Еей утрепах се тия дни ,кажете кой е индекса на Nasdaq,търся EQQQ INVESQ ,излизат ми само някави борси в Италия ,Великобритания и тем подобни ,как да го намеря в търсачката ,кой го издава ,видях че може да се вземе май от xetra ,има ли някой дето го купува ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ако е само долар-два добре.
Ама трябва да се гледа и в часовете извън борсовата търговия как се движи.
И съответно как ще отвори тудей....
И като ти казах, че Амазон по-добре от Гугъл... не ми вярваш!
Тука са се изказали добре и за Амазон и за Епъл малко след отчетите
Гугъл след техния отчет също избухнаха с подобни проценти и седмица слвд това върнаха на половината тия числа ,след отчетаLast edited by nkavrakov1982; 04.08.2023, 08:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАко е само долар-два добре.
между 10 и 15% е по-вероятно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеНе ,не съм.Държи нивото от моята покупка въпреки спада днес плюс минус долар,два.Изтри печалбите от месеца но до края на годината поне 10% ще направи.А и да падне още ще купя на по ниска цена.
Ама трябва да се гледа и в часовете извън борсовата търговия как се движи.
И съответно как ще отвори тудей....
И като ти казах, че Амазон по-добре от Гугъл... не ми вярваш!
Last edited by Julius_BG; 04.08.2023, 07:55.
- 1 like
Коментар
-
Купувате ли хелии?
S&P 500 записа най-лошия си ден от април насам
https://www.investor.bg/a/538-pazari...ot-april-nasam
Широкият S&P 500 записа спад за трета поредна сесия тази седмица и най-лошия си ден от април насамLast edited by petrg5s; 04.08.2023, 07:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКак е ябълката, стана ли киселяк?
Кавръков, как се движи годишната доходност втория месец?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКак е ябълката, стана ли киселяк?
Кавръков, как се движи годишната доходност втория месец?
Коментар
-
Доходността от 10 годишните мине ли над 4.40% нищо добро не ни чака,а бичетата ще бъдат клани като прасета
https://invst.ly/10xdrw
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеИначе нещо малко за размисъл - за последните 100 години средния бул маркет в СП прави малко над 100%. Ако приемем че сме започнали бул маркет и гоним средната цена и като стойност и времево - имаме около 1000 дни и стойност малко под 7600..И в СП е толкова бос колкото и в златото.А цитираното е може би най-глупавото мнение изобщо писано в тази тема,след фиаското на шестака когато фалира шортвайки УК100.
При 5%+ лихви и дълбока инверсия и то от 1г +,да говориш за някакво 60-70% поскъпване на СП меко казано говори за пълна аматъорщина и тотална,ама тотална некомпетентност
7600? ти добре ли си изобщо?
Все мислех,че трудно ще ме изненадат рибките,но съм ги подценявал
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеИмах определени съмнения, но щом Пепи го казва това, значи ще продължим нагоре и тази седмица.
Човека винаги е от грешната страна !!
Така беше октомври,така е и сега.
С шестака клоуна са един дол дренки.Слаби демо играчи без грам усет за пазара.Last edited by petrg5s; 03.08.2023, 11:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеБичетата да се подготвят за операция "Заколение"
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеМного е пренавита пружината на СП500 на седмична база.Колкото повече забавят и колкото по-късно коригира ,толкова по-грозна и брутална ще е корекцията
Макс Пейн нагоре е 4670.Не мисля ,че може да качи по-нагоре преди голяма корекция
"Проракувам" , че ще излезе някаква лоша новина,с която ще бъде обяснен бъдещия спад
А и новината излезе,абе всичко си е без изненади
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Путовете са за септември, колците са януари.
Коментар
Коментар