IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Не, не е хазарт. Но когато основното което ви занимава е дали някакъв индекс ще мине първо през едно число или през друго то това вече е хазарт.

Не, не играя. Харесвам си компании, купувам си акции от тези компании ако ги смятам че са подценени и ги продавам ако смятам че са надценени. И много малко ме интересува дали СП първо ще мине през 1640 или направо ще стигне 1740. И по никакъв начин не ми и хрумва да играя на подобни малки движения, защото просто ще си загубя парите - рано или късно.
    това че съм готов да се обзаложа е направено на база технически анализ фундаментален и 7мо чувство.сега сериозно някой който е готов хвърлям ръкавицата на всеки готов да ме обори да се включи.даже искам да върне на 14 700 и от там да тръгне облога

Коментар

• Не виждам какво се разпалихте. Ако действително знаете какво правите и вярвате в това което правите, не би трябвало да приемате думите ми лично. В края на краищата тогава не бихте играли хазарт.

А ако не знаете какво правите е хубаво да се замислите и да се спрете, освен ако разбира се целта не е адреналина, а не печалбата.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
        искаш да кажеш че играта на пазарите е само хазарт и всеки който играе играе на шано и друг вариант няма.имам въпрос-------ти играеш ли въобще
        Не, не е хазарт. Но когато основното което ви занимава е дали някакъв индекс ще мине първо през едно число или през друго то това вече е хазарт.

Не, не играя. Харесвам си компании, купувам си акции от тези компании ако ги смятам че са подценени и ги продавам ако смятам че са надценени. И много малко ме интересува дали СП първо ще мине през 1640 или направо ще стигне 1740. И по никакъв начин не ми и хрумва да играя на подобни малки движения, защото просто ще си загубя парите - рано или късно.

Коментар

Естествено че нямам отговор, защото това е хазарт. Каквото и да кажа няма да е по-добро от това да избирам черно червено. И точно поради тази причина казвам че всички ще фалирате - защото играете хазарт. Това е основата на хазарта - банката винаги печели.
          Бреййй ти много добре ни знаеш позициите, стратегиите, алгоритмите ... че направи заключенитето че ние ВСИЧКИ играем хазарт.
          Значи всички сме тъпи, неуки и играем хазарт ... а ти трейдваш

Коментар

Скапвате темата с простотиите си. Не че кой знае колко ме интересува. Но няма никакъв шанс да се заформи сериозен разговор, когато в темата е пълно с пубери, искащи да си двигат адреналина като губят пари на борсата.
            я кажи нещо смислено което да е база за разсъждения свързано с движението на индекса.моля те дай смисъл на форума

Коментар

Скапвате темата с простотиите си. Не че кой знае колко ме интересува. Но няма никакъв шанс да се заформи сериозен разговор, когато в темата е пълно с пубери, искащи да си двигат адреналина като губят пари на борсата.
              Ми айде ти да кажеш едно сериозно мнение не само "Всички ще фалирате", "Нямате опит за това няма да ви кажа", "Нямате дипломи за това няма да ви обясни"

Айде кажи си прогнозата за пазара сериозно ...

Коментар

Естествено че нямам отговор, защото това е хазарт. Каквото и да кажа няма да е по-добро от това да избирам черно червено. И точно поради тази причина казвам че всички ще фалирате - защото играете хазарт. Това е основата на хазарта - банката винаги печели.
                искаш да кажеш че играта на пазарите е само хазарт и всеки който играе играе на шано и друг вариант няма.имам въпрос-------ти играеш ли въобще

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                  Това един твой "сценарии" от преди 1 месец ...
                  Извинявай обаче няма как да приемам мненията ти на сериозно ... иначе са много развлекателни ... продължавай да ни разсмиваш

Коментар

играч ли си.аз играя хазарт----ти на сигурно.обзалагаме ли се.аз играя на шано ти обмислено,пресметнато и прецизно.не ми казвай че на база опит и 5 дипломи нямаш отговор някакъв

Коментар

Асад вижда че ще го размажат, полудява леко и решава да си отмъсти на Израел като изпраща ракети с химическо оръжие. Израел решава да отмъсти като изстрелва ядрено оръжие. Близкия изток се превръща в пепелище. Петрола удря 500 долара, световната икономика се срива в най-голямата криза от средновековието насам.

Ето един изключително малко вероятен но все пак възможен вариант за настъпване на армагедон от един малък локален конфликт. Та как точно се отиграва изключително ниска вероятност, с изключително драматични последици.
                      Това един твой "сценарии" от преди 1 месец ...
                      Извинявай обаче няма как да приемам мненията ти на сериозно ... иначе са много развлекателни ... продължавай да ни разсмиваш

Коментар

Ето това е хазарт. Аз хазарт не играя.

То всеки може да е в играта от 2007 като блъска по 100 лева всеки месец в сметката
                        играч ли си.аз играя хазарт----ти на сигурно.обзалагаме ли се.аз играя на шано ти обмислено,пресметнато и прецизно.не ми казвай че на база опит и 5 дипломи нямаш отговор някакъв

Коментар

евала брат ми няма да спорим.от 2007 съм в играта.искаш ли да се обзаложим с теб ако си мноого сигурен.кое ще дойде първо според теб-15 500 или 14 549.сега резултата е по средата,криза е и имаш предимство.ако спечелиш ти аз ставам топ балъка на форума ако обаче спечеля аз официално признаваш че дипломата или можеби 5те ти дипломи не са си свър6или работата .готов ли си о образовани мой съфоромецо.смятам че няма да е проблем.
                          Ето това е хазарт. Аз хазарт не играя.

То всеки може да е в играта от 2007 като блъска по 100 лева всеки месец в сметката

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                            Е то така е най-лесно ... да пишем по форумите "ВСИЧКИ ЩЕ ФАЛИРАТЕ" без да си подкрепим думите с никакви факти.
                            Не виждам как се подкрепя с факти, нещо което ще се случи в бъдещето. Но ако наистина действате така както казвате че действате и мислите това което казвате че мислите, то си нямате идея какво правите. Т.е. това което правите е пълен хазарт. Което води до там че рано или късно ще фалирате. Срока на фалите ще зависи единствено от големината на позициите които заемате и от честота на търговия.

Коментар

Безсмислено е.

Липсват ви около 10 години образование и към 10 години опит.
                              евала брат ми няма да спорим.от 2007 съм в играта.искаш ли да се обзаложим с теб ако си мноого сигурен.кое ще дойде първо според теб-15 500 или 14 549.сега резултата е по средата,криза е и имаш предимство.ако спечелиш ти аз ставам топ балъка на форума ако обаче спечеля аз официално признаваш че дипломата или можеби 5те ти дипломи не са си свър6или работата .готов ли си о образовани мой съфоромецо.смятам че няма да е проблем.

Коментар

Безсмислено е.

Липсват ви около 10 години образование и към 10 години опит.
                                Е то така е най-лесно ... да пишем по форумите "ВСИЧКИ ЩЕ ФАЛИРАТЕ" без да си подкрепим думите с никакви факти.

Коментар

Working...
                                X