Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
С кой от всички?
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИграете си с огъня.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНа тази програма и дават насоки едни хора зад нея. Ако уцелиш насоките ще печелиш повече и ще губиш по малко.
Коментар
-
На тази програма
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеняма едри дребни бе човек .има алгоритъм . хазартна игра програмка правят я АЙТИТАТА . ако нацелиш движението на програмката или както му викаме ние графика -ПИЧЕЛИШ , ако не на пазара красно село продаваш картофи
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеYTD продажбите са на около +10%, кое ги влача надолу, освен DAX-a ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеin
average 81
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеДаймлера пазарувате ли го или чакате развръзката с грЪците?
in
average 81
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениехваща ме страх за този дакс . хамериканските мошета и японците дори още не са пуснали сополите .
Коментар
-
Фудаменталистите
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениетогава не говорим за фундамент . тогава ти търтуваш по технически анализ . а вие фундаменталистите го плюете като дявол тамяна и викате таквози нещо няма . ако търгуваш с фундамент ще почнеш да изчисляваш някакви справедливи стойности за някоя акция по някакви , там как му викахте Р/Е измишльотини - примерно купил си на 100 и чакаш 150 - и тогава щяхме да бъдем квит . а вие продължавате да ми говорите за фундамент и да ми пазарите на някакви сложни дроби . айде да си имаме уважението
И обратното е вярно...ако си технически анализатор не можеш да нямаш пред вид и да не взимаш под внимание фундаменталните причини за движенията на пазара...новините и т.н. А кртакосорочните движения при определени ситуации на пазара техническите анализатори ги отиграват и печелят.
Разликата е хоризонта. Фуданменталния анализ очаква печалба главно в по дългосрочен хоризонт докато техническия в много краткосрочен.
Коментар
Коментар