IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
    под 206 - 207 SPY нещата ще станат прилично страшни.
    а това как го определи . с фундамент ли

Коментар

• и аз почвам да купувам . скоро обръщаме

Коментар

• под 207 SPY

под 206 - 207 SPY нещата ще станат прилично страшни.

Вече излязах на зелено в шортовете от мессец и нещо/
        Last edited by Iv_max; 08.06.2015, 20:52.

Коментар

• Това има причина.

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Ти кога си чувал по СНБС или блумбърг да обсъждат 3M, най-много да я споменат покрай отчетите и. В същото време може да ни занимават през седмица или доре през ден с тесла, нетфликс, епъл, фейсбук
          В специализираните издания и публикации 3М присъства винаги като маркетмейкър за икономиката. СНБС е за публиката която иска екшън...в 3 М няма екшън там има стойност.

Освен това Епъл се говори за него защото това е крайъгален камък на икономиката...това е доста често индикатор за търговия по добър от индексите да не говорим с размера си как влияе пряко на индексите.
          Тесла, ФБ, Нетфликс, Линкелийд, туитър и т.н това са моментни компании с адски големи очаквания които се играят много и всяка новина около тях води до големи движения ...това е интересно...създава доста работа на журналистите , публиката се радва а в крайна сметка работата им е да радват публиката.

Коментар

• Чу ли че я имам?

Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
            И тука ми е голям хикс, какво хубаво намираш в компания на р/е над 20 и с дълг
            по-голям от собственият си капитал. А твърдиш, че си инвеститор в стойност?
            Чу ли че я имам компанията? Но много искам да я имам когато му дойде времето.

3 М е невероятна компания с огромно дългосрочно предимство пред конкуренцията...но е много скъпа...и не случайно. Имал съм я навремето на няколко пъти...сега не. Ако пазара падне...и цената и падне това е едно от нещата които ще си купя веднага с дългосорчен хоризонт.

Да си инвеститор в стойност в днешни времена означава да откриеш качествени компании които имат много огромен потенциал за растеж и когато пазара го обхване паника и всички разпродават всичко ти да купиш това което има стойност и има огромен потенциал да се развие и нарастне...и в същото време почти клонящи към нулата възможности да фалира например.
            Стойност вече не означава ликвидационна стойност...означава доказан потенциал и стабилен бизнес.

Нека падне при паника без да има фундаментална причина в самата компания за това да кажем на цени около 100 $ и тогава няма индекс който ще ти даде по голяма печалба от тази компания в рамките на 2-5 години. Това е инвестиране в стойност.
            Last edited by Iv_max; 08.06.2015, 20:39.

Коментар

• Чудесно

Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
              Прав си Това е основната причина аз никога през живота си да не съм ползвал каквото и да е финансиране и да избягвам компании с големи задължения. Не мога да знам кога ще стане нещо си, и се задоволявам само с факта че някога ще стане. Не само че не ползвам кредити ами и винаги имам кеш за да усреднявам, но дори да нямах все се случва някоя от позициите ми да си изпълни таргета и да освободя кеша Засега стратегията добре ми се отплаща и ме предпазва от загуби, но за мен най-важното е че спя спокойно, забавлявам се с други неща и мога да си позволя да не поглеждам пазара с месеци. Няма какво токова да стане с тая компания със закъсалият хотел. Най-много да и падне още цената и да си купя още дял от нея. А на тая с растежа могат да и се случат много неща. Най-малкото менижмънта и да избяга при моята компания, в него хотел да се случи убийство или например да натровят хората с храната и т.н
              Ив, няма да се сърдиш че не съм на твоето мнение за епъл Но все пак аз не само че съм продавал компютри, ами вече 20 години се занимавам с това. Това е едно от нещата от които много разбирам, не само като клиент.

Защо не си купиш един епъл за проба? )

Коментар

• Отдавна наблюдавам GoldCorp мисля, че в момента е на добра цена и купих.

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                  Oppenheimer Holdings i bnccorp for us
                  да, Банккорп ми влиза в полезрението и на мен, макар да нямам още акции там.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Не се занимавам с немски банки, там има нещо много, много сбъркано.
                    Oppenheimer Holdings i bnccorp for us

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                      Check aareal bank. DB e razispija
                      Не се занимавам с немски банки, там има нещо много, много сбъркано.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        То не е емоция, тези дето ги изгониха си нямаха идея какво правят честно казано. Новите може и те да си нямат идея ама това още не е сигурно
                        Check aareal bank. DB e razispija

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          А един шорт на емоцията в Дойчебанк?
                          То не е емоция, тези дето ги изгониха си нямаха идея какво правят честно казано. Новите може и те да си нямат идея ама това още не е сигурно

Коментар

• VIX-a обади, закъснях.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              TUR
                              TUR е ясен. Реших, че ще откриваш сметка в Турция

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                През къде?
                                TUR

Коментар

Working...
                                X