ти виж сега пусни си 5 дълги за 10000 и чакай , поне да имаш за майонезка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеРавновесие,кажи нещо за фундамента.как виждаш ги нещата?
аз чакам руснаци и американци да се разберат нещо за Украйна и тогава ще стане весело.проблема е ,че само се дъвчат и това изнервя всички.каквито и данни да излизат това е темата сега.
НАТО прекратява сътрудничеството си с Русия
Организацията ще укрепи връзките си с Украйна и с други държави от Източна Европа, стана ясно след срещата на външните министри от алианса
http://www.investor.bg/centralna-i-i...rusiia,169787/
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеРавновесие,кажи нещо за фундамента.как виждаш ги нещата?
аз чакам руснаци и американци да се разберат нещо за Украйна и тогава ще стане весело.проблема е ,че само се дъвчат и това изнервя всички.каквито и данни да излизат това е темата сега.
Развиващите се пазари обаче ще избият рибата - без Китай и може би Русия, които ако завършат на 0 ще са доволни.
Коментар
-
аз чакам руснаци и американци да се разберат нещо за Украйна и тогава ще стане весело.проблема е ,че само се дъвчат и това изнервя всички.каквито и данни да излизат това е темата сега.Темата за Украйна и Русия беше сдъвкана от борсата поне преди седмица и в момента не оказва на практика никакво влияние. Нивата, на които се намираме го потвърждават. Разбра се, че нито война ще има, нито санкции. Толкоз по въпроса.
Коментар
-
Равновесие,кажи нещо за фундамента.как виждаш ги нещата?
аз чакам руснаци и американци да се разберат нещо за Украйна и тогава ще стане весело.проблема е ,че само се дъвчат и това изнервя всички.каквито и данни да излизат това е темата сега.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениемене ме боли щеката 5, 10, 15, дали ше е в седмак или осмак на 1300 отиа рано или късно ... това си е мое мнение са, знам аз че глупости говорим ше га видимкъв е тоя правопис
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение5 пункта водят ли до превъзбудаама утре. Или в седмък. Задължително. Ще падне
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАма чакай бе готин, то се гледа спрямо вчера!Пак е на + и в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеколеги как е вторника, върви ли на горе, като го гледам нещо не съвсем, фундаментите някви аргументи тука има ли ? Да обяснят на микеле олигофрена що пада са кат всичко е тужур ...Пак е на + и в момента.
Коментар
-
michaelis
колеги как е вторника, върви ли на горе, като го гледам нещо не съвсем, фундаментите някви аргументи тука има ли ? Да обяснят на микеле олигофрена що пада са кат всичко е тужур ...
с тоя hammer дет го нарисуваха тука на 1h SP500 ше го почакам да видим дали ше се пробват още веднъж да минават на горе и ше му бия една панасерка
ааа дам сигурно заради ей тва падна
Done US USD ISM Manufacturing PMI (Mar) 3 actual 53.7 previous 53.2
или може би ей зарад тва
Done US USD Construction Spending (MoM) (Feb) 2 actual 0.1% рrevious -0.2%
ама те и двете са по големи от предишното сигур ще да е зарад ей тва
Done US USD ISM Prices Paid (Mar) 2 actual 59 previous 60 ....
И кака ти Isabel ако може да попита там аналистите да погледнат и те в звездите що тъй стана ..Last edited by michaelis; 01.04.2014, 18:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнениеИзшортих SP500 от 1848 и сега още чакам... Дано обърне скоро.
И вече зависи ФЕД и ЕЦБ какво ще решат и как ще го приеме пазара.
Коментар
Коментар