IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
    Иначе нещо малко за размисъл - за последните 100 години средния бул маркет в СП прави малко над 100%. Ако приемем че сме започнали бул маркет и гоним средната цена и като стойност и времево - имаме около 1000 дни и стойност малко под 7600.
    Това мнение сега го виждам.Напълно в стила на асенчо .И в СП е толкова бос колкото и в златото.А цитираното е може би най-глупавото мнение изобщо писано в тази тема,след фиаското на шестака когато фалира шортвайки УК100.

При 5%+ лихви и дълбока инверсия и то от 1г +,да говориш за някакво 60-70% поскъпване на СП меко казано говори за пълна аматъорщина и тотална,ама тотална некомпетентност
    7600? ти добре ли си изобщо?
    Все мислех,че трудно ще ме изненадат рибките,но съм ги подценявал

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
      Имах определени съмнения, но щом Пепи го казва това, значи ще продължим нагоре и тази седмица.
      Това мнение потвърждава ,че спад ще има !
      Човека винаги е от грешната страна !!
      Така беше октомври,така е и сега.
      С шестака клоуна са един дол дренки.Слаби демо играчи без грам усет за пазара.
      Last edited by petrg5s; 03.08.2023, 11:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
        Бичетата да се подготвят за операция "Заколение"
        Имах определени съмнения, но щом Пепи го казва това, значи ще продължим нагоре и тази седмица.

Коментар

• Бичетата да се подготвят за операция "Заколение"

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
            Много е пренавита пружината на СП500 на седмична база.Колкото повече забавят и колкото по-късно коригира ,толкова по-грозна и брутална ще е корекцията
            Макс Пейн нагоре е 4670.Не мисля ,че може да качи по-нагоре преди голяма корекция
            "Проракувам" , че ще излезе някаква лоша новина,с която ще бъде обяснен бъдещия спад
            А ,то взе,че обърна точно там, на 4606.Слочаеност?

А и новината излезе,абе всичко си е без изненади

Коментар

Путовете са за септември, колците са януари.
              Благодаря все пак да добият представа за времето

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Какво ще каже това дългосрочно за какъв период?
                Путовете са за септември, колците са януари.

Коментар

Много ниска волатилност. Трябваше в нещо като Fresnillo след отчета. Аз тука продадох путове за 0,5 и купих дългосрочни колци за 0,9.
                  Какво ще каже това дългосрочно за какъв период?

Коментар

Много ниска волатилност. Трябваше в нещо като Fresnillo след отчета. Аз тука продадох путове за 0,5 и купих дългосрочни колци за 0,9.
                    Все пак първа сделка и просто да имам поглед на пазара .
                    Ще ми трябва време ,за путове направо ме хваща страх може би ще ми трябва повече време .

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Уж съм реди даже и първи колци взех вчера при NEM ..​​​​

Коментар

Какъв ефект от това, бе джанъм. Тука съвсем сте изперкали да търсите под вола теле.

Да не говорим, че ОЩЕ не сте реди.
                        Уж съм реди даже и първи колци взех вчера при NEM ..​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

само дето не се знае колко ще продължи ефекта
                          Какъв ефект от това, бе джанъм. Тука съвсем сте изперкали да търсите под вола теле.

Да не говорим, че ОЩЕ не сте реди.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Важното е Fitch да свали кредитния рейтинг предния ден, нали?
                            само дето не се знае колко ще продължи ефекта

Коментар

• Кога ще ги печат тея 5 трилиона,че ми се изчака чакалото вече

https://i.imgur.com/KDPid5l.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Абе със сигурност след някой вторник ще се срине пазара важното е редовно да се предрича и все след някой вторник ще познае
                                Важното е Fitch да свали кредитния рейтинг предния ден, нали?

Коментар

Working...
                                X