IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    Колеги PBR май ше лети, ей го пише го в Скандално Жълто

China Becomes Global Lender Of Last Resort With Bailout Of World's Most Indebted Oil Company
    http://www.zerohedge.com/news/2015-0...ed-oil-company
    http://www.thestreet.com/story/13100...o&cm_ven=YAHOO

Тези нови правила не ми звучат добре за PBR, макар че не са мандатори, демек, ако щат ги спазват.Някой се е излъгал, че ще се осветлят нещата.

The recommendations come amid an ongoing and widening corruption scandal at Petrobras, which has been dealing with allegations of bribery and money laundering.

Brazil has 30 publicly traded companies operated by the government, eight of which are in the benchmark Ibovespa stocks index. Leonardo Pereira, head of Brazil's regulator, and Edemir Pinto, president of stock market operator BM&F Bovespa, said in a presentation Thursday at the stock market in Sao Paolo that the proposals for these state-run companies include greater transparency and stricter internal controls.

The rules would not be mandatory and are focused on state companies both public and private. These companies make up 25% of average daily trading volume, according to the Wall Street Journal.

Petrobras announced Wednesday it had signed a $3.5 billion financing agreement with the China Development Bank.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Чи то си лети почти 2 седмици вече бе...ако не си забелязал
      ми не не ги гледам акциите, погледна чат пат у вестник шок кво пише и те така ти на колко си вътре

Коментар

Колеги PBR май ше лети, ей го пише го в Скандално Жълто

China Becomes Global Lender Of Last Resort With Bailout Of World's Most Indebted Oil Company
        Чи то си лети почти 2 седмици вече бе...ако не си забелязал

Коментар

• Колеги PBR май ше лети, ей го пише го в Скандално Жълто

Коментар

Ooo, Мишо техничарчето, нали я чакаше на 30$ и ме заклеваше преди година че там ке иде, много си дигнал таргетите нещо...
            Хайде де, не чакай, открий къса на гилда и чакам да го обявиш публично тук...
            "Gilead Sciences to be Added to S&P 500 Index" аа ей го ше го слагат тука, таман точно кат е на 2 и кусур после кат послезне на 1500 пестин и Жилетот треа да следва индекса майка

Хм ае Кастро тва тея такова ли нешо прааат, аз викам светия граал намерили, а те грипове там и ги пускат чат пат от лабораториите да се разходат напред назад

http://www.gilead.com/medicines/request-information
            Lexiscan - Lexiscan (regadenoson) injection is a prescription drug given through an IV line that increases blood flow through the arteries of the heart during a cardiac nuclear stress test. Lexiscan is given to patients when they are unable to exercise adequately for a stress test.

Та то тва и с аспирина стаа ве за кво са ми GILD и тва

TAMIFLU - а па тва е ебаси тъпотията пиеш само домашна, и жулиш чесън и си готов ....
            Last edited by michaelis; 02.04.2015, 09:23.

Коментар

Ooo, Мишо техничарчето, нали я чакаше на 30$ и ме заклеваше преди година че там ке иде, много си дигнал таргетите нещо...
              а да бе точно къси на акции ше влизам такива побъркани като вас да ме изгърбят там Ше слезне на 30, кога не мога да ти кажа, но има дупка там, а всички дупки рано или късно се запълват - гаранте
              Са малко до 70тка може и Май после пак малко фандък ше ви пуснат и след туй ше ви изтрещят, тва нема да хои на 1000, Путлер така е наредил .LOL
              Тва Жилетката не го знам в кой индекс е, ама в който и да е, нешо всичките са мнооо балонясали, то бива бива манипулация ама то си еба пипера, та кат слезнат индексите тва нема да остане безучастно и то
              Сега съм шорт на Съсела, че ше стои там под 1300 други шортове неам, ааа и доларот и него продаам ....
              Last edited by michaelis; 02.04.2015, 11:39.

Коментар

пропускаш, пусни си го на месечна и го виж къде е от EMA 50 пеесе и ше видиш драмата остайте я тая тъпня поне докато слезе до 70/80 .... Графиката в момента на 4H мноо ми мяза на петрола квот беше support support и изведнъж водопад ........

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Понеже ти и равновесния ги следите отблизо, а и аз мисля да започна да купувам GILD - защо продължава да пада?
                  Не мина ли драмата от комбинацията на Harvoni/Sovaldi с Amiodarone? Amiodarone на Sanofi е леко остаряло лекарство и поне в САЩ има доста добри алтернативи, с които няма проблем? То целия сектор коригира, но да не пропускам нещо около GILD?
                  пропускаш, пусни си го на месечна и го виж къде е от EMA 50 пеесе и ше видиш драмата остайте я тая тъпня поне докато слезе до 70/80 .... Графиката в момента на 4H мноо ми мяза на петрола квот беше support support и изведнъж водопад ........

Коментар

Mай шортскуиза при ентата почна.
                    И може бая дни да продължи ачи доста са късите маймуняци на клона....
                    не ми изглежда още така. Обема е нисък. като мине 40 ще стане лудница, тези камикадзета са шортили акции дето може изобщо да няма от къде да си ги върнат. http://shortsqueeze.com/?symbol=enta...Short+Quote%99

Тя едната ми консипартивна теория за този доста странен спад е точно тази. Пускат къси като не подкрепят цената, че после да им напомпят цената шортилите. вече късите са повече от всички акции държани от инстутуционални и мажоритари. http://finance.yahoo.com/q/mh?s=ENTA+Major+Holders

Не знам колко луд трябва да е човек че да шорти такава малка компания, без шансове за фалит. Аз веднъж имах глупостта да шортя една само с 2 милиарда капитализация и волатилността направо ми прецака нервите. Излязох на прилична печалба, ама от тогава съм решил че нищо под 10 милиарда не си заслужава тези нерви.

Коментар

• Mай шортскуиза при ентата почна.
                      И може бая дни да продължи ачи доста са късите маймуняци на клона....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        В общи линии никой си няма на идея защо не расте. Тя реално не пада а си стои в рейндж. Личното ми мнение е че повечето хора влизат в биотехнологии през ETF за биотехнологии. Което всъщност е разумна стратегия. Обаче когато се минава основно през ETF се получва една доста странна корелация между отделните компоненти. Като няма специфични новини се движат в синхрон. Без значение да ли се търгуват на ПЕ 100 или на ПЕ 13. И само когато излезе нещо специфично се пулочува прилично движение.
                        Благодарско за разяснението

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          И двете са зависими от червени правителства - първите от Бразилското а вторите от Китайското ....трудно може да се правят прогнози
                          Aла смятам че определено Валето си е по читавото от двете.
                          Пък и в тройката лидери в сектора си, при това лоу кост.
                          Което не може да се каже за Браса...

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                            Понеже ти и равновесния ги следите отблизо, а и аз мисля да започна да купувам GILD - защо продължава да пада?
                            Не мина ли драмата от комбинацията на Harvoni/Sovaldi с Amiodarone? Amiodarone на Sanofi е леко остаряло лекарство и поне в САЩ има доста добри алтернативи, с които няма проблем? То целия сектор коригира, но да не пропускам нещо около GILD?
                            В общи линии никой си няма на идея защо не расте. Тя реално не пада а си стои в рейндж. Личното ми мнение е че повечето хора влизат в биотехнологии през ETF за биотехнологии. Което всъщност е разумна стратегия. Обаче когато се минава основно през ETF се получва една доста странна корелация между отделните компоненти. Като няма специфични новини се движат в синхрон. Без значение да ли се търгуват на ПЕ 100 или на ПЕ 13. И само когато излезе нещо специфично се пулочува прилично движение.

Коментар

Не пропуснах гилд на 96$, и на 95-94 ако даде - няма.
                              А и малко ябълки сложих, да има ...за DGI - то..

Изкушавам се да направя един арбитраж PBR / VALE , ала чакам да стане 15% разликата..то почти там де....

Коментар

Не пропуснах гилд на 96$, и на 95-94 ако даде - няма.
                                А и малко ябълки сложих, да има ...за DGI - то..

Изкушавам се да направя един арбитраж PBR / VALE , ала чакам да стане 15% разликата..то почти там де....
                                И двете са зависими от червени правителства - първите от Бразилското а вторите от Китайското ....трудно може да се правят прогнози
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X