Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДнеска моем ли му ударим нов хай на спайчо...колко му е
Айде бе, де изчезнаха късаците на жилетката, нъл щеше 50$ да става ?
Давайте, късете, баба Ленчи с вас....
-Дядо ти що, когато технологиите са били сладоледа, а ти що си ни инвестирал парите в царевица?
П.п Що другите теми ги модерират готини модераторки, а тук тоя е егати гадния
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеOoo, мамун бей, скоро си се не вясвал тук, много се вторачи в бфб напоследък
Споко за спама, не се тревожи, модито не спи, трие наред.
Жилетка - GILD.
Инак, толкова години бях далеч от БФБ, сега какво ме прихвана
Не че се оплаквам де, макар че имам едни табацииии, мамата си е е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеА кой е спайчо, баба Ленчи??? И какви са тези жилетки? Пиши по темата момче!!!! Стига си спамил.
Споко за спама, не се тревожи, модито не спи, трие наред.
Жилетка - GILD.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДнеска моем ли му ударим нов хай на спайчо...колко му е
Айде бе, де изчезнаха късаците на жилетката, нъл щеше 50$ да става ?
Давайте, късете, баба Ленчи с вас....
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеГолямо бърсане днеска ...
къв мазохист требе да си от месеци да шортиш възходящ тренд? и кат коригира здравословно 200 поинта да оревеш орталъкаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАло модератора - пиши си сам тогава
И трият.
А оттатък в Украйната дето платените писачи ( и неплатените дураци) от двата лагера се попържат като каруцари - не пипат. Как ще пипнат - нали си им плащат ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеОк, по принцип съм съгласен, че къси тряба да пускаме по убеждение, а дълги, за да компенсираме загубите.
докато не качат лихвите над 2-3% ще си катерят нагоре и това е, въпросът е с колкото верно друг начин да се погасят тия заеми освен да ги изяде инфлацията няма
Коментар
Коментар