Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Не виждам какво се разпалихте. Ако действително знаете какво правите и вярвате в това което правите, не би трябвало да приемате думите ми лично. В края на краищата тогава не бихте играли хазарт.
А ако не знаете какво правите е хубаво да се замислите и да се спрете, освен ако разбира се целта не е адреналина, а не печалбата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеискаш да кажеш че играта на пазарите е само хазарт и всеки който играе играе на шано и друг вариант няма.имам въпрос-------ти играеш ли въобще
Не, не играя. Харесвам си компании, купувам си акции от тези компании ако ги смятам че са подценени и ги продавам ако смятам че са надценени. И много малко ме интересува дали СП първо ще мине през 1640 или направо ще стигне 1740. И по никакъв начин не ми и хрумва да играя на подобни малки движения, защото просто ще си загубя парите - рано или късно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕстествено че нямам отговор, защото това е хазарт. Каквото и да кажа няма да е по-добро от това да избирам черно червено. И точно поради тази причина казвам че всички ще фалирате - защото играете хазарт. Това е основата на хазарта - банката винаги печели.
Значи всички сме тъпи, неуки и играем хазарт ... а ти трейдваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСкапвате темата с простотиите си. Не че кой знае колко ме интересува. Но няма никакъв шанс да се заформи сериозен разговор, когато в темата е пълно с пубери, искащи да си двигат адреналина като губят пари на борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСкапвате темата с простотиите си. Не че кой знае колко ме интересува. Но няма никакъв шанс да се заформи сериозен разговор, когато в темата е пълно с пубери, искащи да си двигат адреналина като губят пари на борсата.
Айде кажи си прогнозата за пазара сериозно ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕстествено че нямам отговор, защото това е хазарт. Каквото и да кажа няма да е по-добро от това да избирам черно червено. И точно поради тази причина казвам че всички ще фалирате - защото играете хазарт. Това е основата на хазарта - банката винаги печели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеТова един твой "сценарии" от преди 1 месец ...
Извинявай обаче няма как да приемам мненията ти на сериозно ... иначе са много развлекателни ... продължавай да ни разсмиваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеиграч ли си.аз играя хазарт----ти на сигурно.обзалагаме ли се.аз играя на шано ти обмислено,пресметнато и прецизно.не ми казвай че на база опит и 5 дипломи нямаш отговор някакъв
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАсад вижда че ще го размажат, полудява леко и решава да си отмъсти на Израел като изпраща ракети с химическо оръжие. Израел решава да отмъсти като изстрелва ядрено оръжие. Близкия изток се превръща в пепелище. Петрола удря 500 долара, световната икономика се срива в най-голямата криза от средновековието насам.
Ето един изключително малко вероятен но все пак възможен вариант за настъпване на армагедон от един малък локален конфликт. Та как точно се отиграва изключително ниска вероятност, с изключително драматични последици.
Извинявай обаче няма как да приемам мненията ти на сериозно ... иначе са много развлекателни ... продължавай да ни разсмиваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕто това е хазарт. Аз хазарт не играя.
То всеки може да е в играта от 2007 като блъска по 100 лева всеки месец в сметката
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеевала брат ми няма да спорим.от 2007 съм в играта.искаш ли да се обзаложим с теб ако си мноого сигурен.кое ще дойде първо според теб-15 500 или 14 549.сега резултата е по средата,криза е и имаш предимство.ако спечелиш ти аз ставам топ балъка на форума ако обаче спечеля аз официално признаваш че дипломата или можеби 5те ти дипломи не са си свър6или работата .готов ли си о образовани мой съфоромецо.смятам че няма да е проблем.
То всеки може да е в играта от 2007 като блъска по 100 лева всеки месец в сметката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЕ то така е най-лесно ... да пишем по форумите "ВСИЧКИ ЩЕ ФАЛИРАТЕ" без да си подкрепим думите с никакви факти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБезсмислено е.
Липсват ви около 10 години образование и към 10 години опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБезсмислено е.
Липсват ви около 10 години образование и към 10 години опит.
Коментар
Коментар