If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
5 къси дакса и 4 абдала , насковците съм ги наройл кат прасенца , търся им на тиа близки цели доле. инак докато не вида наско на 2930 нищо дългосрочно не завтарям
ох руки направо разбиваш ами какви къси се привиждаха на еврото на 1,3999999999 ама стана
е тя картинката си беше за лонги в индексите на дейли. а ойрото го проспах. видях го @ 3950 и не даде чист сигнал цели 90 пипа, освен един съмнителен на 1 мин. а после ме хвана шубето. виж в петъка даде чист сигнал за шорти @ 1,3835, та дръпнах 70 пипона. не се оплаквам де 25% от 250 пипа движение не е лошо ич.
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Много умрял пазар, едвам едвам помръдва като пълзи нагоре.
Надуват балона като за последно пред летният спад.
Може би началото на Юни почва спада (че ако не и и по рано).
Мани мани, ачи и утре Вторник - ако се спази на снейкито традицията - сигура ке брейкнем над 1900.
Абе работата е май май гърч за къси архита
Щом и рашката ми даже вече е над 10% на зеленко...
Чудя се дали да не си добавя малко маляки...ачи са на 7% под мойта
утре го искам тва на 1904 ако може, че да си взема от моите специялните опциони за на доле и да продам сегашните и съм избил загубите че и на + ако е рекъл Господ ....
ама да видиме, че то тука сека заповед е предпоследна ...
Некой да има телефона на баба ви да и званна да усили печатницата за няколко часа ...
абе редко що не вика ръст . хилядолетни епохални върхове
Мани мани, ачи и утре Вторник - ако се спази на снейкито традицията - сигура ке брейкнем над 1900.
Абе работата е май май гърч за къси архита
Щом и рашката ми даже вече е над 10% на зеленко...
Чудя се дали да не си добавя малко маляки...ачи са на 7% под мойта
Коментар