Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Глупости
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеТова го знаят всички : carry trade
Ако искаш да спечелиш от разликата в лихвите в някоя валута и евентуално облигации в друга.
Аз говоря за връзка между пазара на акции в щатите и корелацията с долара към тези две валути.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАко сте забелязали интересната корелация между курса на долара спрямо еврото и йената спрямо американския пазар ще видите че когато индексите падат в щатите долара отслабва спрямо тези две валути чуствително.
Защо според вас се случва това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеНевероятно, но Валето взима взятка срещу Standard & Poor's.
На всичко коз ли играем
Коментар
-
Първоначално изпратено от VDAX Разгледай мнениедруги влизат вав Вале, в некаква бананова република и си обестават некви неста.
На всичко коз ли играем
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеТия капути E.ON и RWE трябва да ги извадят от индекса Dax.
Само вървят надолу и дърпат индекса
Някога може да са били големи и значими, ама днес са загубили важността си.
Е.ОН е пред промена и един от наи големите треидари в света
Отделно имам и много алтернативна енергиа.
Унипер, новате им фирма, сте поеме тежеста от4асти.
имат много добри хора, на медгмента е слаб.
РВЕ сте го духа.
но засто де не се слеат
Коментар
-
Първоначално изпратено от VDAX Разгледай мнениеина4е интересните новини беха около ЕОН, но не ме изненадаха. сресту политиката не се варви
Само вървят надолу и дърпат индекса
Някога може да са били големи и значими, ама днес са загубили важността си.Last edited by Amsterdamm; 10.09.2015, 15:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБе то и аз мислех така преди време...ма услажда се..
Само трябва да пипаш тънко и да внимаваш да няма голяма експозиция, аче волата на портфейла фърчи не само нагоре...
В момента съм на 14% от вложеното в тях и на 9% от целия портфейл.
Гледам да държа кеш минимум поне х 3 спрямо дела на опциите.
Анди - ти да не мислиш че съм им някакъв голям експерт, разни там гърцизми, ала-бала, не ме интересуват особено....не съм дей трейдър като ник5.
Тия са ми най краткосрочните, всички други са липс със срок ян 17-та.
Главно гилиъд ( 2-ра порция), апъл и вале от сривовете преди 2-3 седмици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПо-добре да нямаш.
Купувай си истински акции.
Само трябва да пипаш тънко и да внимаваш да няма голяма експозиция, аче волата на портфейла фърчи не само нагоре...
В момента съм на 14% от вложеното в тях и на 9% от целия портфейл.
Гледам да държа кеш минимум поне х 3 спрямо дела на опциите.
Убихте ме с тези опции, пусто никаква идея нямам от тях
Тия са ми най краткосрочните, всички други са липс със срок ян 17-та.
Главно гилиъд ( 2-ра порция), апъл и валеро от сривовете преди 2-3 седмици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАми просто не ме кефят към момента и затова не барам.
Относно българският ми - благодаря ти за комплимента.
Пускай лонг
Само се шегувкам, не ми се сърди. Чета с интерес мненията ти.
хаха не са, дори го намирам за забавно.
оби4ам като ме подцениават (ер малак, ер голем, и кратко не знам каде се, та така)
Коментар
-
Първоначално изпратено от VDAX Разгледай мнениеНищо лично, ама ти сериозно ли?
Радвам се, че вече можеш да се изразяваш и пишеш правилно на български език. Можело значи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VDAX Разгледай мнениено българският ти език е страхотен
Относно българският ми - благодаря ти за комплимента.
Пускай лонг
Само се шегувкам, не ми се сърди. Чета с интерес мненията ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеСъжалявам, ако въпросът ми те обижда, но ти имаш проблем с клавиатурата или никога не си изучавал български език?!?
По-добре пиши на английски или какъвто там език ти е познат, защото сегашния ти вариант на български е просто несериозен.
Нищо лично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеУбихте ме с тези опции, пусто никаква идея нямам от тях
Коментар
Коментар