това беше.от тук посоката е юг
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеМного теория на конспирацията гледате ...
Така като гледам пазара ще има сигурно 10 на месец намаляване на QE от Октомври, ще направим New High към 1% нагоре и после ще паднем до края на сесията като остане минимален ръст, но може би ще затворим на New High.
И от утре почва плавна разпродажба до СиП до към 1680 (2%* спад).
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеи се водили едни съвместни учения междудругото нато-турция,дали няма да изкочи някакво зайче от там измислено за точния момент
Така като гледам пазара ще има сигурно 10 на месец намаляване на QE от Октомври, ще направим New High към 1% нагоре и после ще паднем до края на сесията като остане минимален ръст, но може би ще затворим на New High.
И от утре почва плавна разпродажба до СиП до към 1680 (2%* спад).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКаква ти е прогнозата за утре?
Ако каже:
1. Намаляваме QE с по 10 на месец от Октомври?
2. Намаляваме QE с по 15 на месец от Октомври?
3. Намаляваме QE с по 20 на месец от Октомври?
4. За сега не намаляваме QE може би през Декември?
При всеки един от тези сценарии какво следва според теб?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКаква ти е прогнозата за утре?
Ако каже:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТи не беше ли хеджирал с дълго злато? Голям ми е кеф като нямам позиции да се гавря с хората.
Хахо.............................................. .................... ти си знаешАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЖив и здрав,не съм ти душманин. , Браво !!!
НО, това,че аз съм направил грешка при входа,не ти дава правото да ми"ядеш краката "при всеки ъп,Анадънмо?
А тя работата е ясно, икономиката се оправя и пазара расте ... логично.
Тренда е нагоре ...
Така че може да ни кажеш едно БРАВО !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеей това чакане голямо тегло.до утре вечер все на стенд бай.
Ако каже:
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
НО, това,че аз съм направил грешка при входа,не ти дава правото да ми"ядеш краката "при всеки ъп,Анадънмо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеhemilio ти пак не си разбрал
Аз купувах на 1650, 1670, 1680, 1690 ...
Сега продавам
НО, това,че аз съм направил грешка при входа,не ти дава правото да ми"ядеш краката "при всеки ъп,Анадънмо?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар