adaro излиза като A64 в Мюнхен май, но и като ADOOY в NY. Pink. ADR . При мен и двете са търгуеми, ако съм разбрал правилно проблема ви.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение

Излиза с тикер А64, аз обаче се чудя за ЕТФ на Рейндж - на мен ми го дава с едно червено кръгче маркирано с НД и ограничение което ако го разбирам правилно това може да се търгува само ако си резидент или гражданин на няколко държави в Западна Европа?

Аз ли нещо не се ориентирам правилно - ако някой се е сблъсквал с подобен проблем и има решение ще съм благодарен да сподели.
          След секирата на Tasty, реално остана само един лесен начин. Виж си личните съобщения.

Коментар

Излиза с тикер А64, аз обаче се чудя за ЕТФ на Рейндж - на мен ми го дава с едно червено кръгче маркирано с НД и ограничение което ако го разбирам правилно това може да се търгува само ако си резидент или гражданин на няколко държави в Западна Европа?

Аз ли нещо не се ориентирам правилно - ако някой се е сблъсквал с подобен проблем и има решение ще съм благодарен да сподели.
            Може да купуваш ETF, които са маркирани с NT като продадеш cash secured puts.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Чудесно, но къде го пазаруваш това?

Коментар

В Interactive Brokers

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

От типичните ти демо сделки.Пазара отваря с гап 5% и още с отварянето пада още 13%.....но лиричния герой е безстрашен и решава,че точно сега е момента и "купува" само на 1.5% от дъното хахах И след виртуалната покупка ,в която няма грам конкретика и се обявява след ден ,два,веднага всичко тръгва нагоре.
                  Защо го правиш?Само това не мога да разбера? Един ли,два ли са примерите вече
                  По точният въпрос е защо списващите в темата яко му се връзват.

Коментар

Знам, че с прасе в калта няма смисъл да се бори човек, ама това бахти "няма конкретика", дето сделката е обявена в реално време ме тригърна.
                    "Обявил" си го 3 часа след като пазара е обърнал
                    Last edited by RUBLA; 14.08.2024, 16:17. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

От типичните ти демо сделки.Пазара отваря с гап 5% и още с отварянето пада още 13%.....но лиричния герой е безстрашен и решава,че точно сега е момента и "купува" само на 1.5% от дъното хахах И след виртуалната покупка ,в която няма грам конкретика и се обявява след ден ,два,веднага всичко тръгва нагоре.
                      Знам, че с прасе в калта няма смисъл да се бори човек, ама това бахти "няма конкретика", дето сделката е обявена в реално време ме тригърна.
                      Last edited by RUBLA; 14.08.2024, 16:17. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Една лопата BTG на 2,40 гребнах ас. .

Коментар

• Първоначално изпратено от MarkoVanBasten Разгледай мнение

Няма нужда да търсиш ETFи. Аз си взех ADARO ENERGY INDONESIA. Копат в Индонезия (там има много въглища) и ги продват на Китай. Всичко се случва далеч от зелените талибани. Докато има сметка, ще го правят. Имат и дивидент. Разбира се не е препоръка. Сам си решаваш.

Коментар

Терзиев а да знаеш дали има такова животно като ЕТФ с фокус въглища листнат в Европа?
                            Няма нужда да търсиш ETFи. Аз си взех ADARO ENERGY INDONESIA. Копат в Индонезия (там има много въглища) и ги продват на Китай. Всичко се случва далеч от зелените талибани. Докато има сметка, ще го правят. Имат и дивидент. Разбира се не е препоръка. Сам си решаваш.

Коментар

• 9 август:

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                              Една лопата BTG на 2,40 гребнах ас. Не е AEM естествено, но е добър златар, а те имат още много нагоре да бягат.
                              Половин лопата разтоварваме. Компанията си е супер и има още мръвка тука.... обаче не може само да се купува, че заемният капитал прекалено набъбна.

Коментар

• Много приятна изненада днес от SBUX

Коментар

Working...
                                X