If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, как трябва да си обясним спадането на пазарите - започнало 1 час след обявяване на решението на фед за непромяна на лихвите ? И продължаващо и днес
Не трябва да се обеснява,а да се отиграва
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Колеги, как трябва да си обясним спадането на пазарите - започнало 1 час след обявяване на решението на фед за непромяна на лихвите ? И продължаващо и днес
Ми кажи какво е трябвало да се направи щом си с повече опит. Аз от 3 месеца се занимавам и не съм толкова наясно. Но мисля да не продавам тъй като не виждам причина да пада пазара. От това което съм научил досега, тъкмо като продам и ще тръгне обратно нагоре
Млади сте още,неопитни!!!Ще поизгубите парички,ще се научите!!!А може и да не се научите!!!Само давайте кротко!!!
Ми кажи какво е трябвало да се направи щом си с повече опит. Аз от 3 месеца се занимавам и не съм толкова наясно. Но мисля да не продавам тъй като не виждам причина да пада пазара. От това което съм научил досега, тъкмо като продам и ще тръгне обратно нагоре
Според мен ФЕД постигнаха краткосрочно целта си - не вдигнаха лихвите (само те си знаят защо нямат причина), но и не дадоха предпоставка да се набалончи пазара....
Който е очаквал друга комбинация не печели и може да пуска другия фиш ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
И аз това направих и сега се чудя ако днес пак е надолу да затварям ли дългите на загуба или да чакам. Толкова е нелогично всичко че и аз смятам че се въртят някви манипулации да се оберат парите на такива като нас.
3 поредни дни е стабилно нагоре, и в момена в който обявяват положителна новина, без друго да се е променило, тръгва надолу
Тия 3 дни явно купуваха тези с вътрешна информация дето знаеха какво ще е решението. Но няма логика кой продаде сега и защо.
Млади сте още,неопитни!!!Ще поизгубите парички,ще се научите!!!А може и да не се научите!!!Само давайте кротко!!!
Ако знаете колко елементарна логика има в тая игра,няма да повярвате!!!Всичко велико е елементарно!!!Мисля,че Нютон го беше казал!!!
Затворих си късите позиции, излязах на бичи за 5 минути и пазара си еба майката.
Ако този пазар не е ясна далавера за големите играчи ела ми се обади.
Ебават се със всички..
И аз това направих и сега се чудя ако днес пак е надолу да затварям ли дългите на загуба или да чакам. Толкова е нелогично всичко че и аз смятам че се въртят някви манипулации да се оберат парите на такива като нас.
3 поредни дни е стабилно нагоре, и в момена в който обявяват положителна новина, без друго да се е променило, тръгва надолу
Тия 3 дни явно купуваха тези с вътрешна информация дето знаеха какво ще е решението. Но няма логика кой продаде сега и защо.
За момента почти всички азиатски хора са ентусиазирани - само Япония е на червено, ама те са такива - все наопъки.
Или по-скоро те са все още с добър ръст на годишна база и има накъде да отстъпват.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
то инфлацията движи акциите , нали затова влизаш в акции , за да си запазиш парите.
по добре ли е сега да си извън пазара и пак да стане същото. имайте в предвид че брутния вътрешен продукт расте десетилетия наред и идва от печалбата на фирмите.
не ви знам кфо ми се присмивахте на поста.. ама най простите неща действат , 95% (по спомен в блумбърг и други водещи медии го писаха скоро) от фонд мениджърите не могат да бият доходноста на сп500 . това по статистика от 40 години насам. даже в книгата "интелигентния инвеститор" пише безмозъчната система , че ако всеки месец купуваш спада на "голямата депресия" в един момент няма как да не излезеш поне на нулата.
Едно нещо което казват много хора напоследък започва да се очертава е един много сериозен аргумент в подкрепа на бичия пазар в Щатите.
А то е че ако ФЕД вдигнат лихвите и переспективата е такава, въпреки че това ще свали пазара, освен това ще превлече много нови инвеститори които ще предпочтат да държат активи в долари което ще бъде сериозна подкрепа на американския пазар.
Този аргумент ми се струва все по силен .
Валутният ефект сам по себе си няма да е толкова силен, че да поддържа бичия пазар. Бичия пазар може и да продължи, но по други причини.
Е така ще е....докато отпадне забраната за продажби от акционери с над 5%.
После .......пак надолу
Но нека първо бабетата понакупят, че тамошните бедодоганяновци, божковци и коковци трябва да разтоварят малко после
Не може да слезе ного надолу. 600 пункта по-долу и куцо, кьораво и сакато инвеститор от целия свят ще се хвърли да пазарува в Китай - ще стане най-изгодната борса на света просто... че те сега вече върнаха на нива от 11-а година !!!
За днес свърши - Дау тръгна да възстановява накрая, ама не му достигна времето да занули.
Дали вярно ще спихне утре даксът с около 3%, та да гепна нещо?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Това пък е най-лесното - парите много лесно могат да станат повече от стоките и услугите. Въпросът е да бъде контролируема и за мен тук е разковничето - къде е точката, от която няма връщане назад.
За мене за сега ФЕД показва майсторлък!!!2008 ама им нямах никакво доверие!!!Но те се справиха страхотно със ситуацията!!!
Коментар