IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
    hemilio ти пак не си разбрал
    Аз купувах на 1650, 1670, 1680, 1690 ...
    Сега продавам
    Жив и здрав,не съм ти душманин. , Браво !!!

НО, това,че аз съм направил грешка при входа,не ти дава правото да ми"ядеш краката "при всеки ъп,Анадънмо?
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Купувай Хахо,не се занимавай с мен,гледай да не истървеш влака,за върха(голям си планинар )
      hemilio ти пак не си разбрал
      Аз купувах на 1650, 1670, 1680, 1690 ...
      Сега продавам

Коментар

Я пак? Обясни по подробно?
        Значи някой ни пуска фалшиви новини, за да купуваме, а после ще срутят пазара така ли?
        Е ти тва ли можа да измислиш, за да си оправдаеш късите
        Купувай Хахо,не се занимавай с мен,гледай да не истървеш влака,за върха(голям си планинар )

Коментар

• движението днес според мен ще е леко понижение допреди доклада след което като излезе новината най вероятно ще отиде на 15 600 след което ще тръгне по пътя си.аз запазвам късата и чакаме хайде успешен ден на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Да не би да се бъркаш нещо с бФБ-то.
            Там като се появи форката и почне да убеждава как ще бъдем жестоко прецакани -
            на ти готов бай сигнал, а като се появи батката и почне да приказва как ще се сдухат мечетата - оппа, сел лампичка.
            Ама пък целия свят да се пъне да лъже пантерката и то на фолка - не ми се вярва нещо
            пиша в темата на NYSE.сам си прави сметката ако там е дирижирано тук на бфб какво е.моля малко по сериозно.аз посока дадох и мотивирах решението си.дай нещо ти като идея макар и да не ти е ника чалга фолк или метъл или каквото и да е представяш ли си какво би означавало ако чалгата ги разбира а ти не.само да вметна че чалга много рядко слушам,но съм имал идеи споделени с такива изпълнителки

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
              могат да си измислят какво ли не.това е световен ред в който няма русия -сащ и така нататък.това е най добрия ред който съществува и така трябва да е.пък дали ще е сирия или друга страна е все тая.нужни са новини и те се създават.това с химическите оръжия ако не са измислица са стъкмистика с цел да има игра.играта за това е интересна за да се играе.нека някои не си мисли че след като света е строго контролиран че тук у нас някой може да промени нещо.просто едни хора трябва да управляват ---кои няма значение но да спазват пиесата която трябва да се играе.затова и не гласувам защото няма значение кои ще бие.много се отплеснах.засега сме на къси освен ако не решат да ни убедят че ще става зле тогава минаваме на дълги на дау
              Да не би да се бъркаш нещо с бФБ-то.
              Там като се появи форката и почне да убеждава как ще бъдем жестоко прецакани -
              на ти готов бай сигнал, а като се появи батката и почне да приказва как ще се сдухат мечетата - оппа, сел лампичка.
              Ама пък целия свят да се пъне да лъже пантерката и то на фолка - не ми се вярва нещо

Коментар

• могат да си измислят какво ли не.това е световен ред в който няма русия -сащ и така нататък.това е най добрия ред който съществува и така трябва да е.пък дали ще е сирия или друга страна е все тая.нужни са новини и те се създават.това с химическите оръжия ако не са измислица са стъкмистика с цел да има игра.играта за това е интересна за да се играе.нека някои не си мисли че след като света е строго контролиран че тук у нас някой може да промени нещо.просто едни хора трябва да управляват ---кои няма значение но да спазват пиесата която трябва да се играе.затова и не гласувам защото няма значение кои ще бие.много се отплеснах.засега сме на къси освен ако не решат да ни убедят че ще става зле тогава минаваме на дълги на дау

Коментар

Значи някой ни пуска фалшиви новини, за да купуваме, а после ще срутят пазара така ли?
                  абсолютно е прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    а ,не мислиш ли,че новините са такива за да мислиш по определен начин?
                    т.е. манипулирани, или не го допускаш?

Коментар

на база новини
                      а ,не мислиш ли,че новините са такива за да мислиш по определен начин?
                      т.е. манипулирани, или не го допускаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
                        Пантера, на какво базираш анализа?
                        на база новини

Коментар

• Пантера, на какво базираш анализа?

Коментар

ще се намери повярвай.даже и сряда няма значение.най много да се случи така че да се вдъхне оптимизъм и на следващия ден два хайде пак в канала.
                            Аз мисля че ще направи New High в сряда или четвъртък и след това ще тръгне надолу 1-2%.

Коментар

Съгласен, но също няма и за какво да продават.
                              До сряда флат.
                              След това най-вероятно плавно пълзим нагоре, ако няма някакви изненадващи новини (като днешната).
                              ще се намери повярвай.даже и сряда няма значение.най много да се случи така че да се вдъхне оптимизъм и на следващия ден два хайде пак в канала.

Коментар

посоката е юг приятелю
                                Зависи кво ще стане в сряда, ако няма новини е надолу.

Коментар

Working...
                                X