DVN-етата са без пари
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Поне стана въпрос за спекулации с крипто.
IMGNAI
Койна е нов с малка пазарна капитализации и проби върхът от зимата . Възможно е да направи стотици пъти възвращамост докато тече бул ръна.
Покупка само през uniswap с metamask. Вероятно ще бъде качен на централизирани борси ,но по - скоро тогава ще е за продажба.Last edited by Майстора233; 01.11.2023, 13:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Бягайте далече от тези шитни !
Инвестирайте в реални бизнеси и компании !
Изключителна рядкост е единия да уцели нещо (при стотици прогнози), а двамата едновременно - невъзможно
- 7 Харесвания
Коментар
-
X отиде на многогодишен връх. Още съм изключително бичи настроен за всякакво желязо в дългосрочен план (някой дали помни първото име на ЕС), но мисля, че тактически няма да е зле да разтоварвам. Продавам ноемврийски колци на 35,5. Тука за година съм 140% нагоре и все някак ще преживея някой друг пропуснат гущер.
VALE държа като Гюро Михайлов. Там под 50 няма да пипам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Ето ти и реален бизнес: купих INO (Inovio) на $0.37 от дънцето. Ще обявяват печалби на 9-ти ноември, но те са без значение. Важното е, че се очаква да вземат разрешение от FDA за първия си комерсиален продукт по съкратената процедура, тъй като в момента няма никакво лекарство за белодробно заболяване, което се причинява от вирус. Ще минат месеци, но съм сигурен че ще го вземат. И тогава цената отива към $10. Досега само горяха кеш за изследвания и нямат одобрен продукт. По същата процедура Moderna взеха разрешение за ковид-ваксината по спешност, без да се минава през всички етапи на изследвания.
От друга страна имаш нарисувани ситуации, където да загубиш е почти фантастичен сценарий. Transocean се търгува под счетоводна стойност, в момент когато имаме яко търчане към офшорен добив. Тука може се набие 30-40% без да се паникьосва човек.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнениеЕто ти и реален бизнес: купих INO (Inovio) на $0.37 от дънцето. Ще обявяват печалби на 9-ти ноември, но те са без значение. Важното е, че се очаква да вземат разрешение от FDA за първия си комерсиален продукт по съкратената процедура, тъй като в момента няма никакво лекарство за белодробно заболяване, което се причинява от вирус. Ще минат месеци, но съм сигурен че ще го вземат. И тогава цената отива към $10. Досега само горяха кеш за изследвания и нямат одобрен продукт. По същата процедура Moderna взеха разрешение за ковид-ваксината по спешност, без да се минава през всички етапи на изследвания.
Може и да качи някога,но без никакви проблеми може и да падне ОЩЕ 99% от тук.Това не се разбира от хората.Чиста рулетка.
Падащи ножове не се ловят,тук има двама ги сърбят гъзовете от подобни процедури миналата година,те ще ти кажат
Иначе за койните най-добре е чрез криптоборса,но те момчета са новобранци все още.Last edited by petrg5s; 31.10.2023, 05:36.
- 1 like
Коментар
-
По-добре си купи още от Наполеоните, златото има още доста потенциал да го надуят. За реалния бизнес, тежките времена тепърва ще почват (от догодина).
- 1 like
Коментар
-
Инвестирайте в реални бизнеси и компании !Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Четох разни "разбирачи" препоръчват експозиция през BITO (ProShares Bitcoin Strategy ETF), който е базиран на фючърсите, стига да дава брокера да го купиш. Довечера ще пробвам през Tastytrade да видя дали ще ми даде да го купувам. Също (уж) било далавера през GBTC (Grayscale Bitcoin Trust), щото Grayscale били подали документи за трансформация на техния продукт да стане върху спота на битконя (същото като BlackROCK), така че очакват ефект като с ливъридж, веднъж да скокне с битконя като одобрят ETF-а на BlackRock (които са на-напред с документите) и после още да скочи като им одобрят и техния ETF. Не знам до колко може да се вярва на такива твърдения, пишман-разбирачи колкото щеш.
Иначе аз лично съм се нагрухтял с ливъридж на Deribit и съм там заради ликвидните опции. На никой нищо не препоръчвам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Не обичам криптоборсите, най-малкото заради менажирането на още един акаунт. MSTR дават сравнително пряка експозиция към битконя. Харесвам копачите CLSK и RIOT. Всички обаче са нисколиквидни в сравнение с COIN. Удариха ми стопа, но по-важното е капиталът да е цял.
Мисля, че си прав за нивото 42-44К, по-нагоре ако се качи някой ще изгори. А и биткойн не расте само заради ETF, малко от малко го броят за сейф хевън, поне някои играчи
Иначе аз лично съм се нагрухтял с ливъридж на Deribit и съм там заради ликвидните опции. На никой нищо не препоръчвам!
EDIT: През Tastytrade става, купих пробно 100 хартийки BITO на $17.70 с нула комисионна. Тоя акаунт ми е да си шляпам опционни стратегийки, ама нека си отлежават, не ме бъркат.Last edited by Д.Петков; 30.10.2023, 16:28.
- 1 like
Коментар
-
Нещо не го отиграваш добре, тия Coinbase се дърлят от месеци със SEC и никога не се знае каква подсечка могат да изядат. Трябва ти пряка екпозиция към битконя. Всички чакат новината за одобрението на ETF-a на BlackRock върху спота и тогава цената литва до $42К по мои бакалски сметки. На практика не виждам кой трейдър ще остане къс при такава новина. Това вече не е като фючърсите на CME, които са просто залози на къде ще тръгне цената на биткойна с кеш сетълмент - никаква реална доставка на койни няма. Тука ще има пряко наливане на кеш в самия актив и няма как да не литне. Прогнозите са че до три месеца ще вземат разрешение за ETF-a, от преди 4 месеца са подали документите и BlackRock са най-напред в сравнение с другите подали документи за същото. А който е пръв, неговият ETF си става най-силен и ликвиден, примери много. Както четох скоро в една статия, Black Rock няма да дадат на никой да им изяде обяда.
Не е препоръка! Не съм казвал да се залага панелката и с кредита да се купуват биткойни!
Сори че не е по темата, ама то при акциите още дълго само отвеси ще гледаме.
Мисля, че си прав за нивото 42-44К, по-нагоре ако се качи някой ще изгори. А и биткойн не расте само заради ETF, малко от малко го броят за сейф хевън, поне някои играчи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеДнес интересен reversal. Може да е дъно, може да не е, но съм длъжен да пробвам. 5% в COIN, който вече много седмици се тътри по корем и изглежда са се напродавали
Не е препоръка! Не съм казвал да се залага панелката и с кредита да се купуват биткойни!
Сори че не е по темата, ама то при акциите още дълго само отвеси ще гледаме.Last edited by Д.Петков; 29.10.2023, 11:18.
- 1 like
Коментар
Коментар