Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМатериализираха се опасенията ми за HSBC ...
Имате ли мнение докъде може да я натиснат ?
Разпродажбите днес (тази седмица... ) могат да бъдат добро ниво за вход.
Гледам: на Франкфуртската е паднала с 25 цента - до 5.52 еврака. Пак не пада ного-ного. Дали ще снесат дивидентченце и колко ще снесат?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Хмм, които не е раzбрал, 2016 е година на така нере4ените reversals.
липсата на ликвидност, силна конвексност както и FX wars, сте доведе до много силни движениа вав вси4ки паzари, киото рано или касно сте сварсат сас силна криzа. има достата4но индикатори както в паzарите zа кредитни деривати така и в FX паzарите. Не искам да ствам тук по конкретен zастото пове4ето неста са малко по сложно ниво. И zа теzи които искат да раzберат пове4е, може пак да про4етет пак http://www.amazon.de/When-Genius-Fai.../dp/0375758259
Посланието е едно: корелациата е много силно несто, и то днес осте пове4е. не говора zа иz медиите споменаванта петрол/акции, но вав вси4ки вариабли. отделно ликвидността сте утрепе вси4ки, таи кото в момента много хора отново надценават способността си да продадат по всеко време.
zариди това и много други при4ини, рисковото ми портфолио от на4алото на година, е пално сас 25% акции на продуценти на zлато, прпдалжавам даржа кас HY и Russel (25%). Cash (25%) za reversal trades, 10% CoCo Bonds (oppurtunistic trade), Long Long-Term Bonds + Puts on USD + Calls 10 Y Treasuires.
Cheers
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеРано е ... казват , че страховете са на нивата от 2011 (как ги смятат) , значи и цените трябва да са там някъде...
Според мен перфектния bargain за момента са европейските банки.
Ще дебна CS - чакам да тества отново дъното от тези дни ... от глупост или ...от страх махнах поръчката си точно преди да се изпълни ....
И разбира се HSBC . Но ме притеснява, че само хубави неща говорят а тя акцията надолу 5 г. вече ... Ще ги чакам да пробият 30 $ и тогава ще има разпродажби ...
Имате ли мнение докъде може да я натиснат ?
Разпродажбите днес (тази седмица... ) могат да бъдат добро ниво за вход.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЯ - днес започваме оптимистически - азиатските хора - зеленички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз следя, щот съм си маймун, като започвам да купувам винаги под 1.95, до където го откарат.
В момента ме отнасят като прани гащи. На няколко пъти последните 5-6 месеца правя пари, но никога не е късно да станеш за резил.
Това UNG не му ли е много голяма амортизацията? Не съм го гледал, само във фючърси ли инвестира? Зимните фючърси са с разлика 3%
Както и ,че газта вече извирала от чешмите и отивала под 1 $ ...
Мисля, че при газта са изгорели повече спекуланти отколкото при нефта ...
Все още запасите държат 25% над средногодишните нива и шистоваците ще помпят докато не им отрежат кредитните линии от банките. В случай , че продължи надолу трябва да издържим дотогава - следващата преоценка май беше април .За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПризнавам си - имам от тия ... Оставил съм ги да отлежават докато не излязат на зелено ...вероятно до към 2018
Това е най-голямото дърво което съм хапвал ...
Тука се играе двойно или нищо ...
Оф тва чак са го видях за отлежаване ....
Ти да не си заровил домашна гроздова в земята и чак на аботюренската на децата да го отваряш ве .... ше узрее ше стане раотата нема да се плашишLast edited by michaelis12; 20.02.2016, 23:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗаложил съм на поне едно качване с 10-15 % на индексите ....с цел да излъжат продалите..да се върнат на маркета отново ..
Не знам с какво ще ги излъжат ,но ще го направят...най малкото заради изборите в щатите и положението с Англия....
Нали знаете какво ще стане ако борсите падат докато англичаните гласуват пролетта , туземците нахлуват и сирия се бият ...."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеще ще само да го хванем иначе движението ше си заслужава - гаранте само да не фалират тея идиоти са баш на краяче ше увиснем като прани гащи
скоро не съм се смял така от сърце
поздрави"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениесъгласен съм с теб
чакане му е майката....пък дано да видим и ръст че това движение само надолу вече втръсна на всичкиче ше увиснем като прани гащи
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениесъгласен съм с теб
чакане му е майката....пък дано да видим и ръст че това движение само надолу вече втръсна на всичкис цел да излъжат продалите..да се върнат на маркета отново ..
Не знам с какво ще ги излъжат ,но ще го направят...най малкото заради изборите в щатите и положението с Англия....
Нали знаете какво ще стане ако борсите падат докато англичаните гласуват пролетта , туземците нахлуват и сирия се бият ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеНема момци това SDRLa както е дърво така ше стане най-голямата ракета, само бензина да скочи и глейте кво става .....и аз мисля да се набутам малко с тях
чакане му е майката....пък дано да видим и ръст че това движение само надолу вече втръсна на всички"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеhttp://ir.eia.gov/ngs/ngs.html
http://www.eia.gov/electricity/whole...atgas-2016.xls
Според данните контрактите за доставка през февруари 2016 са значително повече като обем в сравнение с януари 2016. Това би трябвало да означава, че ако не появи Баба Марта тия дни в Детройт обемите при следващата инвентаризация ще бъдат повече от "очакваното" надолу а UNG ще прескочи 7 $ .Моята прогноза е за 10-15% в.следващите две седмици ....След кратка размисъл влязох на 6.65 ....
Друг следи ли позицията или само се правите на маймуни
В момента ме отнасят като прани гащи. На няколко пъти последните 5-6 месеца правя пари, но никога не е късно да станеш за резил.
Това UNG не му ли е много голяма амортизацията? Не съм го гледал, само във фючърси ли инвестира? Зимните фючърси са с разлика 3%
Коментар
Коментар