IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    +1
    +1
    Но тук въпросът е, че това е ясно на всички.
    Включително и на въпросния амбициозен император.
    Путин е неимператор, но: велик лидер и патриот.

Вярвам догодина и Щатите ще си имат своят Путин - Доналдът.

Само ние не зная какво ще правим - начело с родоотстъпници като юнкер, дето - ако бяхме непречупени народи с достойнство и самоуважение, щяхме да ги свалим от власт и гилотинираме.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Всяка държава съсед на Русия, която допусне на свая територия военни бази на агресивния военен блок нато, трябва да е напълно наясно, че ще има последствия! Русия е в правото си да се защитава! Никаква цена на нефта не е в състояние да накара руснаците да продадат дори и грам от независимостта си! Най-малко пък на военолюбците от Фашингтон!
      Last edited by Forex Master; 25.08.2015, 11:24.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Догодина по това време нефа ще е отново над 100 долара. Империята на хаоса ще е рухнала. Техните гейропейски сателити също. Половината държави от ЕС ще са като Гърция.
        По скоро 20

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          за олиото няма начин. там има голяма гео политическа игра и целта е Русия да остане толкова на сухо, че да се разклати сериозно властта на Путин. Целта оправдава средствата...то затова и отпушиха Иран.

Не го разбирам петрола, но чисто като схема си мисля, че ще държат цената ниска поне година, че и две, за да тушират императорските амбиции на лилипутин
          +1
          +1
          Но тук въпросът е, че това е ясно на всички.
          Включително и на въпросния амбициозен император.
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Догодина по това време нефа ще е отново над 100 долара. Империята на хаоса ще е рухнала. Техните гейропейски сателити също. Половината държави от ЕС ще са като Гърция.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              за олиото няма начин. там има голяма гео политическа игра и целта е Русия да остане толкова на сухо, че да се разклати сериозно властта на Путин. Целта оправдава средствата...то затова и отпушиха Иран.

Не го разбирам петрола, но чисто като схема си мисля, че ще държат цената ниска поне година, че и две, за да тушират императорските амбиции на лилипутин
              Аз съм на същото мнение, но някой обясняваше, че щяло да върне скоро, много и рязко нагоре и дрила ми се струва добра идея, ако човек е на това мнение + даваха много сосен дивидент + машините и съоръженията са им значително по-нови отколкото на конкуренцията

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                Без препоръки, ама ако някой вярва в теории на конспирацията като например олиото да скокне от 40 на 70 за 1 седмица това ми се струва добра идея :

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Без препоръки, ама ако някой вярва в теории на конспирацията като например олиото да скокне от 40 на 70 за 1 седмица това ми се струва добра идея :

Коментар

Audit of the Federal Reserve Reveals $16 Trillion in Secret Bailouts

Коментар

Това е бе обоснована позиция за един много кратък период в човешката история от 1971 г. до 2008 г. С други думи "дългосрочното държане" на акции е печелившо само ако печатарската преса за шарени хартишки се грижи да има инфлация наказваща хората, които спестяват. Целта им е да принудят хората да извадят спестяванията си и да ги набутат във фондовия пазар за да захранват пирамидата. През 2008 г. пирамидата рухна и се видя, че моделът е изчерпан. Само вие още не сте го разбрали, за което ще платите с парите си. Дано това са вашите лични пари, а не тези на клиентите ви!
                      Туй сме го коментирали ного пъти - само дето никой не можа да измисли с какво да заменим хартийките.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Един ден да не погледна борсата... и то станало мазало...

Нова криза ли започва?!

Предишния път започна по плавно... ако това е първа стълбичка надолу... не ми се мисли нататък какво ще става.

Световната икономика реално не се е възстановила от последната криза... а вече се вижда нова на хоризонта.

Аз лично от тук нататък бих бил много внимателен, така се започна и миналия път... резки спадове през няколко месеца и после лъжливи подскоци нагоре. Такива резки спадове отдавна не е имало.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                          Това не е много сигурно. Смятам че ще има и по добър момент но при всички положения с еврото към момента не е добре да се заиграва освен ако нямаш кристална топка.
                          Но такъв момент ще дойде...но не сега.
                          Приятел, помня когато влезе в този форум с гръм и трясък за милиони, къщи, яхти и т.н. даде съвет, че AAPL под 130 гущера е супер далавера. Помниш ли?
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Това не е много сигурно.

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            +++
                            И наша милост от тая страна.

Тия дни се обръщат левчета в $.
                            Според мен сега е рядко удобен момент за това и купуване в $ на подценени добри компании и активи.
                            Това не е много сигурно. Смятам че ще има и по добър момент но при всички положения с еврото към момента не е добре да се заиграва освен ако нямаш кристална топка.
                            Но такъв момент ще дойде...но не сега.

Коментар

• до тук беше лесното ... сега вече водата се размъти и хищниците дебнат
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• http://www.sott.net/article/250592-A...ecret-Bailouts

Коментар

Working...
                                X