If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не! Но много нарасна дълга на САЩ и за да не изпаднат в неплатежоспособност, ще приберат активи обратно в САЩ, а идват и избори за Президент... Което също е много интересен момент.
С други думи вярваш, че ФЕД ще тикат САЩ и света към депресия от идеологически мотиви?
Не! Но много нарасна дълга на САЩ и за да не изпаднат в неплатежоспособност, ще приберат активи обратно в САЩ, а идват и избори за Президент... Което също е много интересен момент.
П.П. А Светът е в депресия от 2008-а, но не се споменава много. На командно дишане е, но винаги трябва да се дръпне щепсела, рано или късно....
ФЕД вдигне ли лихвата, макар и символично, свърши се епохата на QE-тата.
С риск да прозвуча като един ники5, назидателно и поучително, но всички останали централни банки правят впоследствие това, което е направил ФЕД.
ФЕД определя правилата на играта.
С други думи вярваш, че ФЕД ще тикат САЩ и света към депресия от идеологически мотиви?
Няма драма според мен- вдигането на лихвите в тази среда ще е само символично, а китайската обезценка наи-много да засили КУ в Европа.
ФЕД вдигне ли лихвата, макар и символично, свърши се епохата на QE-тата.
С риск да прозвуча като един ники5, назидателно и поучително, но всички останали централни банки правят впоследствие това, което е направил ФЕД.
ФЕД определя правилата на играта.
Обезценката на юана последните 2-3 дни говори, че PBOC вече на 90% е сигурна, че ФЕД ще вдига лихвите. Или поне ще започне.
И какво имаме сега - 3-4 % обезценен юан и вдигане на лихви в САЩ. Убийствена комбинация за акциите в САЩ, а и в Германия. Може да отнеме още няколко дни за асимилиране на това от "анализаторите", докато информират инсайдерите.
Няма драма според мен- вдигането на лихвите в тази среда ще е само символично, а китайската обезценка наи-много да засили КУ в Европа.
ммм не знам тая статия кво тряя да значи за мене значи че тея където капиталовложенията им се базират на петродолар (без Сашш защото те са dollar issuer) предимно имат проблем .... САЩа имали най-много капиталовложения в долари ?!?! Е и кво от тва, то па оставаше и България да има най-много капиталовложения в долари .......
Това е пропорция. Валутата няма значение. Ако искаш го обърни в тугрици по курса, пак ще е същата картинката...
абе батки според вас възможно ли е да минем без корекция от 20% още 3-4 години
Обезценката на юана последните 2-3 дни говори, че PBOC вече на 90% е сигурна, че ФЕД ще вдига лихвите. Или поне ще започне.
И какво имаме сега - 3-4 % обезценен юан и вдигане на лихви в САЩ. Убийствена комбинация за акциите в САЩ, а и в Германия. Може да отнеме още няколко дни за асимилиране на това от "анализаторите", докато информират инсайдерите.
nekwi trading idea you want to share? if not , do not waste my time
Същото се отнася и за някои от твоите постове. Например предпоследния (цитираният от мен е последния).... А ще имаш доста време за губене занапред и то не от мен. Успех!
Коментар