If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По картите, BHP си е за влизане с плитък стоп. RIO мое се поизчака да падне още
Личното ми мнение е че това са позиции които си заслужава да се държат дългосрочно. За спекула със сигурност има доста по-подходящи. А в момента ако тръгнат нагоре ще е скок на умрялата котка
като некои стоаст до iron ore trader, мнго бих внимавал
Е то това възможно влизане в сектора ще е след години най-вероятно. Този пазар ще се изчиства много дълго време. Просто ги следя ако все пак нещата яко се сгъбасят много бързо да мога да си придвижа напред влизането
По скоро ти реагираш на нещо което го няма Продажбите на Даймлер в Китай ама изобщо не са 70%, по-скоро са под 20% - горе долу с едно ниво спрямо тези към САЩ и малко по-високи от тези в самата Германия. А ЕС си остава като цяло основния им пазар. В същото време продажбите им в Китай имат един от най-сериозните растежи спрямо миналата година. Но както казах въпреки това остават относително ниски - бройките продадени мерцедеси в 1,3 милиарден китай надвишават само с 30% бройките продадени в 80 милионна Германия. Ако искаше да шортиш китайска експозиция по-добре да го правиш точно през фолксваген или рено или дори през БМВ, Даймлер е реално най-слабо зависимия спрямо китай производител. Но дори и тогава да се шорти нещо с ПЕ под 10 което при това расте прекрасно ми се струва доста див залог.
P.S. Пежо, не Рено. Донгфенг имаха дял в Пежо
Даимлер, БВМ и Ауди имат 70% премиум сегмент в Китаи. Ина4е тарса да сам short SXAP, там са и останалите.
И аз като Равния мисля че е малко ранко. Поне да дочакаме първия рейт хайк.
80% е в цената мисля, ала все още има едно 20% поне нанадолнище.
Вале ( там пълня и опции от 6$ надоле), GDXJ, NSU, отскоро и RIO и DDC.
5% в момента от пф и с близо такъв % дивидент.
Хеджирани със съответни ресурсни къси и $.
Търгувам ги суингово( 2 от тях 3 пъти съм ги превъртял за последната година), всяко рали се продава и после пак на чакалото доле...
Обърнат ли веднъж тренда- таргетите не са в % , а в пъти.
Аз ще почакам на Рио и BHP печалбите ми да вземат да клонят към нула и тогава мисля да почна да влизам в този сектор
И аз като Равния мисля че е малко ранко. Поне да дочакаме първия рейт хайк.
80% е в цената мисля, ала все още има едно 20% поне нанадолнище.
Вале ( там пълня и опции от 6$ надоле), GDXJ, NSU, отскоро и RIO и DDC.
5% в момента от пф и с близо такъв % дивидент.
Хеджирани със съответни ресурсни къси и $.
Търгувам ги суингово( 2 от тях 3 пъти съм ги превъртял за последната година), всяко рали се продава и после пак на чакалото доле...
Обърнат ли веднъж тренда- таргетите не са в % , а в пъти.
Ние се намираме насред криза. Криза на суровините. И както след технологичния балон след 2000 година и финансова през 2008 фалираха един куп представители на ударения отрасъл, така и сега аз си чакам слабите да фалират. Парадокса ман, е че на нас суровинните компании ни се струват безумно евтини, а те е възможно да продължат да падат, а дори след като цените на суровините се стабилизират - минния сектор вероятно ще расте много по-бавно от останалите, които са били засегнати косвено.
Еле, ако пазарът сега падне, а той би паднал главно заради страховете идващи от този сектор, след това при неговото възстановяване - много вероятно технологичния, банковия, биотехнологиите и т.н. да растат по-бързо от минния (в края на краищата кризата си е негова)
Са
Защо купувам Микрон (копае памет), Вале и Голдкорп не мога да ти кажа.
Щото го правя с другата ръка.
Пак як ърнингс бийт...и пак безумно евтино с форърд ре по близо до 9..
Като гледам афтърмаркета поне едно 15-20% ще направя от опшъните за 2 дена..
Не че ще ги продам преди поне 30-35% да ми дадат.
Можех да взема повече опции, ала се надявах да допълвам и по ниско даже....като помня как я сваляха идиотите миналата година хартията след луди резултати...
1.5B FCF на месец, правят повече пари от всички нисе балоняци от рода на тесли,амазони, фликси и прочие дирижабли за целия им борсов живот.
Велики са, без аналог.
ако продължават по този начин може и да се успокои пазара че няма да има скоро плато на продажбите на лекарства за хеп С и да почне да се търгува на ПЕ 17, 20, че защо не и 25. Което прави цена между 170 и 250 за следващата една година.
По скоро ти реагираш на нещо което го няма Продажбите на Даймлер в Китай ама изобщо не са 70%, по-скоро са под 20% - горе долу с едно ниво спрямо тези към САЩ и малко по-високи от тези в самата Германия. А ЕС си остава като цяло основния им пазар. В същото време продажбите им в Китай имат един от най-сериозните растежи спрямо миналата година. Но както казах въпреки това остават относително ниски - бройките продадени мерцедеси в 1,3 милиарден китай надвишават само с 30% бройките продадени в 80 милионна Германия. Ако искаше да шортиш китайска експозиция по-добре да го правиш точно през фолксваген или рено или дори през БМВ, Даймлер е реално най-слабо зависимия спрямо китай производител. Но дори и тогава да се шорти нещо с ПЕ под 10 което при това расте прекрасно ми се струва доста див залог.
Пак як ърнингс бийт...и пак безумно евтино с форърд ре по близо до 9..
Като гледам афтърмаркета поне едно 15-20% ще направя от опшъните за 2 дена..
Не че ще ги продам преди поне 30-35% да ми дадат.
Можех да взема повече опции, ала се надявах да допълвам и по ниско даже....като помня как я сваляха идиотите миналата година хартията след луди резултати...
1.5B FCF на месец, правят повече пари от всички нисе балоняци от рода на тесли,амазони, фликси и прочие дирижабли за целия им борсов живот.
Коментар