IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "САЩ се готвят да отворят петролно кранче за света"
    Елегантно решение за ...ФЕД - увеличават вътрешните цени и вдигат инфлацията , която им трябва...
    Ще се окаже, че петрола подскочи миналата седмица "като умряла котка" ...
    Вероятно това са имали предвид GS , когато прогнозират ниските цени ...
    направо няма как да са знаели нещо по въпроса
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Някой играе ли NFLX ?
      Много ми се иска да изкара добри резултати на 14-ти и да отхвърчи до 130 ... че да му дам еди шорт
      п.с. В петък направих първата си дневна шорт взятка - PBR 5.85-5.65 ... голям късмет ..
      По принцип съм против късите, но тия прекалиха с отката от дъното. Още ги харесвам ,нищо че ги шортя ... Две причини да ги чакам отново на 4-4.5 :
      - кризата в Бразилия ще се вихри още година-две а политическата боза ще се утаява дълго-дълго
      - петрола ще опита отново да остърже дъното
      Не че не е за шортене тоя фликс и според мен...ма що си търсиш белята...

За олиото и аз мисля че по нататък ще видим дясното му рамо ( вероятно когато Иран излезе онлайн), по сетне ще е плавно нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнение
        Hi OTM 3-4 months, ATM/ITM 2 months. Strategies montly, weekly
        Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнение
          Hello Vomma,
          When you buy call options-lets take for example the K&S example -what is the time frame that you pick.
          You were saying that the options were expensive on premarket,
          did you Buy the call options with strike date in a week , a month or just for the day.
          I would Appreciate if you give us some details of your strategy .
          Thanks in advance
          Hi OTM 3-4 months, ATM/ITM 2 months. Strategies montly, weekly

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            K+S, Bayer или друго?
            Noble Group Ltd

Коментар

• Някой играе ли NFLX ?
              Много ми се иска да изкара добри резултати на 14-ти и да отхвърчи до 130 ... че да му дам еди шорт
              п.с. В петък направих първата си дневна шорт взятка - PBR 5.85-5.65 ... голям късмет ..
              По принцип съм против късите, но тия прекалиха с отката от дъното. Още ги харесвам ,нищо че ги шортя ... Две причини да ги чакам отново на 4-4.5 :
              - кризата в Бразилия ще се вихри още година-две а политическата боза ще се утаява дълго-дълго
              - петрола ще опита отново да остърже дъното
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Options trading

Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнение
                English, sorry

my short-term strategy is called behavior and event driven trading.
                I am looking for clear strtural trends or clear fundamental mislocation due to non rational behavior.

eg. K+S AG. clear stupidity.

high volatility in the morning with the share premarket around 23. options are priced at that time very expensive (big spreads), so awaited the official start and went around 24 in with call options. price of the option with strike at 26 was around 58 cents. my target is 26. at lunch time the price recovered to 25. sold the options at 74 cents. 27.5%. i bought also share at 24 which i keep with target 26.

around 17.00 where shares come under pressure bought the same option at 53 cents and sold now in the evining where shares tend to recover at 64 cents. 20%

why options? you can leverage through the volume.

so, in essence look for big moves which are claerly exaggregated.

This is not day trading but more behavior trading which is well documented due to human irrationality.
                Hello Vomma,
                When you buy call options-lets take for example the K&S example -what is the time frame that you pick.
                You were saying that the options were expensive on premarket,
                did you Buy the call options with strike date in a week , a month or just for the day.
                I would Appreciate if you give us some details of your strategy .
                Thanks in advance

Коментар

• Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнение
                  Извинявай привелигерованите не изтичат ли скоро?После стават обикновенни и всичко зависи от мажо.По спомен мисля че привелигерованите бяха само за 10 г.,поправете ме ако бъркам
                  Така е - догодина изтичат и привилегированите акции, и облизвациите. Но аз мисля: и по простите акции ще се дава дивидент за в бъдеще - я през година-две по левче - я всяка година по 30-50 стотинки. Компанията печели достатъчно за тая цел.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                    Не е така Импе!
                    Гарантирани са с честната дума и репутацията на компанията, няма обезпечения, прочети проспекта или питай Ирен.
                    За мен лично по изгодния вариант е с привилегированите акции, но всеки сам си решава.
                    Чел съм проспектът - прав си - имах предвид какво държи компанията като активи.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• WYNN

Коментар

• Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнение
                        неколко хора ме питаха zа идеи

вси4ки глеадат гленкор, но имам и една друга голема тарговска каста, zа което писах наскоро. там подобно, на гленкоре zатворих и сам далаг...
                        K+S, Bayer или друго?

Коментар

• Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнение
                          Извинявай привелигерованите не изтичат ли скоро?После стават обикновенни и всичко зависи от мажо.По спомен мисля че привелигерованите бяха само за 10 г.,поправете ме ако бъркам
                          Да, така е. Какво те притеснява? Тук специално мажо е супер коректен.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            Не говоря за фигури,а за важни нива,ако не вярваш на подкрепи и съпротиви-ок,твоя работа.
                            Знам само,че нищо не трябва да се отхвърля като шанс да ти покаже това което търсиш.
                            Интересно ми е на база на какво взимаш решенията си,и най вече нивата на влизане и на излизане,ако не ползваш чартове.
                            Явно на вътрешна информация!!!Няма друг начин!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                              Не е така Импе!
                              Гарантирани са с честната дума и репутацията на компанията, няма обезпечения, прочети проспекта или питай Ирен.
                              За мен лично по изгодния вариант е с привилегированите акции, но всеки сам си решава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Със златце
                                Не е така Импе!

Коментар

Working...
                                X