Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЗа вас двамата явно гроздето е кисело!!!
След като мотора си е негов,всеки може да си се качва и слиза от него както си иска!!!
Аз печеливши спекуланти от този вид не познавам. При всички нещата се развиват по три начина. първо печелят и след това губят всичко. Още от началото губят всичко. Играят предпазливо и не губят кой знае колко много но пък е устойчиво макар и по-малко и за да стоят над водата се налага да довнасят постоянно кинти. Най-добрите успяват да си подържат сметката без да довнасят дълго време може и години - но отново печелят по-малко отколкото просто да си купят индекс без маржин и да го забравят. А да рискуваш много, да се губиш времето пред компютъра след като и най-елементарната пасивна стратегия те побеждава е просто нелепо.
но разбира се като имат матор да се качват и да слизат от него колкото си искат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеаз работя само на седмични при дау.успехи братле и включвайте се от време на време с мнения цифри и т.н. хайде успех
хубаво е някой да говори и смислени приказки,нали?
не само РЪСТТТТТТ И СЕЧЧЧЧЧ!!!!!
ЗАТОВА Е ФОРУМА !!!
Не да си чешем пръстите по клавиатурата,има си много по-долнопробни и просташки места затова!
Очаква се в този форум да пишат хора малко или много над средното ниво на интелигентност.
хайде по-конструктивно го давайте пичове,че наистина хубавата тема се изплеска с шлйокавица.
и успехи желаем!!!!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение+1
Точно. Това си е добрата филисофия. По нея си действам и аз.
Всичко що се приближи до дъното си поради временни затруднения или странични обстоятелсва, жизнено е и е име в бранша си, не е заборчляло или с надути като дирижабъл коефициенти - си ми е таргет.
Предоволно - 9% в момента за 3 месеца при 4.3% дивидент на портфейла.
За никъде не бързам и разни браунови движения на индексите слабо ме интересуват.
След като мотора си е негов,всеки може да си се качва и слиза от него както си иска!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Не, не играя. Харесвам си компании, купувам си акции от тези компании ако ги смятам че са подценени и ги продавам ако смятам че са надценени. И много малко ме интересува дали СП първо ще мине през 1640 или направо ще стигне 1740. И по никакъв начин не ми и хрумва да играя на подобни малки движения, защото просто ще си загубя парите - рано или късно.
Точно. Това си е добрата филисофия. По нея си действам и аз.
Всичко що се приближи до дъното си поради временни затруднения или странични обстоятелсва, жизнено е и е име в бранша си, не е заборчляло или с надути като дирижабъл коефициенти - си ми е таргет.
Предоволно - 9% в момента за 3 месеца при 4.3% дивидент на портфейла.
За никъде не бързам и разни браунови движения на индексите слабо ме интересуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСори, не ме интересува. Може да скочи, може и да падне. Аз ако се паля на дневни движения, да не говорим на часови или на минутни отдавна да съм си разбил нервната система.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениезащо бе предимството е на твоя страна---троен връх,криза----дет се вика ко му плащаш-----шанса да ме направиш смешен е 80-90%.дай съгласие не е толкова трудно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТ.е. готов си да се обзаложиш за неясно бъдещо събитие, при което има някаква вероятност да се сбъдне - то това си е определението за хазарт
Коментар
Коментар