IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    http://finviz.com/quote.ashx?t=PZE

Кой гепа на дънцето туканка преди седмица на 3.63
    Вчера 7%, днес 5, общо досега над 18%.
    Ма не пускам никакъв гювеч преди 12 $.
    Най подценения и перспективен нефтеняк в момента за мене.
    Аче като капак на всичко и 3.5% дивидент има
    Ааа така, направихме първи дабъл на нисето - за малко над 4 месеца.
    Маркета бил раздут и не можели се правят пари, а
    Следва трипъл...а и отгоре може

http://finviz.com/quote.ashx?t=PZE

Коментар

• Добавих и Seadrill на 42.5$ към сондъорите си.
      Кой ти отказва 8.8% дивидент...докато може де. Щот бизнес модела им един ден ще се спука много яко и баш печелившите ще са Трансошън и Енско.
      Хитър и прозорлив мен е дядя ви Айканчо.

RIG/ESV/SDRL съотношението ми сега 4/3/1

Коментар

http://www.zerohedge.com/news/2013-1...-mutual-funds-

Толкова за великите хедж фондове дето някои споменаваше тука колко били добри и професионални.
        Над 4 пъти андъперформанс спрямо индексите...тия по зле и от нашите ПФ май
        Само индекса да бяха купили и да го хеджват с 1/3 обратно пак щяха да направят над двойно повече пари. Явно мнозинството са си некадърници...но пък пласирани добре медийно дето все се изявяват като големи гурута.

Много яко! от месец и аз имам подобни проблеми. Просто пазара е много сложен за мнозинстовото участници. Много добре се чувствам когато бия почти 6 пъти средния хедж фонд тази година. Тепърва хедж фондовете ще имат страхотен пърформанс според мен. Не може да са толкова тъпи. само едно избухване на викса и ще направят милиарди.

Коментар

• http://finance.yahoo.com/news/shares...121500258.html
          http://finviz.com/quote.ashx?t=PBR

Още едно доказателство какво чака инвеститорите в държави управлявани от деца на бивши комуняги, особено пък когато са с БГ произход....

От друга страна пък белким падне пак до 12-13$ та да ги прилапам

Коментар

• 16 100 му набих едно късо аз ,колкото да съм в играта докато чакам
            по - удобни нива за удължаване , таргет 15 800 стоп 16 200 .
            Мнението ми води до фалит !

Коментар

http://www.zerohedge.com/news/2013-1...-mutual-funds-

Толкова за великите хедж фондове дето някои споменаваше тука колко били добри и професионални.
              Само индекса да бяха купили и да го хеджват с 1/3 обратно пак щяха да направят над двойно повече пари. Явно мнозинството са си некадърници...но пък пласирани добре медийно дето все се изявяват като големи гурута.
              Хеджфондовете са абсолют ретърн - тяхното представяне не се мери спрямо индекси по принцип. Ако се мереше щяха да са взаимни фондове.

Коментар

• http://www.zerohedge.com/news/2013-1...-mutual-funds-

Коментар

• Не мога разбера какво всичките се опитвате да таймвате маркета.
                  Жива рулетка е това, особено краткосрочно, баш кауза пердута си е за мене.

Купувайте евтино по дъната и продавайте скъпо, какво си хабите нервите с тия индекси...дето е писано те ще си идат и винаги ще е изненада, сигура

Ето малко идеи от мен дето влязох последните 2 дена - EPU, ECH - минимум 50% потенциал.
                  Или пък PZE, TGA - тези 2-те въпреки че вече ми дадоха 40 и над 50% и на сегашните нива ги чакам на дабъл до макс. 2 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                    Дали в петък не видяхме нивото от което ще започне 2/3 седмична консолидация
                    така че пазарът да даде едни по добри нива за удължаване в края и , да кажем едни
                    15 500 след което атака на 17 000
                    Последните години, серизоните обръщания в трендовете на американнските акции винаги ставаха с гапове Петък - Понеделник...
                    По тази логика - най-вероятно ще познаеш!
                    Остава да видим каква причнина ще си намислят за това този път...

Единствения аргумент против е Пуйкин ден в Четвъртък... Но и при този сценарий - пак корекцията ще е с гап Петък - Понеделник ... само че след 7 дни...

Коментар

• Дали в петък не видяхме нивото от което ще започне 2/3 седмична консолидация
                      така че пазарът да даде едни по добри нива за удължаване в края и , да кажем едни
                      15 500 след което атака на 17 000
                      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• надувайййййййййй.

ама не това е ръст обърках се

Коментар

• Маалеее,къде са тръгнали тия ендекси,бря!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                            17 000 преди 14 700.аз никога не изчезвам.може да фалирвам но не изчезвам
                            ok,живеем и чакаме
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Хубаво,лошо няма въпрос на избор
                              Да не те пиша после и на едно друго място-на безследно изчезналите
                              п.с.17к ще има то е ясно, въпроса е кога и от къде ще мине преди туй-капиш
                              17 000 преди 14 700.аз никога не изчезвам.може да фалирвам но не изчезвам

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                                дон хемилио пиши ме към фен клуба на тези дето купуват от тези нива и запиши някаде че до 17 000 съм дълги на дау
                                Хубаво,лошо няма въпрос на избор
                                Да не те пиша после и на едно друго място-на безследно изчезналите
                                п.с.17к ще има то е ясно, въпроса е кога и от къде ще мине преди туй-капиш
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X