Дано да е дъното, щото шистаците ще повлекат и банките, които са ги кредитирали при разчети 80-100$ на барел и тогава ще си еВе положението отвсякъде...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеА дано 27-28 долара се окаже дъното за нефта, че иначе ако тръгне на 20 ще влачи и книжата на 14 хиляди (Dow Jones),
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Трябва да почувстваш Пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе знам данните за нефта, но някой явно чете вече газа:
Освен ако форекс фабриката не е объркала и часа за газа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе знам данните за нефта, но някой явно чете вече газа:
Освен ако форекс фабриката не е объркала и часа за газа
Идва ми наум следващия път да търгувам газта 1 ч преди обявяване на резултата.
Посоката ще покаже пазар а според мен става идеално за краткосрачна търговия - първите два-три дена запазва посоката и скоростта... но не винаги
Те тука се вижда
http://ir.eia.gov/ngs/ngs.html
- дори отброява секундите до излизане на докладаLast edited by Protokol; 21.01.2016, 18:25.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Понамирисва ми на средносрочно дъно от 27.50 за нефта (февруарския фючър). Ако данните от EIA след малко са лоши и не падне цената под него, може да имаме едно ходене до над 30 долара/барел. Ако са добри - толкова по-добре. Това, съчетано с думите на Драги от днес, може да доведе до скуиз на късите по борсата.
Успех.
Коментар
-
Драги вдига пазара след коментара му, че увеличаващия се риск налага повече стимулиране.
http://www.cnbc.com/2016/01/21/ecbs-...ew-policy.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеСамо така ти се струва добре, че пак подхванах късите почти от върха след като бях затворих 1% над дъното. Много бързо движение, но докато не видим слабост при долара пазара няма да обърне толкова лесно. Голяма аномалия и загадка е как се крепят на такива нива XOM и CVX, които са на много по-високи нива от Август и петрол на тези нива. Още 10 дни ще има яко мачкане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеМного нещо се е изписало тук. Един час не мога да изчета Импе, не се обиждай, но като те чете човек, би си помислил че си чул какво е борса преди не повече от три месеца Отчетите показват миналото а не бъдещето. За протокола, продължавам да си седя на 100% кеш и да гледам сеира
Ама да ти имам аз на тебе търпението....нов леман ли чакаш
Много сме различни, аз съм по по хай фрикуънси трейдинг, поне за една част от портфейла
Коментар
-
По принцип има една отъпкана пътека. Дял от бизнеса в Китай срещу дял от целия бизнес на компанията, задължително споделящ и правата върху технологиите и капиталова инвестиция на място, обаче запада се дърпа за технологиите. Освен това в условия на нисък растеж, всяка инвестиция там прави излишна вече направена инвестиция "у дома". Въобще кофти дилема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеМного несигурност има накъде ще тръгнат нещата. Логически ВП не би трябвало да се отразят силно върху САЩ и не чак толкова много върху Европа, а падането на петрола като цяло носи повече плюсове отколокото минуси. Но пазара си казва "знае ли човек".
Който се шашка от променливите настроения на Мистър Пазар най-добре да си няма отношения с него
Но днес европейците се бият добре, въпреки, че проклетата слуз пада пак, вярно - не ного. Може би дъното и е около най-ниските вчерашни нива - зная ли? Ако европейските пазари удържат фронтът, можем да таим надежда, че довечера щатските ще започнат вече истинска ответна атака. Дано Насдак не е единственият отчаяно борещ се котурак.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар