If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mи вече е 3.9$ бушел, под 3 (в най лошия случай ) не ми се вярва да падне. А е била и 8$ последните години.
25% риск срещу 100% потенциал, мисля сделката е добра.
При житото долу горе е същото положението.
При всички случаи ги намирам за много по добър хедж в сравнение със златото.
Оттук нататък стискаме палци и правим вуду магии Зевс да разкаже играта на янките метеоролози
Може, но може и да не стане. Цената е добра, шест месеца, до година и ще продам този екстра пакет поне 50% нагоре.
Каква ти е средната - ако не е тайна ?
Аз залагам , че спада ще продължи до към 20.07 ...
Направи ми впечатление, че при предишните резки спадове екшъна е продължавал около 2 седмици
Така, че може да се кача на влака другата седмица .
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Да бяха само метеоролозите, играта щеше да е 50:50.
1.Обаче гледам са планирали да сеят догодина още повече акъри.
2. Нафтата им може догодина да е по-евтина (поне теб съм те виждал да я шортиш наскоро)
3. И на всичко отгоре, ако цената им падне под кост, вместо да си фалират като нормални ора, ще ревнат, че субсидиите им са малко и така години..
...много рисково за мен....златарите поне, като паднат под кост, някои ще си фалират без мрънкане и пазара ще си се върне обратно
Царевичака и памука са основен износ на щатите.. И двете се хипер субсидирани. Като цяло аграрите са добра дългосрочна инвестиция.. За шорт търм вече тайминг-а е много по-важен за да не омекнеш при някой скуйззззз
За нафтата трудно ще стане по евтина - Русия на 82$ за барел беше на нула. И това данни от декември 2012. Сега сигурно се е качило още повече.. Скоро и газта ще изпраска като им секнат кпаденчетата
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Mи вече е 3.9$ бушел, под 3 (в най лошия случай ) не ми се вярва да падне. А е била и 8$ последните години.
Оттук нататък стискаме палци и правим вуду магии Зевс да разкаже играта на янките метеоролози
Да бяха само метеоролозите, играта щеше да е 50:50.
1.Обаче гледам са планирали да сеят догодина още повече акъри.
2. Нафтата им може догодина да е по-евтина (поне теб съм те виждал да я шортиш наскоро)
3. И на всичко отгоре, ако цената им падне под кост, вместо да си фалират като нормални ора, ще ревнат, че субсидиите им са малко и така години..
...много рисково за мен....златарите поне, като паднат под кост, някои ще си фалират без мрънкане и пазара ще си се върне обратно
Коментар