Първоначално изпратено от niki5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеthis end of July bet which is long-term (Mr. Ravnovesie)
i do not read this site very often but this is fair point
http://www.zerohedge.com/news/2015-0...e-bonds-lehman
so draw a conclusion
HY пада защото пада петрола. А по една случайност едни от основните емитенти не тези облигации са малки петролни компании пръкнали се около шистовия петрол.
Иначе аз този срив при облигациите го чакам от доста време - ама пусти балони винаги могат да продължават и да продължават да се надуват много по-дълго от очакваното
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеthis end of July bet which is long-term (Mr. Ravnovesie)
so draw a conclusionнищо те ше им го върнат с още повече devaluation
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеShort CDX HY кои раzбрал, раzбрал
so draw a conclusion
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеОК, мен не ме е срам да питам.
с 5 контракта януари 16 33 кол опции върху DB /АДР/ в щатско например аз имам правото да закупя 500 акции на цена 33 до експирейшъна. Имам опция да упражня правото си, като естествено никога няма да го направя, тъй като винаги мога да продам опциите.
Кво трябва да си купя у Немско за да имам същия резултат. Да речем нещо със страйк 30 евро в DBK пак за януари.
and other products
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение500 warrants is not equal 500 options
с 5 контракта януари 16 33 кол опции върху DB /АДР/ в щатско например аз имам правото да закупя 500 акции на цена 33 до експирейшъна. Имам опция да упражня правото си, като естествено никога няма да го направя, тъй като винаги мога да продам опциите.
Кво трябва да си купя у Немско за да имам същия резултат. Да речем нещо със страйк 30 евро в DBK пак за януари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениее как да не са банка бе ники, нали го видях имат си Girokonto и всичките му екстри, а тоя lynx аз позлвам директно IB то май като гледам няма по-големи и тънки от тях .....
IB > Lynx
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКак ще е нищо? 500 даймлера 40 еврака. За това нещо в Щатско се плаща 2,5 кинта
500 warrants is not equal 500 options
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеama si e broker, ne e banka.
check also lynx, the german subsidiary of Interactive.
shall be available in Österreich
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеЕ, та 0.1% е нищо
Но ако се плаща само 4,95 € на сделка това също е много малко 4.95/10000 € = 0.0495%
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение5 evro, no increase a bit. 400 move 4 evro na 1%
Съжалявам, наистина не разбирам. Мен ако питаш не бих се бутал изобщо на немски акции.
Случаят е следния. Приятел търгува през Саксо акции, не му дават обаче никаква възможност за защита. Само покупка акции и къси и дълги CFD. Платформата не дава възможност за опции /варанти/, което за мен е тъпо.
Комисионната за акции е 0,1%
Гледах и IB, тяхната е същата за покупка на акции. Наистина ме интересува има ли някъде възможност за търговия в Германия на акции с по-ниски комисионни от 0,1%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеОпитах се да зачета, ама то на германскиПотърсих цък за английски - не намерих.
4,95 флат и за сделки с акции ли е?
400 DAI колко струват в една посока?
Коментар
Коментар